![]() s.a. bana bu raspalama aletinin testere setinden gerekiyor. elinde olan bir arkadaş burada varmıdır? yada nerede online olarak bulubilirim? |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam bilgilendiririm için teşekkürler. Ben hız ayarı diye düşünmüştüm. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Hocam selamlar. Pilleri değiştirerek kaliteli pille bu sorun çözülür mü? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaşlar; Makul fiyatlı güçlü bir vidalama aleti önerebilir misiniz? Yılda 5 6 defa İkea tarzı eşyaları monte etmek için veya bazı basit onarımlar için..sadece vidalama yeterli.. Bir tane KL modeli var gücü basit vidalamaya bile yetmiyor.. Tşkler |
|
Elektrikli olur mu? Tekzen’in ürünü maestro vidalama gayet güçlü ve yeterli. Hem fiziksel mağaza sayesinde garantide içiniz rahat oluyor. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raskolnikov77 -- 25 Aralık 2020; 17:26:42 > |
|
sagolasin hafta ici bakayim..tekzen var yakinda.. elektrikli daha iyi evde kullaniyorum zaten |
|
|
https://www.amazon.com.tr/dp/B01MSBTPMX/ref=cm_sw_r_cp_apa_fabc_dlT3_p1M5Fb4WMEFWS Şu an 33,74 tl. Benim sepetteydi ve uzun zamandır 51 tl idi. Kaçırmayın derim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bu testere degil ama kesme isi yapmaz kazima icin. Koctas tekzen gibi yapi marketlerde kesme basliklari var. Ahsap plastik kesme basliklari ucuz ama metal kesme baslihi cok pahali. Bende de einhell marka var icinden kazima ve ahsap plastik kesicisi cikmisti metal kesici aliyim diye baktim cok pahali olunca vazgectim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|