Şimdi Ara

Akü Bittimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günaydın arkadaşlar. Ford fiesta 1,4 Tdci 2010 model bir aracım var. Sabah araba bir kere marşa bastı. Sonra bir daha basmadı hiç bir elektrik vs. yok araçta. Akü bitmiş olabilirmi. Eğer bitti ise hangi model marka kaç amperlik bir akü almam lazım. Yardımcı olabilirmisiniz.

• aynen akü bitmiş.

2006 eylül çıkışlı aracım, 2009 eylül ayında bir sabah marşa 1 defa bastı. sonra bir daha tık bile diyemedi.

akünün teknik detayları üzerinde yazıyor olmalı.

benim akü bittiğinde servisi çağırdım geldi, aktarma kablosunu taktı. arabam çalıştı. akü bitmiş 5-10 dakika çalıştırın dedi. dediğini yaptım. bu sırada allahtan adam gitmemişti. stop ettim. yeniden denedim. yine tık yok. eleman şunu demişti; aynı amperde bir aküyü piyasadan bulabilirsin, ama fordun akü yuvası standart dışı, bulacağın akü büyük gelebilir, kaputun kapanmayabilir, küçük gelebilir. o zaman da aküyü tutan çelik kuşağın altına takoz koyman gerekir ki, sarsıntıdan bu takoz yerinden çıkarsa akü de yerinden çıkabilir.

sonuçta servisten orjinal akünün yedeğini almıştım.
  • Araçtan çıkan aynı aküyü takabilirsin sorun olmaz.Şu anda nasıl duruyorsa aynı şekilde durmaya devam eder.Akünüz bitmiş.
  • Geçenlerde benim aracında bitti akusu ve antepten aynı ölçülerde bir akü getirtip taktılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.