Bildirim
Akü Bittimi
Okey Kayganlaştırıcı Jel - Çilek Özlü 100 ml : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım
https://www.amazon.com.tr/dp/B093PX1J27
5 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
aynen akü bitmiş.
2006 eylül çıkışlı aracım, 2009 eylül ayında bir sabah marşa 1 defa bastı. sonra bir daha tık bile diyemedi.
akünün teknik detayları üzerinde yazıyor olmalı.
benim akü bittiğinde servisi çağırdım geldi, aktarma kablosunu taktı. arabam çalıştı. akü bitmiş 5-10 dakika çalıştırın dedi. dediğini yaptım. bu sırada allahtan adam gitmemişti. stop ettim. yeniden denedim. yine tık yok. eleman şunu demişti; aynı amperde bir aküyü piyasadan bulabilirsin, ama fordun akü yuvası standart dışı, bulacağın akü büyük gelebilir, kaputun kapanmayabilir, küçük gelebilir. o zaman da aküyü tutan çelik kuşağın altına takoz koyman gerekir ki, sarsıntıdan bu takoz yerinden çıkarsa akü de yerinden çıkabilir.
sonuçta servisten orjinal akünün yedeğini almıştım. -
Araçtan çıkan aynı aküyü takabilirsin sorun olmaz.Şu anda nasıl duruyorsa aynı şekilde durmaya devam eder.Akünüz bitmiş. -
Geçenlerde benim aracında bitti akusu ve antepten aynı ölçülerde bir akü getirtip taktılar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X