Hayatım da bu kadar rezil sorumsuz bir firma görmedim.Kendilerinde iki adet kartım bulunmakta dün gün boyu evde olmama rağmen evde olmadığım için kartı teslim edemedik diye mesaj gönderip kurye kendisini aramamı istedi.Üstelik aynı gün aynı firmadan başka bir kurye gelip kız kardeşimin kartını teslim etti.Dün ve bugün sürekli aramama rağmen elemanın telefonu sürekli kapalı idi.En sonunda yarım saat önce açtı ve şok oldum.Adam resmen dalga geçti benimle.Dün den beri aramama rağmen dün niye aramadın diyor öküz.Bugün kartları yanına almadığını alsa bile getirmeyeceğini söyledi.İşi değilmiş gibi beni ayağına çağırıyor teslim etmek için.Bey fendi yarında izne çıkıyormuş.Bir de utanmadan alay ediyor senin kartlar başka bahara kaldı diye.Şikayet edebildiğim bütün her yere şikayet ettim öküz herifi.Bu kadar sorumsuzluk rezillik görmedim nasıl insanları çalıştırıyorlar böyle.
Arayıp kartı iptal ettirip yeni kart talep etmeme rağmen aylarca getirmedikleri oldu. Bahane hep aynı şu tarihte geldik evde yoktunuz. Bu tarz karakter yoksunu firmalarla çalışan bankalar asıl kabahatli. Bunun diğer versiyonu için bkz yurt içi kargo
Kartına kavuşmak istiyorsan ara bankanı kartı iptal ettir yeniden bassınlar ev adresime göndermeyin şubenize gönderin ben gidip alacağım de.