Arkadaşlar AKBANK'tan bir kredi kartı almış bulundum. 3 gün sonra basımdan çıktı kart buraya kadar her şey güzel.Şubeye getirtelim dedim yapamıyoruz edemiyoruz dedi halbuki İŞ bankasında işlerine bile gelmişti zamanında.Bi başvuru onaylansın da bakarız gibi bir şeyler söyledi sanırım.Ne olacak dedim ya gelsin beni yurtta bulamazsa şubeden gidip alırım.
Allah'ın üzdüğüm insanlar için başıma saldığı bi belaymış arkadaşlar şuan anlıyorum
Aktif ileti diye bi kuryeyle çalışıyorlar.Bu kuryenin müşteri hizmetleri yok.Aradığın zaman bulabileceğin bi şubesi yok. Telefonu var ama açan da yok.Şikayetvar sitesi şikayetlerle dolu.Bi kredi kartını 2 ay bekleyip alamayan insanlar var. Ben daha taze ayıktım mevzuya kuryeye verileli 3 gün oldu.Kurye üzerinde dağıtımda diyor websitesinde. Genelde böyle yazdıktan sonra gelmesi lazım mantıken ama yok o arkadaş üstünde mi taşıyorsa napıyorsa günlerce hatta haftalarca dağıtımda kurye üzerinde yazabiliyormuş
Hani hepimiz kredi kartına başvurduğumuzda genelde bikaç hafta içinde bi ödememiz var diye başvuruyoruz.Banka çok hızlı olunca iyi ya demiştim :D ama şimdi anlıyorum ki o 7 ila 10 gün banka kaynaklı bi gecikme değilmiş
Kredi kartını taşıyan adamın numarasını mesaj atıyorlarmış bize, sonra biz onunla bildiğin begümle konuşur gibi mesajlaşıyomuşuz.Kanka ne zaman getircen ya falan Arıyosun açmıyor trip yapıyor.Bana daha onu da atmadılar.Bu ayakla karıya kıza yürümesin bu eleman?
Şubeyi aradım.Diyor ki şubeye isterseniz 20 gün sonra falan anca alabilirsiniz.Ya arkadaş bu nasıl kurye şirketi :D o bankaya hergün gelip çıkan kartları almıyor mu? E bırakıversin bi zahmet boş arabayla gelicek mantıken ki içini doldursun o yeni postalarla.Velhasıl kelam uyandım arkadaşlar.
Bu kurye şirketi torpille ya da artık herneyse bilmiyorum bankaların tekelini eline almış %20 indirimli mi taşıyormuş ne. Yaw insan diyor parası neyse ben veriyim yurtiçi kargoyla gönderin.Ama bürokraside yeri yok tabi.Bir sürü banka, çok minimum çalışan, müşteri umurlarında bile değil bu adamların. Siteleri yetersiz.Herhalde şuan 2 ay öncesinin kartlarını dağıttığı için bize daha sıra gelmedi.Koca AKBANK da böyleiş yaparsa ben kullanmadan kapattırırım o kartı.Gider adam gibi başka yerden alırım şubeye getirmiyosanız hiç kusura bakmayın almıyorum derim bu eziyet nedir? Hadi benimki basit bi ödeme keyfi istedim kartı.Bu karta umut bağlayan adam sinirden köpürür be.Kafası atınca dövebileceği kimse bile yok ortada :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme