Şimdi Ara

Aktarmalı uçuşda, aktarma yapılan havalimanından çıkış yapılabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. New york 'a turistik amaçla gitmeyi düşünüyoruz. Uçuşu ukrayna kiev aktarmalı almayı planladık.15 sa aktarma var. Normalde ukrayna ya vize yok,gitmek için sadece passaport yeterli, biz de amerika vizesi de olucak. Yani normalde ukraynaya gitme şartlarını bulunduruyoruz. Sizce 15 saatliğine kiev havalimanından dışarı cıkabilir miyiz? Bu konuda deneyimli olan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zingfth -- 2 Şubat 2016; 10:20:55 >

• çıkabiliyorsun diye biliyorum
  • şu uçuşa bakar mısın ben anlamadım .15 saat gösteriyor toplamda.İstanbul kalkış 06:05 Ukraine airlines.. 15 saat uçuş süresi diyor aktarma dahil sanırım. Peki varış nasıl 14:20 de new york da oluyor anlamadım.
  • Ertesi gün mü 14 acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.skyscanner.com.tr/tasima/ucak-bileti/ista/nyca/160618/160709/ucus_ucretleri-kalkis-istanbul-varis-new-york-icinde-haziran-2016-ve-temmuz-2016.html?adults=1&children=0&infants=0&cabinclass=economy&rtn=1&preferdirects=false&outboundaltsenabled=false&inboundaltsenabled=false#results

Şu uçaşa bakarmısın .06:05 kalkış demiş Ukrayna airlines ile istanbuldan kiev. uçuş süresi 15 saat varış 14:20 nasıl oluyor ?Kaç saat aktarma var bunda hiç anlamadım .Yardımcı olur musun ?

• Ukrayna'ya vize olmadigi icin transit vizeye ihtiyac duymadan cikis yapabilirsin hocam sorun olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SnowJon kullanıcısına yanıt
    sabah 6 ya 12 saat eklesek akşam altı.3 saat daha koysan akşam 9 olur.Bu nasıl 14:20 demiş ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zingfth

şu uçuşa bakar mısın ben anlamadım .15 saat gösteriyor toplamda.İstanbul kalkış 06:05 Ukraine airlines.. 15 saat uçuş süresi diyor aktarma dahil sanırım. Peki varış nasıl 14:20 de new york da oluyor anlamadım.

hocam o saatler yerel zaman brimine göre yapılır ben geçen hafya viyanaya gittim 12 de uçağa bindim (2 saat uçuş süresi var ) ancak saat 1de avusturyada indim büyük ihtimal sizinde öyledir
  • quote:

http://www.skyscanner.com.tr/tasima/ucak-bileti/ista/nyca/160618/160709/ucus_ucretleri-kalkis-istanbul-varis-new-york-icinde-haziran-2016-ve-temmuz-2016.html?adults=1&children=0&infants=0&cabinclass=economy&rtn=1&preferdirects=false&outboundaltsenabled=false&inboundaltsenabled=false#results

Şu uçaşa bakarmısın .06:05 kalkış demiş Ukrayna airlines ile istanbuldan kiev. uçuş süresi 15 saat varış 14:20 nasıl oluyor ?Kaç saat aktarma var bunda hiç anlamadım .Yardımcı olur musun ?

Vardiginiz yerin saatine gore arrival noktaniz. Ukrayna'da 15 saat bulunacaksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Konungariket Sverige

quote:

şu uçuşa bakar mısın ben anlamadım .15 saat gösteriyor toplamda.İstanbul kalkış 06:05 Ukraine airlines.. 15 saat uçuş süresi diyor aktarma dahil sanırım. Peki varış nasıl 14:20 de new york da oluyor anlamadım.

hocam o saatler yerel zaman brimine göre yapılır ben geçen hafya viyanaya gittim 12 de uçağa bindim (2 saat uçuş süresi var ) ancak saat 1de avusturyada indim büyük ihtimal sizinde öyledir

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alynty: Konungariket Sverige

quote:

Orijinalden alynty: zingfth

?u uçu?a bakar mysyn ben anlamadym .15 saat gösteriyor toplamda.Ystanbul kalky? 06:05 Ukraine airlines.. 15 saat uçu? süresi diyor aktarma dahil sanyrym. Peki vary? nasyl 14:20 de new york da oluyor anlamadym.

hocam o saatler yerel zaman brimine göre yapylyr ben geçen hafya viyanaya gittim 12 de uça?a bindim (2 saat uçu? süresi var ) ancak saat 1de avusturyada indim büyük ihtimal sizinde öyledir

Yerel saat mi diyorsun. Bence de ba?ka acyklamasy yoktur. Yyi de ben ?imdi kiev de ne kadar sürem oldugunu nasyl hesaplyycam :)

• zingfth kullanıcısına yanıt
    Hocam ukrayna da bizim gibi gmt +2.Yani saat farkı yok ukrayna da 2 saat 55 dakikanız var.New york gmt -5.7 saat fark var , 14 dedigimiz 21 oluyor yani yanlışlık yok evet yerel saat

• quote:

Orijinalden alıntı: SnowJon

Hocam ukrayna da bizim gibi gmt +2.Yani saat farkı yok ukrayna da 2 saat 55 dakikanız var.New york gmt -5.7 saat fark var , 14 dedigimiz 21 oluyor yani yanlışlık yok evet yerel saat

iyi uçuşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnowJon

Edit: Mobilim yanlis anlamalara sebep olmayayim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılmaz -- 2 Şubat 2016; 10:59:13 >
  • SnowJon kullanıcısına yanıt
    Snowjon haklısın, varışı yerel saate göre yapmış.7 saat geri gitmiş. yani il uçuşda ukrayna da 2.saaat 55 dk mız var . Peki dönüşte ne kadar ?
  • zingfth kullanıcısına yanıt
    19 saat 20 dakika sanırım, kievden geç çıkıyormuş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.