Şimdi Ara

Aksiyon Kamerası SJ4000 incelemesi - Kullanıcı Kulübü - Ana Konu (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.599
Cevap
61
Favori
167.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar arkadaşlar, ben yoğunluğum nedeniyle çok fazla forumlara giremeyen biriyim. bu yüzden kullanıcı arkadaşlarımın tavsiyesi ile bir ay önce banggood'dan bir sj4000 wifi sipariş verdim ve birkaç gün önce elime ulaştı. güncellemesi olup olmadığını araştırırken son güncellemeyi yükleyen imitasyon sjcamlerin OK tuşunun devre dışı kaldığını öğrendim. biraz daha araştırınca banggood sitesinden alışveriş yapan bazı kişilerin güncellemeyi yapıp mağdur olduğunu gördüm. bu forumu da bir kaç gün önce gördüm ve son bir aydır yapılan yazışmaları okudum. sorum şu:

1- riski göze alıp orjinal güncellemeyi yükleyeyim ve eğer kamera taklitse zaman geçmeden hakkımı arayayım mı ?
    2- yoksa korkuyla bekleyip böyle kullanayım mı ?
    3- banggooda yapacağım itirazdan bir şey çıkar mı, eğer kamera bloke olursa geri açabilir miyim ? yani hem kamerayı bloke edip hem de banggood itirazından eli boş dönmek var.

benzeri durum yaşayan arkadaşlar bir yardımcı olursa çok memnun olurum.

• 8 günde Singapur'dan İstanbula geldi 9 günde elime ulaşmayınca atladım gittim UKİM'e. 90$ olduğunu söyledim ve 47 TL gümrük vergisi çıkardı. Kur yükseldiği için 75€ - 75$ olmuş. Yani gelen ürünler 75€'ya göre hesaplayın artık. Dolar 3 TL olsa Euro 2.5 75 euro 187,5 TL yapar 187,5 TL'de 62,5$ yapar. Bundan sonra sipariş vericek olan buna göre değerlendirsin.

Ürün geldi ama lensin içinde pislik var. Resmini upload eder etmez editlicem bu mesajı.

Ses kaydı çok kötü, cidden kötü!
    Fotoğraf çekimleri de o kadar kaliteli değil.

Bir heves ile aldım ama hevesim kursağımda kaldı şuan.

1-2 güne kadar video ve çektiğim fotoğrafları yüklerim. Kameranın üzerinde en ufak bir ayara bile dokunmadan çektiğim resimler beni tatmin etmedi. Bilgisayardan müzik açtım kamerayı da yanına koydum sanki arka fonda hafif bir tını var.

Memnun kalmadım bu üründen. Eğer puhui lenste ki pislik için paramı iade etmeyi kabul ederse seve seve geri yollarım.

Aksiyon Kamerası SJ4000 incelemesi - Kullanıcı Kulübü - Ana Konu

Edit1: Puhui görüntü kalitesini etkiliyor mu ekranda ki pislik diye sordu? Acil yardım beyler elinin körü nasıl etkilemesin! ulan hıyar bi kere kıl kaptım cihazdan bunu ingilizceye çeviricek birini arıyorum.
    Edit2: Sevgili puhui benden resim istiyor sjcam ile çekilmiş. herhangi bir kirlilik var mı yok mu diye kontrol edicekmiş. Bak ya iyice sinir oldum.

Bir işimde sorunsuz gitse şaşırıcam arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kent290lf -- 17 Mart 2015; 17:44:58 >

• kent290lf K kullanıcısına yanıt
    Ses kaydının kötü olduğu ve fotoğraf performansından çok bir şey beklenmemesi gerektiği çokça kez yazıldı zaten. Karanlık ortamlarda ki video performansından da memnun kalmazsınız muhtamelen. Su altı çekimlerinde sese ihtiyaç pek olmuyodur heralde yada motosikletçi kaskının üzerindeyken kaydettiği rüzgar sesine. Genelde fona müzik koyuyorlar benim gözlemlediğim kadarıyla. İadeyi kabul ederler muhtemelen 20 25 lira gibi bir kargo masrafınız daha olacaktır.
  • M3RTi kullanıcısına yanıt
    Gümrük vergisi verince Puhui ile konuştum coupon istedim onun yerine bir daha ki üründe indirim yapıcağını söyledi.

Ekranda ki pislik için haber bekliyorum fotoğraf makinesi ile pek belli olmuyor. Puhui'den haber gelene kadar kullanıcam

Firmware update ile düzelir mi?

SJCAM Official Website
    Page not found • SJCAM Official Website
    http://www.sjcam.com/en/content/8-sjcam-sj4000-wifi-action-camera-firmware

sanırım firmwareler buradan indiriliyor.

• Firmware konusunda pek bilgim yok malesef benim sj4000'de puhui'den alınmaydı ve hiç sorunu yoktu. Arkadaşa verdim o kullanıyor şuan hala da bir sıkıntı çıkarmamış. Sondan geriye doğru okuyun gerekli açıklamalar yapılmıştı sürümler ile ilgili.

Bunun haricinde lensin içerisindeki toz için siyah ve beyaz bir fotoğraf çekin ayrı ayrı ve inceleyin görüntüye bir etkisi oluyor mu. Eğer olmuyorsa kullanın derim, benim Tamron 17-50 lensimin içi ana baba günü gibiydi ama fotoğraflarım tertemizdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M3RTi

Ses kaydının kötü olduğu ve fotoğraf performansından çok bir şey beklenmemesi gerektiği çokça kez yazıldı zaten. Karanlık ortamlarda ki video performansından da memnun kalmazsınız muhtamelen. Su altı çekimlerinde sese ihtiyaç pek olmuyodur heralde yada motosikletçi kaskının üzerindeyken kaydettiği rüzgar sesine. Genelde fona müzik koyuyorlar benim gözlemlediğim kadarıyla. İadeyi kabul ederler muhtemelen 20 25 lira gibi bir kargo masrafınız daha olacaktır.

100 kere yazdık
    ses kaydı rezalet, resim kaydı 5 para etmez
    ama ısrarla bu ürünü savunan tipler var.
    sizde şansa onların yazdıklarını okudunuz heralde.

beyaz temiz bir A4 kağıdına resim çekin
    bakın bakalım kayıtta nokta-pislik-bozukluk varmı?
  • MaxiQ4 M kullanıcısına yanıt
    kent290lf K kullanıcısına yanıt
    Hocam ben ürünü savunmuyorum, kusursuz bir ürün değil tabi ki. Sj4000wifi ilk çıktığında sipariş ettim ve 2 hafta kadar kullanma şansım oldu. Ses kaydının kötü olduğunu bilerek aldım, incelemelerden de gözlemlediğim kadarıyla fotoğraflar gerçekten kötüydü.

Arkadaşım İngiltere'ye giderken kamerayı ona verdim ve hala kullanıyor, her hangi bir sorun yaşamamış. Belki de şans bilemiyorum.

Yakınlarda dönecek kendisi bana sj4000'in yerine 5000wifi almış sağolsun onu bekliyorum bende. Belki hiç kullanmadan satar yerine Yi Cam alırım, yada aynı şekilde sadece video çekmek için kullanmaya devam ederim.

Kullanım amacımıza ve beklentilerimize göre alışveriş yapmak en güzeli bence, selamlar...

kent290lf hocam, toz demiştiniz ancak biraz büyükçe bir şeye benziyor. Ürünü iade etmeseniz bile order'ı onaylamadıysanız paranın bir kısmını geri isteyin derim. Fotoğraf çekmek için neden başka bir sjcam'e ihtiyaç duymuşlar onu da anlamadım. Ancak makro modu olan bir telefon yada kamerayla çekerseniz en azından biraz daha belli olsa iyi olur. Profiliniz kapalı İngilizcem çok iyi değil ama yardımcı olmaya çalışırım, özel mesaj gönderin dilerseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3RTi -- 18 Mart 2015; 11:00:32 >

• M3RTi kullanıcısına yanıt
    ilk defa aliexpress'ten aldım ve ne yazıkki ürünü onayladım. Ama puhui ile konuştum ve durumu anlattım ilk defa aldım onayladım yanlışlıkla diye o da sorun olmadığını söyledi. Başka bir forumdan bir tanıdığım ses sorunu için elindekini gönderip tekrar yenisini aldı puhui'den. Teklifiniz için teşekkür ederim ingilizce biliyorum.

Puhui kameranın kendisinden fotoğraf istiyor. SJCAM ile video ve resim çekimlerinde bir sorunla karşılaşmadım ama kıllandım cihazdan. Bakalım ne yapıcak puhui
  • Puhui fiyatları arttırmış. 95 dolar olan sj4000 wifi ve yedek batarya 105 dolar olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende alım yapıcaktım fakat son günlerde gümrüge takılma durumu cidden avantajını siliyor bence.
  • Arkadaşlar kamera kayıtlarını yaklaşık 1 dakikalık parçalar halinde kaydediyor. Ben tek parça olmasını istiyorum, kendisi otomatik bölüyor videoları.

Araştırma yaptım bulamadım, tam olarak nasıl araştıracağımı da bilmiyorum o ayrı Yardımcı olabilir misiniz?

2014-11-03W versiyonu bu.
  • Temuçin Han kullanıcısına yanıt
    Araç kamera modunu kontrol edin. Eğer açıksa kapatın
  • kent290lf K kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler onun adı tam olarak nasıl acaba?
  • 4000 in almayı düşünenler için yazıyorum. Ses kalitesi iyi değildir foto kalitesi iyi değildir video kalitesi ortalamanın üstündedir çok iyi değildir. Hiç kurgulamadan izlediğiniz görüntü ortalamanın üstündedir full HD çekerseniz. Bi alt 720 de çekerseniz kötü bi çekim kalitesi olur yani düşük çözünürlükte daha uzun çekim yapayim derseniz bozuyor görüntüyü.
    İmitasyon çoktur dikkat edin. Emin değilseniz güncelleme yapmayın. Yaptıysanız bu konuda bi yerde bana gönderilen fw linklerini paylaşmıştım ben.

Bunlar benim şahsi düşüncelerim kesin doğrular deyil. Bu cihazdan çok şey beklemiyorum ben. Benim beklediğim motorda giderken bişiler çekiyim.

• Temuçin Han kullanıcısına yanıt
    Car mode
  • Erreguay kullanıcısına yanıt
    Sürüm güncellemek için web sitesi linki alabilir miyim?

Bende ki sürüm Ocak ayına ait.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kent290lf

Car mode

Öyle bir ayar yok fakat "continuous lapse" ayarını off yaptım düzeldi, teşekkürler tekrardan

• Sesi kutu dışında idare ediyor, action kamerada ses çok mu onemli diye dusunuyorum ben, degil benim icin, bana orjinali geldi banggood dan, snowboard cekiminde sesi kapatiyorum zaten, antep urfada sesli cekim yaptim kutu dısında gayet yeterli geldi. Fotograf cok kotu, ben 211 tl yaldim yilbasinda wifi4000 i fiyat performans olarak cok memnununm. k

• quote:

Orijinalden alıntı: M3RTi

Hocam ben ürünü savunmuyorum, kusursuz bir ürün değil tabi ki. Sj4000wifi ilk çıktığında sipariş ettim ve 2 hafta kadar kullanma şansım oldu. Ses kaydının kötü olduğunu bilerek aldım, incelemelerden de gözlemlediğim kadarıyla fotoğraflar gerçekten kötüydü.

Arkadaşım İngiltere'ye giderken kamerayı ona verdim ve hala kullanıyor, her hangi bir sorun yaşamamış. Belki de şans bilemiyorum.

Yakınlarda dönecek kendisi bana sj4000'in yerine 5000wifi almış sağolsun onu bekliyorum bende. Belki hiç kullanmadan satar yerine Yi Cam alırım, yada aynı şekilde sadece video çekmek için kullanmaya devam ederim.

Kullanım amacımıza ve beklentilerimize göre alışveriş yapmak en güzeli bence, selamlar...

kent290lf hocam, toz demiştiniz ancak biraz büyükçe bir şeye benziyor. Ürünü iade etmeseniz bile order'ı onaylamadıysanız paranın bir kısmını geri isteyin derim. Fotoğraf çekmek için neden başka bir sjcam'e ihtiyaç duymuşlar onu da anlamadım. Ancak makro modu olan bir telefon yada kamerayla çekerseniz en azından biraz daha belli olsa iyi olur. Profiliniz kapalı İngilizcem çok iyi değil ama yardımcı olmaya çalışırım, özel mesaj gönderin dilerseniz.

komik bir durum oldu
    ben yanlış alıntı yapmışım pardon
    aslında o yazdıklarım @kent290lf kullanıcısı içindi :)

• Arkadaşlar yeni aksiyon kamera satışa çıkmış Xiaomi Yi Sports Camera ne yapalım sizce alsakmı?:) hangisine güvenipte alıcaz, şimdiden yapmışlardır çinliler sahtelerini:)

• 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.