Şimdi Ara

Aksiyon Kamera Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gerek uzun yol gerekse istenildiğinde araç kamerası olarak kullanılabilecek F/P oranı tepede olan, max 500 liraya kadar video kamera kayıt cihazı tavsiye edebilir misiniz?

Kullanım amacım şu: Örneğin İzmir'e geziye gidiyoruz; hem giderken hem de gittiğimizde orada gezerken kaliteli, en az FHD olacak şekilde anı videoları çekebilmek ve arşivlemek. En önemli mesele çekim kalitesi, mikrofon kullanmadan kendi mikrofonu ile kaliteli ses aktarımı, gece araba içinde net görüntü kalitesi ve titreşimleri hissettirmeyecek bir model. Piyasa gördüğüm kadarıyla GoPro çok pahalı. Sjcam ve Xiaomi güzel ama çok model var..Hangisi pişman etmez? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conqueror26 -- 8 Haziran 2017; 21:51:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben 1.5 yıl önce SJcam SJ5000x aldım. Oldukça memnunum. Su geçirmez kılıfı, 32gb sd kartı ve zilyon tane aksesuarı ile birlikte 110$'a geldi bana. Karanlıkta kötü çekiyor. Onun dışında mükemmel. 720p'de 120fps çekiyor. 4k çekim de yapabiliyor. FHD çekimi de 60fps.

Yazılım özürlü biraz. Ancak kullanıma engel değil. Yeni bir sürü model çıkmış. Onlar daha iyi olabilir. Bilmiyorum. Ancak ben bu aletten memnun kaldım. Aksiyon kameralarının ilk gözüme çarpan sorunu çok hızlı şarj bitiriyorlar. Piller çok küçük. Ben iki yedek pil aldım bu yıl. İki yedek pil + çift pili aynı anda şarj eden yuvası 12$ .

6 ay önce düşürdüm, ekranını kırdım. Ekranını aldım. 14$. Aynı düşüşte pil kapağı kayboldu. 1$. Yedek parça fiyatı açısından da güzel alet.

Ben Çin'deki büyük bir online siteden aldım, ABD'deki arkadaşıma yolladım. O getirdi.

• Huseyin-ZST kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim Hüseyin hocam forumda hemen her mesajınıza artı atıyordum konuma cevap verdiğiniz için mutlu oldum :)

Cihazı dışarıdan getirmek sanırım pahalı olacak. Gümrük falan. Ben yurtdışı alışverişi hiç yapmadım ancak aksesuarları dışarıdan getirmek mantıklı olabilir. Özellikle 2 yedek pil ve aynı anda şarj eden alet çok mantıklı. Özellikle mikrofon kalitesi nasıldır? Ekstra mikrofon ile hiç uğraşmak istemiyorum da.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aksiyon kamerası önerisi lazım.
    3 hafta önce açıldı
    DSLR Kamera Önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.