Şimdi Ara

Aksesuar sigortadan karşılanır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçen yıl bir kaza yapmıştım, karşı taraf % 100 kusurlu olduğu için tutanak tuttuk serviste işlemler hızlı yürür diye kaskodan işlem yaptırdık tampon boyandı.

Fakat tamponun altında aksesuar olarak takılan Difüzör kaldı öyle, Yetkili Serviste sigorta işlemleri ile ilgilenen arkadaş aksesuarı kaskoya işşletmediyseniz karşılamaz dedi! YAPTIRMADIK...

ama sonuçta suçlu karşı taraf ve benim aracımda hasar verdiği bir parça var, mantıken yaptırması lazımdı. sonradan öğrendim ki benzer durumlarda karşı tarafın sigortasından ayrı dosya açıp aksesuarları da yaptırmış kazazedeler.

şimdi bunu yetkili servisteki elemana söylüyorum, YATIRAMAZLAR diyor ısrarla. 3 kişi gördüm yaptırdık diyen. Servisteki beyefendi YALAN SÖYLÜYORLARDIR diyor! Niye yalan söylesin durduk yere insanlar diyorum ama anlatamadım. Bu saatten sonra da alamazsınız o aksesuarın parasını, yaptıramazsınız mümkün değil diyor.

1-Sigrota firması tabi gidin dosya açtırın yaptıralım diyor.

2-Servis ıslak imzalı tutanağı tekrar getirmezsen dosya açmam diyor. tabii ki tutanak önceki dosya ile gitti.

Ne yapabilirim bu konuda ?  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.