Şimdi Ara

Akşam Lisesine Almıyorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ben 11. sınıf öğrencisiyim 2. donemın başında tastiknamemı aldım daha önce kalmadım sınıfta hiç. açık lıse zor 2-3 saat çalışman lazım geçmek için dediler bende hiçbir konu bilmiyordum zaten adam gıbı. Akşam lisesine kaydol soruları verıyorlar dedıler. akşam lisesıne gıttım 15.000tl imiş fiyatı üstüne üstün 2 yıl sınıfta kalmak gerekıyormuş girebilmek için doğrumudur bu? ne yapıcam ben şimdi ortada kaldım derslerde zaten başarısızım acıgıda yapamam heralde

• beyler yardım
  • açık lise neden zor ki bu durun da yapacagin tek şey açık liseye geçmek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zor falan degil acik lise dinleme onlari. Bugun son gun sanirim bugun yaptir kaydini 1 donemin bosa gider yoksa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unknown.

Zor falan degil acik lise dinleme onlari. Bugun son gun sanirim bugun yaptir kaydini 1 donemin bosa gider yoksa

hocam derslerım asırı berbat hıcbırseyden haberım yok yapabılırmıyımkı acık lısede ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: esaretinbedeli

quote:

Orijinalden alıntı: Unknown.

Zor falan degil acik lise dinleme onlari. Bugun son gun sanirim bugun yaptir kaydini 1 donemin bosa gider yoksa

hocam derslerım asırı berbat hıcbırseyden haberım yok yapabılırmıyımkı acık lısede ?

Sen zaten tasdikname yi almışsın daha ne bekliyorsun geç işte son gün bugün açıkta kalma çalışır geçersin basit.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.