Şimdi Ara

Akşam aldım şimdi satıyorum K810i-SATILMIŞTIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Amasya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 19.09.2007 faturalı-garantili full kutulu sadece 1 günlük sonyericsson k810i,jelatinleri üzerinde kredi kartına taksitle aldım nakite çevirmem lazım
    fiyat:550-takas yoktur
    kendim 665-ytl'ye aldım
    katibim55@hotmail.com

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katibim -- 20 Eylül 2007; 13:06:44 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hocam 665'e biraz fazla almışın , gerçekten kolay gelsin satışında...
  • dostum 590 a veriyorlar bu aleti seninki ikinci el olmuş artık fiyatı tekrar düşün he bu arada nakite ihtiyacın varsa %3,5 la kredi kartından para çekiliyor gerçi sen bunu biliyorsundur
  • Arkadaşlar bi mesejada o eşsiz yorumlarınızı yazmasanız olmuyormu belliki arkadaşın paraya ihtiyacı var
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkerr_83

dostum 590 a veriyorlar bu aleti seninki ikinci el olmuş artık fiyatı tekrar düşün he bu arada nakite ihtiyacın varsa %3,5 la kredi kartından para çekiliyor gerçi sen bunu biliyorsundur

Taksitle alıp nakite çevirmek istiyordur belki arkadaş..
    % 3.5la nakit çekmesi farklı bişey

İllaki telefonu ölü fiyatamı satması gerekiyor.. Belki forumda K810 arayan birisi vardır..
    Forumda sadece ölücüler yok kullanmak amacıyla telefon arayan ciddi alıcılarda var

• hafıza kartı 512'liktir

• Emin olun ki telefon sıfır gibidir..Zaten dün almış,ekranındaki naylon dahi üzerindedir..Tuncay abi ile alışveriş sayım bi hayli fazla herhangi bir yanlışıda olmadı..Hayırlı alış-verişler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • telefon casberg kardeşime satılmıştır

• teşekkür ederim abi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eswod

quote:

Orjinalden alıntı: turkerr_83

dostum 590 a veriyorlar bu aleti seninki ikinci el olmuş artık fiyatı tekrar düşün he bu arada nakite ihtiyacın varsa %3,5 la kredi kartından para çekiliyor gerçi sen bunu biliyorsundur

Taksitle alıp nakite çevirmek istiyordur belki arkadaş..
    % 3.5la nakit çekmesi farklı bişey

İllaki telefonu ölü fiyatamı satması gerekiyor.. Belki forumda K810 arayan birisi vardır..
    Forumda sadece ölücüler yok kullanmak amacıyla telefon arayan ciddi alıcılarda var

+1905

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.