millet çok yakın arkadaşımın doğum günü ona hediyesiyle birlikte üstüne bi şiirde yapıştırmak istiyorum akrostiş şiiride herkes beceremiyo eğer yetenkli biri varsa bu konuda AYBİKE ismine bi zahmet kısa bişeyler yazabilirmi bu onu çok mutlu edecektir ve sizde bana yardımcı oldğunuz için çok sevinicem şimdiden teşekkür ederim yardım edenlere...
AYBİKE?
aybikeye olsa olsa deneme olur bro
ya farketmez sadece hediyenin yanına böle ona özel bişeyler yazılmasını istyiorum baş harflerinden şiir demiştim ona benzer yardımcı olrsanız sevnrm
quote:
Orijinalden alıntı: sırtlanıl
millet çok yakın arkadaşımın doğum günü ona hediyesiyle birlikte üstüne bi şiirde yapıştırmak istiyorum akrostiş şiiride herkes beceremiyo eğer yetenkli biri varsa bu konuda AYBİKE ismine bi zahmet kısa bişeyler yazabilirmi bu onu çok mutlu edecektir ve sizde bana yardımcı oldğunuz için çok sevinicem şimdiden teşekkür ederim yardım edenlere...
ne kadar yakın kardeşten az arkadaştan fazla mı kanka gibi mi ötesi mi
Arada ki yakınlık derecesini söylersen ve ne kadar zamanım olduğunu bir şeyler yapabilirim gerçi aylardır yazmıyordum akrostiş ama denerim..
quote:
Orijinalden alıntı: emre-34bjk
quote:
ne kadar yakın kardeşten az arkadaştan fazla mı kanka gibi mi ötesi mi
çok sevdiğim bi insan olarak algılsak daha ii sonuçlar çıkar bence arkadaşlık veya kanka gibi yakıştıramıyorum çok sevdiğim içten karşılıksız sevdiğim bir insan olarak istiyorum...
Ah o aşkımızın kalbimdeki yansısı Ya bırakırsan beni diye kalbimin ağrısı Ben sendeki huzuru tadabilen gariban İlle de sen olmalısın yar-ı can Kelimelerin yetmediği aşkımda canan Ellerimde solan gül gibidir pür-i revan
quote:
Orijinalden alıntı: kesanliali_22
Arada ki yakınlık derecesini söylersen ve ne kadar zamanım olduğunu bir şeyler yapabilirim gerçi aylardır yazmıyordum akrostiş ama denerim..
derece hakkında bişey diyemiyorum çok değer verdiğim bi insan anla ona göre bişey istiyorum yarın akşama kadar yapabilirsen zahmet olmassa sana çok sevinrim
A nlatılabilir mi sanıyorsun kendini Y aradanın bir meleği B ilirim ki üç bucaktaki aşıklar toplansa İ ki büklüm kalırlar parıltının altında K elimeler hükümsüz kalır E tseler de ne fayda
biraz baştan savma oldu kusura bakma.
quote:
Orijinalden alıntı: CdrcX
Ah o aşkımızın kalbimdeki yansısı Ya bırakırsan beni diye kalbimin ağrısı Ben sendeki huzuru tadabilen gariban İlle de sen olmalısın yar-ı can Kelimelerin yetmediği aşkımda canan Ellerimde solan gül gibidir pür-i revan
hocam güzel yazmışsın da aşkım olmamış.. bide yansısı ne?
quote:
dostum saol uraşmışın çok teşekkür ederimde pür-i revan anlamı ne acep yazdığımız şeyin anlamını bilim dimi yani sorarsa flan ama uraştığın için saol bi kaç tane böle şiir görsem en güzelni vermek istyrm ona...o çnkü çok şeyi hakediyo
quote:
quote:
hocam güzel yazmışsın da aşkım olmamış.. bide yansısı ne?
Yansıması anlamında
quote:
Orijinalden alıntı: volkanakar
A nlatılabilir mi sanıyorsun kendini Y aradanın bir meleği B ilirim ki üç bucaktaki aşıklar toplansa İ ki büklüm kalırlar parıltının altında K elimeler hükümsüz kalır E tseler de ne fayda
E' değiştirilebilir mi acaba diye düşündüm, neyse. diğerleri şahane olmuş dostum. Eline sağlık (bananeyse, yorum yapıyorum bi de )
quote:
uraşmanız yeter benim için kardeşim saol
quote:
quote:
derece hakkında bişey diyemiyorum çok değer verdiğim bi insan anla ona göre bişey istiyorum yarın akşama kadar yapabilirsen zahmet olmassa sana çok sevinrim
en son yazdığım şiirin baş harfleri şöyleydi..
K A L B İ N İ N
S E S İ N İ
D İ N L E
B Ü Ş R A
ama yaklaşık 4-5 ay oldu denicem genede.Bakalım şairlik yeteneğim() hala var mı? pm at bana da kime yazacağımı unutmayayım
quote:
quote:
dostum saol uraşmışın çok teşekkür ederimde pür-i revan anlamı ne acep yazdığımız şeyin anlamını bilim dimi yani sorarsa flan ama uraştığın için saol bi kaç tane böle şiir görsem en güzelni vermek istyrm ona...o çnkü çok şeyi hakediyo
Rica ederim. Rap müzikle fazlaca iç içe olduğum için gelişine yazdım. Eğer beğendiysen pür-i revan kısmını ab-ı revan olarak değiştirince anlam kazanır. Ab-ı revan ise mecaz anlamda hayat olarak kullanılır. Mecaz dememin sebebi ise asıl anlamı akarsudur ve hayatın su gibi geçtiğini belirtmek için kullanılır..
quote:
Orijinalden alıntı: silverscreen
quote:
E' değiştirilebilir mi acaba diye düşündüm, neyse. diğerleri şahane olmuş dostum. Eline sağlık (bananeyse, yorum yapıyorum bi de )
A nlatılabilir mi sanıyorsun kendini Y aradanın bir meleği B ilirim ki üç bucaktaki aşıklar toplansa İ ki büklüm kalırlar parıltının altında K elimeler hükümsüz kalır E ller yine imrenir kalır
buffy45. arkadaşın yaşı 12 değil zahmet etmişsin.HERKES ÇOK GÜZEL YAZMIŞ ARKADAŞLAR AKLINIZA DAHA ÇOK GELEN VARSA YAZABİLİRSNİZ AMA ŞİMDİDEN KARAR VERMEK ZORLAŞTI ÇOK GÜZEL YAZMIŞSINIZ ÇÜNKÜ BU ARADA XPHOS Ü YÜ İ YAPABİLRMİSN BİDE ÖLE OKUYALIM.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme