Şimdi Ara

Akreditesiz Amerika da doktorluk (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam eger akredite sartsa girdikten sonra dusunmek fayda etmiycek eger akreditesiz olmuycaksa belki dogudaki akrediteli tiplari icanadoludaki bazi yerlerden once yazarim diye düşündüm c1 seviye dildir denkliktir odur budur bir suru zimbirtisi vardir tabiki sac bas yolduran yine de sag olun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Türkiyeden kaç doktor abdye gitmiş. Hangi okul mezunu gibi sorulara bakmadın mı? Atıyorum her 15 doktordan 1 kişi gidebilmiş gibi bir oran çıkarmadın mı?

• Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt

Broski adam x ünisinde okuyup amerikaya gidebilir miyim ya da trde tıp okuyum amerikaya gidebilir miyim diye sormamış. Akredite olmadan bu iş oluyor mu? diye sormuş. Akredite olsa bile zor olduğunu bildiğini düşünüyorum ama arkadaş onla ilgili bir soru sormamış.

• Beyacun Çekmezoğlu B kullanıcısına yanıt
    Sonunda okuduğunu anlayan biri nelerle uğraşıyorum şurada yav Amerika için akredite kesin zorunlu mu diye soru soruyoruz gelen cevaplara bak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    illa ters bi uslup kullandircaksiniz ulan nasil cevaplar veriyorsunuz siz ben konu da sunu mu yazmisim: "tip a gidiyorum o zaman direkt yurtdisina cikabilirim cocuk oyuncagi artik sadece soyleyin bana akredite de onemsizse ben bavullari hazirliyorum" kendi kendinize neyin tribine giriyorsunuz USMLE icin akredite olmazsa olmaz mı onu soruyorum sadece benim sorum bundan ibaret benim istedigim cevap bu evet ya da hayir ne kafa actiniz ya kim size bu is cocuk oyuncagi dedi ben direkt gidiyorum dedi soruya adamakilli cevap veren cikmadi su forumdan gelen gecen "sen mi gidebilcen" "sonraki isler" "cok yuksekten ucma" "ulan saka gibi ya

•  tm abey kızma

Ya hocam yakismiyor gereksiz isgal ediliyor konu.. benim konu aciklamasina yazdigim seyle anlatmak istedigim sey mi farkli oldu acaba anlamiyorum gelen gecen ben sanki buradan abd ye gitmenin yks de ilk 10 a girmekten zor oldugunu bilmiyormusum gibi tepki veriyor yukseldiysem affola

• Sanırım akreditesiz de gidilebiliyordu, tercih yaparken buna göre akredite program seçmiştim ama sonra bunu öğrendiğimi hatırlıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Ankaratıplı hocam size yardımcı olur

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.