Şimdi Ara

Akrabam Durmadan Sevdiğini Anlatıyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim bir akrabam var daha 14 yasında bende 16 bizim hemen altkatta oturuyor 17 yasında bi cocuga takmıs kafayı işte bunlarda 1-2 aya kadar hep bizim mahelleye geliyolardı ama artık gelmiyolar msn de görüsüyolar ne zman msn e girsem hep onu anlatıyo bıktım artık ya bişeyde diyemiyorum darılır diye zaten çok saçma bişey yok aşık olmuş bilmem ne onunla konusunca eli ayagı titriyomuş muşda bilmem neymişde sinir oluyorum daha dünyadan haberleri yok seviyorum diyo ya varmı böle bisey sinir oldum burda etrafdaki kızlarda öyle daha benden kücükler hepsi sevgilisinden ayrıldı diye aglıyolar bilmem süsleniyolar vb sinir oldum bu yüzden kızlara gına geldinese konu nerden nereye geldi

EDİT:CÜMLE EKSİK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Elder Scrolls -- 2 Ekim 2008; 2:57:27 >

• kes gitsin hocam
  • Sen ondan sadece 2 yaş büyüksün. Ama gel gör ki onun dünyadan haberi yok senin var. Vay anasını..
  • quote:

Orjinalden alıntı: injection

Sen ondan sadece 2 yaş büyüksün. Ama gel gör ki onun dünyadan haberi yok senin var. Vay anasını..

ben orda benm var dedim mi körmüsün?
  • sende ona sevdiğin anlat.
    yoksa bile başka bi muhabbet bul,her gördüğünde o konudan bahset.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jedi41

quote:

Sen ondan sadece 2 yaş büyüksün. Ama gel gör ki onun dünyadan haberi yok senin var. Vay anasını..

ben orda benm var dedim mi körmüsün?

Hacı dünyadan haberin var ki , yeğenin için dünyadan haberi yok diyorsun kızmaya ne gerek var şimdi ? Bu arada salla gitsin ne dese "he" de geç. Unutur gider nede olsa.
  • benim akrabada sürekli becerdiği kızları anlatıyor ben napım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 2 Ekim 2008; 4:50:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rajeesh

benim akrabada sürekli becerdiği kızları anlatıyor ben napım?

manuel takıl
  • dhdede artık akrabaların sorunları cozuluyor sayfaya bakın 2 3 tane akraba sorunları var

not:Arka sayfaya burayı kapatmadan donmek icimn ctrl+w yapmanızı oneririm
  • quote:

Yaş ile alakası yok
  • Salla gitsin
  • dert yandıkda sonra ne anlamı var dinlemenin.madem o kadar şiakyetcisin engelle
  • quote:

Orjinalden alıntı: LoveU4ever

quote:

Orjinalden alıntı: Rajeesh

benim akrabada sürekli becerdiği kızları anlatıyor ben napım?

manuel takıl

• @jedi41

Bunlar doğal şeyler her genç kızın başına gelebilir, seninde gelecektir 3 vakte kadar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.