Şimdi Ara

Akpliler Neden Chp ve Mhpye oy vermez Açıklıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Hiç uğraşmayın onları vazgeçirmezsiniz.
    Son günlerde çevredeki ve Akp çevrelerindeki gözlemim durumun çok vahim olduğunu gösteriyor.Öncelikle şurada bizim konuştuğumuz şeylerin hiçbirini bilmiyorlar,K.Mısıroğlu'nun anlattığı tarihi biliyorlar.10 kelimeden 9 u din.Başkanlık sistemi istemiyorlar Erdoğan'ın padişah olmasını istiyorlar.Dünya lideri sanıyorlar aslında dünyanın takmadığı lider.Her kelimelerinde paralel şantaj montaj var.Koskoca Cumhurbaşkanı yalan mı söyleyecek gibi düşünce var ! Afedersiniz Erdoğan peygamberim dese onun peşinden gidebilecek milyonlarca insan var bu korkunç bir şey.

Şuraya Einstein'ı, Hawking'i getirin yine de bunlardaki beyin yapısını çözebilecek prof. tanımıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkurt02 -- 19 Mayıs 2015; 22:40:41 >

• Ciddi misin yani gerçekten çevrendekiler böyle mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorguçadam

Ciddi misin yani gerçekten çevrendekiler böyle mi?

Benim çevremdekiler de böyle. Gözleri var boşuna, beyinleri var boşa. Kullanmak istemiyorlar. Rte ne derse doğru modundalar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorguçadam

Ciddi misin yani gerçekten çevrendekiler böyle mi?

Malesef gerçek.Tayip padişahım dese ses çıkarmazlar.Adamlar Abdülhamit'in robot yaptığına inanıyor yalan yazan tarihmiş 12 yılda ne hale geldi ülke
  • Einstein taşı deliğine koymuş zaten, önyargıları değiştirmek atomu parçalamaktan zor diyerek.
    Ama tabii Einstein o zamanlar bizim AKP'lileri bilmiyormuş.
    Ama aynı fikirde değilim. Çok sayıda insan görüş değiştiriyor etrafımdakilerden. Aralarında AKP desteklemiş tanıdıklarda var.
    Haa, forumdaki Aktroller için kimse bişi yapamaz, onları Allah kurtarsın.
    Ama sıradan insanlar yavaşta olsa terk ediyorlar AKP'yi.
  • Rte kılıçdaroğlu ve bahçeliyi seçmenleri karşısında öyle bir karalıyor ki seçmenler diyor ki bunlar ülkeyi bırak 4 seneyi 4 saat bile yönetemezmiş.

Rte ne yaptıysa ilk döneminde halkın güvenini kazandı. Yaptıkları icraatleri öyle bir anlattı ki sanki cem uzan gibi zenginde cebinden yapmış. Halbuki devlet kurumlarını özelleştirerek gelen paralarla yaptı. Yoksa ekonomik krizi atlatamazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEKİN 1881 -- 19 Mayıs 2015; 22:44:08 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ideolojik oy atanlar oyle ama bende akp ye oy attım bu sene akpye oy moy yok ...ve akp ideolojik oy atmayanlardan kayıp yaşıycak bu dönem iyi yönetemediler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PROPAGANDA
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.