Şimdi Ara

Akpli arkadaşlarımız gelsin bu konuya.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Annemin blender bozuldu bakalım alırız dedim ama fiyatı görünce şok oldum.

Şimdi bu ülkede kriz yok mu ekonomi çok mu iyi eğer öyleyse lütfen şunu bana açıklayın.

Resmen bitmişiz haberimiz yok... 3 yılda bu kadar farkın gelmesini mantıklı buluyor musunuz?

Allah yardımcımız olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirARSLAN -- 9 Mayıs 2020; 0:45:5 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Herkes zengin ve refah olduğu için fiyat normal. Çok yaşa bay receb
  • Misker sizin neyinize elle çırpın. Ortalığı karıştıramadınız şimdi kek mi karıştıracaksınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah yardımcımız olsun diyerek sorumluluğu ona atıyorsunuz aslında. Allahın, insanların kendi elleriyle yaptığı hataların sonuçları konusunda yardım edeceği kanaatinde değilim. O yüce Allah ayetinin birinde "bir toplum kendi durumunu düzeltmedikce Allah onların durumunu düzeltmez" diye buyuruyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockandemir84

Misker sizin neyinize elle çırpın. Ortalığı karıştıramadınız şimdi kek mi karıştıracaksınız.
    Aynen hocam kaç zamandır canım kek istiyor

Mercimek çorbasını ezemiyoruz

• algı yaradmayın gardaşım enflasyon %5.

fiyat kaç kat artmış? 6.14 kat. Maaşınıza da 6.14 kat zam aldınız zaten daha ne olsun. 2017' de 1000 TL alıyordunuz şimdi 6140 TL alıyorsunuz, hökümetimiz sizin için daha napsın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 9 Mayıs 2020; 1:39:20 >
  • 3 senede bozulan ARÇELİK'e laf söylemezsiniz

Blenderın ücreti 3 senede 6 ya katlanmış diye laf söylersiniz

Anca hükümete laf söyleyin zaten siz

Hainler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Akp öncesi blender bile yoktu. Daha ne istiyorsunuz?
  • Eyyy blenderrr sen kimsin yok bu olmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahlanan ülkelerde bu böyle olur ...
  • Ben yanlış bir şey göremiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chebu

Ben yanlış bir şey göremiyorum.
    Doğru olan nedir?

• Geçen konuya da yazdım alışveriş yaparken biraz araştırın. Allah beyin vermiş. Milletin % 5o si ile dalga geçeyim derken kendi ipliğinizi pazara çıkarmayın. Ayrıca 2017 yılında o blenderi ben o fiyata bulamadım. Sen nereden buldun da bu konuyu açtın.

• quote:

Orijinalden alıntı: sürattrage

https://www.hepsiburada.com/arcelik-k-1261-rhb-blender-seti-p-HBV000003U3KW?magaza=mutfakfoni&wt_gl=cpc.6807-6814.shop.elk.sda-ssc&gclid=Cj0KCQjwhtT1BRCiARIsAGlY51J0bNcT_cg4Gn1vBVw2ez78zZV1LjKgTFG9EgLwS9fLMnhJHo3P_pEaAj1iEALw_wcB

Geçen konuya da yazdım alışveriş yaparken biraz araştırın. Allah beyin vermiş. Milletin % 5o si ile dalga geçeyim derken kendi ipliğinizi pazara çıkarmayın. Ayrıca 2017 yılında o blenderi ben o fiyata bulamadım. Sen nereden buldun da bu konuyu açtın.
    Yalan mı söyleyeceğiz Allah sana beyin vermiş ama kullanamıyorsun. Alttaki sipariş listeme iyi bak. Senin gönderdiğin K 1261 modeli benimki K 1260 modeli...

Bak alttaki resimde 39 liraya aldığım diş fırçasının 459 TL olduğunuda gözünüze sokayım mı? O güne ait faturalarıda görmek ister misin %50 kısımda olduğunuzdan okuduğunuzu bile anlayamıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirARSLAN -- 9 Mayıs 2020; 3:5:30 >

• Vay arkadaş ben bu blender setini 150 liraya almıştım, vallahi yazık günah bu insanlara

• K 1260 modelinde olup K 1261 modelinde olmayan bir özellik mi var? Neden 1261 e bakmıyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: duygusuz58

K 1260 modelinde olup K 1261 modelinde olmayan bir özellik mi var? Neden 1261 e bakmıyorsunuz?
    Toprağım mesele 1261 veya 1260 modeli değil ki mesele neden böyle açıklık getirsinler istedim bunlara göre herşey mükemmel ya açıklasınlar ve mantıklı bir şekilde bende hak vereyim istedim.

• BekirARSLAN kullanıcısına yanıt
    Burada olan şey sadece bizim ülke için geçerli değil ki. Mesela almanya da 3 sene önceki ürünün fiyatıyla şimdiki fiyatı aynı değildir.
  • BekirARSLAN kullanıcısına yanıt
    Bu ürün için doğru bir karşılaştırma olmamış bence. Satıcı bir keriz bulurum diye fiyat belirlemiş.
    Mantıklı bir hak verilecek yan pek yok. Lakin başkası olsa durum çok farklı olur muydu? Orası da muamma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chebu

Burada olan şey sadece bizim ülke için geçerli değil ki. Mesela almanya da 3 sene önceki ürünün fiyatıyla şimdiki fiyatı aynı değildir.
    Tamam bunu kanıtlar mısın? Mesela böyle ev aletleri, sıfır arabalar, teknolojik aletler telefon, pc vs gibi

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.