Şimdi Ara

AKP ve AKP Mason Bağlantıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TACI HAİNE GİYDİREN MİLLETİN KANI DİNMEZ

    Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir. Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür.

    AKP Adı Nereden Geliyor?

     AKP ve AKP Mason Bağlantıları



    Bizim AKP’nin de Nurculuk tarikatından doğduğunu ve 12 Eylül Cuntası döneminde bu tarikata bağlı olarak kurulmaya başlanılan, merkezi Denizli’de olan ülke genelinde 126 üye kurluşu barındıran “Anadolu KaPlanları” adlı işadamı-sanayici-ihracatçı-ithalatçılardan oluşan bir yapılanması olduğunu bilmeyenimiz yoktur herhalde.Bunların da seçimlerden eğitime, iş gücünden siyasete her alanda oynadıklarını ve bütün Amerikan siyasetlerini sadakatla takip eden hükümetlerde yer aldıklarını veya desteklediklerini biliyoruz.
    Demek ki ülkemizde olan hiçbir şey ilk değilmiş!
    Ben de artık gerisini takdirlerinize bırakarak evrakın tercümesini sizlere sunuyorum.Aslı da tercümenin altındadır.

    İSLAMİ VE DÖNME VAKIF FARKI

    AKP'nin iktidara gelmesini sağlayan Nurcu Deniz Feneri, İlim Yayma Cemiyeti Derneği gibi derneklerin çalışma şekilleri Osmanlı'daki gibi "İslami" değildir. Dönmelerin yukarıdaki AKP örneğinde de olduğu gibi, "Hindu dinleri merkezli" bir gelenektir.
    09.Aralık 1894 tarihli New York Times Gazetesinin arşivinde şöyle bir belgeye denk geldim.
    Bu belgede ülke genelinde kalkınmay temin etmek için “ Amerikanın Koruyucu Şövalyeleri Tarikatı” (Order of The American Knights Of Protection ) konu edilmektedir.
    Malum,Amerika’yı kuran kültür Mason kültürüdür. Bu tarihlerde de Amerika, İngiltere tarafından bağımsızlığının tanındığı 1815 Viyana Konferansından sonra bağımsızlıkta “79”. yılını kutlamaktadır ve bir iç savaşın ardından hızla gelişmektedir.
    Gelişimini sağlayan sivil toplum yapılanmalarından birisinin adının “AKP Tarikatı” olması ilgimi çekti. Nasıl çekmesin,insan “Masonluk- Nurculuk” ilişkilerini yazarken böyle bir belgeye denk gelirse aklına ne gelirse benim de o geldi.
    Bu tarikatın, askeri üyelerinin yönetimde olduğu, 1864 Amerikan İç Savaşında Ohio eyaletinde 100.000 gönüllüsünün olduğunu, ayrıca da “THE KU KLUX KLAN v.KERIK” kilise yapılanmasının da aynı tarikat oluşu da beni hiç şaşırtmadı.

    http://caselaw.findlaw.com/us-2nd-circuit/1422873.html

    Hani şu filimlere konu olmuş,başlarına geçirdikleri beyaz kukuletalı rahip elbiseleri giyerek Zencileri ve Kızılderilileri ormanlarda ya da gizli yerlerde düzenledikleri ayinlerde yakarak öldüren ve hiçbir üyesi yargılanamayan (!) ırkçı,semitik örgüt.
    Biraz araştırınca,her alanda güçlü kuruluşara sahip olduğunu ve tarikatla ilgili bazı mahkeme kararlarına kadar ulaşabiliyorsunuz.
    Bu örgüt Amerikan Gladyosunun ta kendisi gibi görünmektedir.
    Sonra “Tapınak Şövalyeleri’nin” internet sitesine girdim ve Mason locaları arasında bu “AKP Tarikatının adını görünce de hiç şaşırmadım.

    Osmanlı vakıf ve derneklerinde "kapı kapı gezerek yardım toplama" yoktur. Cemaatten, hali vakti yerinde olanlar kendileri gider bağışlarını yaparlar ve kimseye de bildirmezlerdi. Çünkü, o zaman yapılanın yardım olmadığı, reklam olduğu inancı vardı.
    Oysa gerek saydığım dernekler, gerekse F.Gülen'in "Kimse Yokmu" gibi dernekleri kapı kapı dolaşarak, bayramlarda deri toplayarak büyüdüler. Tapınak görevlilerinin kapı kapı gezerek yiyecek ve tapınağa yardım dilenmeleri Hindu, Budist ve bunlarda esinlenmiş dinlerin vakıf ve derneklerinde vardır.


    "Dilenerek yardım toplama geleneği" İslami vakıf ve derneklerde yoktur. Camiler içinde aynı şey geçerlidir. Devlet malıyla, haksız kazançla, kamu arazisini işgali aklamakla ilgili toplanan yardımlarla inşa edilmiş camilerde ibadet edilmez. Oysa, bu gün ülkemizdeki camilerin %99'u böyle inşa edilmiş camilerdir.
    Bunun sebebi de, 1950'de Menderes hükumetiyle iktidara giren, Nurcu (Süryani-Yezidi İslam) ve Işıkçı, (Gregoryen Ermeni İslamı) yapılanmalarıdır. Menderes, kamu arazilerini doğudan ve Karadenizden kasıtlı yaptırılan "işgal amaçlı göçlere" yasallık sağlamak için çıkarttığı İmar yasasıyla, "cami inşa edilmiş, kamu arazisine yapılan kaçak konutların yıkılamayacağı yasasını çıkartmıştı.
    Bu yasa halen yürürlüktedir.

    http://tr.wikipedia.org/wiki/Anadolu_Kaplanlar%C4%B1

    AKP’NİN YEZİT-MASON HAMİLERİ

    RTE'nin tarih hocalarının yaklaşık 1000 yıldır Vatikan'ın, Fener Rum ve Moskova Ortodoks patrikhanelerinin işbirlikçileri olan Sabi Yezid, Süryani, Yahudi Arapların kinci soyları oldukları açıktır.

    Bunlar 1516'da Osmanlı'ya katılmalarından beri daima sorun çıkartmışlar ve Osmanlının çöküşü ile Atatürk devrimlerinin gerçekleşmesine engel olan isyancı "okuryazarlığın hâkir görüldüğü" şeytana tapınan kabilelerdir.Hatta şeytana tapındıkları için Roma, Bizans tarafından "İncil-Tevrat okumaya" zorlandıklarından sürekli soykırımlara tabi tutulduklarından onları kurtaran da Selçuklu Türkleri olmuştur.

    Yedinci yüzyılda Emevilerin İslâm baskılarına 16. yüzyılda Osmanlı'nın Sünileşmesi eklenince, kendilerine Sünniliğin dayatılmasına dayalı korkuları onları tekrar eski düşmanlarıyla işbirliğine itmiştir.

    İşte bu işbirlikçi gerici yobazlar şimdiye kadar bilinen ve bütün dünyanın da kabul ettiği tarihi bir kenara atarak gerçekle hiç bir alakası olmayan tarihler yazıp Gülen Işıkevi ve Nur cemaatlerinde insanlara gerçek tarihmiş gibi kabul ettirmektedirler.

    B.O.P projesi gereğince ülkemiz dâhil dört devletten toprak kopartarak Kürdistan kuracaklarına inanan Yezidi ırkçı Kürt feodalleri, kendilerine bir tarih yazmak için "okuryazarlığın dinden çıkmak olarak algılanıldığı Kürt Yezidiliğinden gelmeleri nedeniyle bu güne kadar yazılmış ne Türk ne de yabancı tarihçilerin tespitlerinde yer almayan asılsız saçmalıkları halen cahil beyinlere "Din kılıfı" içerisinde kakalamayı sürdürmektedirler.

    Atatürk'ün Çanakkale'de savaşmadığı, savaş sırasında sahilden 100.km içeride bir barakada keyif sürdüğüne kadar uzanan saçmalıklardan, işbirlikçi Kürt, Ermeni, Süryani, Arap isyancılarını "ermiş, derviş, ulema, Allah'ın dinini düzenlemekle görevli yarı tanrı veya peygamber kişilikli kişiler" (Said-i Kürdi Deliüzzaman, Fethullah Gülen gibi) gösterme sapıklıklarını sürdürmektedirler.

    AKP'nin asıl görevi, Masonlaştırılmış (şeytanı ibadetine dayalı Sabi Yezidileştirilmiş İslâm'ı ), Havraları, kiliseleri, camileri bir araya getirerek sonunda Hıristiyanlaştırılmış, sapık bir inanç etrafında birleştirilmiş, emperyalizme kayıtsız şartsız teslim olmuş, sömürüyü benimsemiş salak, köleciliğe dayalı bir toplum kurmaktır.

    Bekir Bozdağ, 23 Temmuz 2012'de yaptığı açıklamada, 2002 yılından bu yana "7.726.301" TL harcanarak 69 kilise ve Sinegog'un onarılıp ibadete açıldığını, bunlardan "10" unun tamamıyla yeniden yapıldığını, "70.000"TL ödenerek elektrik ve aydınlatma giderlerinin de karşılandığını açıklamıştır.

     AKP ve AKP Mason Bağlantıları


    "...Vakıflar Genel Müdürlüğü, 2011 yılı sonu itibariyle yenilenmiş kilise tarafından verilen bilgiye göre, Çanakkale Gökçeada Aziz Nicholas Kilisesi, Hatay İskenderun Süryani Katolik Kilisesi, Hatay İskenderun olan Rum Katolik Kilisesi, Diyarbakır Ermeni Protestan Kilisesi ve Diyarbakır Ermeni Katolik Kilise. Büyük Sinagogu olarak da bilinen Edirne Merkez Sinagogu, yenilenmesi devam etmektedir. Hala restore edilmesi planlanıyor bulunanlar Ayvalık Cunda Taksiyarhis (St. Nicholas) Kilisesi, Gaziantep Nizip Fevkani Kilisesi, Gökçeada Yıldız Köy Manastırı, Gökçeada Ayia Marina vardır Rum Ortodoks Kilisesi, Gaziantep Şahinbey Sinagogu, Kilis Merkez Sinagogu ve Hatay Yayladağı Yunan Ortodoks Kilisesi..."

    AKP ikitdarına kadar Hırsitiyan misyonerlerin ülkemizde çalışmalarının yasak olmasına rağmen AKP ile apartman kiliseleri bütün ülkeyi işgal etmiştir. Özellikle işsiz, hapisten çıkmış muhtaç kimseleri topladıkları bu apartman kiliselerine katılanlara her katılımda "100ABD " Doları verildiğini artık bilmeyen yoktur umarım.AKP "Yeni Osmanlı'yı değil Yeni Bizans'ı" inşa etmektedir.!

    AKP; Grek,Süryani, Arami,Ermeni,Gürcü ve Rum patrikhaneleri ve Vatikan ile işbirliği içindedir.

    Şimdi şu haberi okuyunuz;

    http://www.yenisafak.com.tr/gundem/gulun-annesi-ameliyat-oldu-120390

    “Gül’ün annesi ameliyat oldu
    Abdullah Gül’ün annesi 77 yaşındaki Adeviye Gül, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde katarakt ameliyatı oldu.

    Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün annesinin adının “ADEVİYE” olmasına dikkat ediniz.”Adeviye” tarikatı, şeytana tapan,kendini Allah ilan eden Şeyh Adi Emeviye’nin tarikatının adıdır.Yani Abdullah Gül, Sünni Müslüman değil Yezidtir.

    B.O.P projesinin finans kısmını Yezidi Vehhabi kökenli Necd’li Araplar üstlenmiştir.AKP hükümetinin ülkemizin kurumlarını özellikle Bahreyn,Dakar,Kuveyt,Abu Dabi, Basra, Harran, Suudi Arabistan,Yunanistan ve iş dünyamızı elinde tutan Kripto Grekler,Yahudi,Ermenilere peşkeş çekmesinin ardında bu ihanet projesi vardır.



    Şimdi R.Tayyip Erdoğan’ın yetiştiği ocak olan Necmettin Erbakan’ın Refah partisinin 1997’de kurduğu “D8” ülkelerine bakalım; Endonezya, Bangladeş, Nijerya, Pakistan, Türkiye, İran, Mısır, Malezya.


    AKP hükümetinin mali destekçilerine bakalım;
    Suudi Arabistan,Abu Dabi (B.AE),Katar, Bahreyn ve Kuveyt. Evet hepsi Yezid Süfyan’ın soyundan gelen Vatikan-Mason işbirlikçisi Necd’li Vehhabi Muhammed Abdülvahap’ın neslinden “El Halife” işbirlikçilerinin yönettiği,ülkelerinde çalışan yabancı Müslümanlara “Mevali-Köle” diyen ülkeler.

    “TOPTAN, KATAR VE YEMEN'İ ZİYARET EDECEK

    ANKARA (A.A) - TBMM Başkanı Köksal Toptan, Katar Şura Meclisi ve Yemen Temsilciler Meclisi'nin davetlisi olarak Katar ve Yemen'e resmi ziyaret gerçekleştirecek. Beraberindeki parlamento heyetiyle 1 Mart Pazar günü Doha'ya hareket edecek olan Toptan, 2 Mart Pazartesi günü Katar emiri Şeyh Hamad bin Khalifa Al Thani tarafından kabul edilecek.”

    RTÜK üyesi: TMSF satışı iptal etmeli

    RTÜK üyesi Şaban Sevinç, atv-Sabah satışında Çalık Grubu’nun Katarlı ortak almasının satışı tehlikeye soktuğunu savunarak, “ihale şartları mevzuata aykırı yerine getirildi. Satış iptal edilmeli” dedi.

    Yazı Alıntıdır. Uzun zaman önce denk geldiğim ve soluksuz okuduğum bir içeriktir. Çok uzun bir yazı ben konu içerisinde ilgili yerleri paylaşmak istedim. Devamını okumak isteyenler BURADAN



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meshgul -- 8 Mayıs 2015; 14:45:33 >







  • Klasik bir cemaat haberi.
    Kendilerini sütten çıkmış ak kaşık olarak niteleyip. Kendilerinden olmayanları hain ilan eden bakış açıları hiç değişmeyecek.

    Cemaatçiler önce kendi pisliklerine baksınlar.
    Sınavlarda çalınan sorularla kimlerin memuriyet aldığının hesabını versinler.
    İstedikleri makamı alamayınca komplo düzenleyip kişilerin mahremlerini internette çarşaf çarşaf yayınlayanlarark özel hayatları dahi mahvedilen insanları açıklasınlar.
    Filistin de katledilen Müslümanlara otorite katliam yapıyor diye ses çıkarmayanlar.
    Hocam dediği Said-i Nursi nin cenazesine neden gitmedin diye sorana ; ben Türk'üm o Kürt, neden gideyim diyen den bahsrtsinler.
    İzmirde cemaat dershanesine gizli kamera ile öğrencilerin etek altını çeken cemaat hocasından bahsetsinler. Halktan toplanan himmet kurbanlarının nasıl ihale ile satılıp paraların yurt dışında transfer edildiğini açıklasınlar.
    ABD senatosunda parlamenterler seçim yardımı yapan gönüllü çalışanların parayı nereden bulduğunuz hesabını versinler.
    En önemlisi devlete yaptıkları komplonun hesabını versinler.

    Ama bunlar cemaatin işi değil. Cemaat sütten çıkmış ak kaşık değil mi?

    Süfyanın ardından giden kaybetmeye mahkumdur.
    https://mustafaemreakkas.wordpress.com/tag/sufyan-fethullah-gulen/

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • AK Parti, Ortadoğu'nun lider partisidir. Mason bağlantıları yoktur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ferrarisini Satan Adam

    AK Parti, Ortadoğu'nun lider partisidir. Mason bağlantıları yoktur.

  • AKP ye atmadığınız çamur kalmadı. Şimdi sırada mason mu var?

    Sizlerde olmasanız kimlere gülücez.
  • Yav he he Ak parti mason ve yahudi uşağı. O yüzden Davosta bütün dünyanın gözü önünde onları rezil etti değil mi ? Otur maklubeni ye sen şakirt.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ferrarisini Satan Adam

    AK Parti, Ortadoğu'nun lider partisidir. Mason bağlantıları yoktur.

    İlk başlarda vardı ama.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hamza Tzortzis

    Yav he he Ak parti mason ve yahudi uşağı. O yüzden Davosta bütün dünyanın gözü önünde onları rezil etti değil mi ? Otur maklubeni ye sen şakirt.






    Boşuna yazıyorum anlamayacaksın ama neyse yine de..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anticor -- 11 Ağustos 2016; 21:26:40 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dellino

    Klasik bir cemaat haberi.
    Kendilerini sütten çıkmış ak kaşık olarak niteleyip. Kendilerinden olmayanları hain ilan eden bakış açıları hiç değişmeyecek.

    Cemaatçiler önce kendi pisliklerine baksınlar.
    Sınavlarda çalınan sorularla kimlerin memuriyet aldığının hesabını versinler.
    İstedikleri makamı alamayınca komplo düzenleyip kişilerin mahremlerini internette çarşaf çarşaf yayınlayanlarark özel hayatları dahi mahvedilen insanları açıklasınlar.
    Filistin de katledilen Müslümanlara otorite katliam yapıyor diye ses çıkarmayanlar.
    Hocam dediği Said-i Nursi nin cenazesine neden gitmedin diye sorana ; ben Türk'üm o Kürt, neden gideyim diyen den bahsrtsinler.
    İzmirde cemaat dershanesine gizli kamera ile öğrencilerin etek altını çeken cemaat hocasından bahsetsinler. Halktan toplanan himmet kurbanlarının nasıl ihale ile satılıp paraların yurt dışında transfer edildiğini açıklasınlar.
    ABD senatosunda parlamenterler seçim yardımı yapan gönüllü çalışanların parayı nereden bulduğunuz hesabını versinler.
    En önemlisi devlete yaptıkları komplonun hesabını versinler.

    Ama bunlar cemaatin işi değil. Cemaat sütten çıkmış ak kaşık değil mi?

    Süfyanın ardından giden kaybetmeye mahkumdur.
    https://mustafaemreakkas.wordpress.com/tag/sufyan-fethullah-gulen/


    aynı yolun yolcusunuz
    pisliklerini yarıştırın anca




  • konuyu açan iyice saçmalamış.yok bilmem kaç tane kilise restore edilmiş falan filan fıstık.rte bu ödülü hitlerin zulmünden kurtarılan yahudilerin şükranlarını sunduğu bir ödüldür,ha almasa olurmuydu olurdu.masonluğun temelinde deizm vardır.
  • bir şakirtin daha dershanesi kapandı heralde
  • Son zamanlarda türkiye'nin durumuna bakınca ne kadar doğru bir başlık atmışım.

    TACI HAİNE GİYDİREN MİLLETİN KANI DİNMEZ..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meshgul

    Son zamanlarda türkiye'nin durumuna bakınca ne kadar doğru bir başlık atmışım.

    TACI HAİNE GİYDİREN MİLLETİN KANI DİNMEZ..

     AKP ve AKP Mason Bağlantıları
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meshgul

    Son zamanlarda türkiye'nin durumuna bakınca ne kadar doğru bir başlık atmışım.

    TACI HAİNE GİYDİREN MİLLETİN KANI DİNMEZ..

    http://www.siber.pol.tr/ şikayet edildin genç haberin olsun
  • Guldurdunuz hacim ya.
    Adeviye tarikati
    Seytana tapan tarikat gormek istiyorsan erkek arkadasini evde baglayip canice oldurup kameranin onunde kalbi hala atarken cikartip yiyenlerin videosu var onlara bak derim.
    Hem mason fason diyorsun yahu biz Türkler olarak avrupadan atilmisiz orta dogudaki o bol petrollu yerlerden atilmisiz dunya genelinde %1 hakimiyetimiz bile kalmamis. Sadece 70 milyon anadoluda kendi halinde yasayan milletiz bizi ne yapsin adamlar.
    Tabiki kayitsiz kalmiycaz bir seye ama komplo teorileri uzerinden gitmek istiyorsak onumuzde daha feci olaylar var be kardesim.
    Bak suriyede ne olcagi belli degil 5 sene sonra bu amerikanlar tarafindan neye suruklenicegimizden haberimiz yok bunlara onlem alalim once daha buyuk sorunlarimiz var anladinmi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KayhanKaan

    quote:

    Orijinalden alıntı: meshgul

    Son zamanlarda türkiye'nin durumuna bakınca ne kadar doğru bir başlık atmışım.

    TACI HAİNE GİYDİREN MİLLETİN KANI DİNMEZ..

    http://www.siber.pol.tr/ şikayet edildin genç haberin olsun

    Adımın yanına çarpıda koysaydın. :))




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.