Şimdi Ara

AKP nin Oyu %25 in Altına İndi ( MHP nin Oyu %5-2= %3 Bahçeli Hesabı) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
3
Favori
9.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yeminle yunan bile yapmaz bunu.

  • rocketraccoon kullanıcısına yanıt

    biden gelirse ekonomiden kaybederler.

  • Bu millet bu umutsuzluğu bırakmadıkca bir sey degismez. Hala algi oyunlarıyla kör olmus ne olursa olsun akp kazanir diyor muhalif kesim bile. Allah aşkına kendinize gelin. Bu adamlar gidici. Secimi kaybedecekler. Bakin yillardir sizin gibi konusan birisi olarak söylüyorum bunlari.
    Acin haberleri okuyun. Anketleri takip edin. Sosyal medyayi gozlemleyin. Anketler zaten basli basina akp nin yuzde 30 larda olduğunu söylüyordu. Zaten anketlerde ne ciktiysa onceki seçimlerde de cikan sonuclar benzerdi. Akp bile artik anketlere guvenmiyoruz biz diyor karsi cikiyorsa sonuc acik ve net ortadadir.
    Onceki tum secimlerin anketlerini inceleyin hemen hemen yakın sonuçlar alındığı ortada. Oyle kuru kuruya ne olursa olsun akp kazanacak yok. Mhp zaten akp yi kurtarmis olmasaydi suan akp diye bi parti ortada olmayacaktı. Son anda kurtardı. Artik ne mhp yi ne akp yi kurtaracak bir sey yok.
    Adamlar gozlerini karartti bu yuzden ülkenin muhalif yarisini direkt sildiler muhattap bile olmuyorlar. Kendi kitlelerini ofkelendirme ve bolmeye oynuyorlar sadece. Gencleri zaten elde edemeyecekler. Ekonomi berbat. Adalet bitik. Hala akp kazanacak diye bir şey söz konusu olamaz. Olmayacak.
    Algi oyunlarini bitirin artik. Akp nin basa geldiği gunden beri yaptigi tek sey algı oyunu. Bu sayede her sorundan sıyrıldı her zaman en onde gösterdi kendini. Yapmayin buna izin vermeyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: veleciraptor

    Kemal Kılıçdaroğlu CHP'nin başında durduğu sürece, bu halkın eğitim düzeyi artırılıp sorgulayan bireyler haline getirilmedikçe daha çok iktidar hayali kurmaya devam edersiniz. Yahu bizim milletimiz eğitimsiz, bilinçsiz, ne duysa inanan bir toplu. Adam askıda ekmek kampanyası başlattığı için iktidara teşekkür ediyor ama neden askıda ekmek kampanyasına muhtaç kaldığını hiç sorgulamıyor. Böyle bir seçmen kitlesiyle hele de Kılıçdaroğlu varken nasıl iktidara gelmeyi bekliyor CHP?

    ayrıca gılışdarın istifa etmesi yetmez saz arkadaşları da istifa etmeli

  • Lirikal Militan kullanıcısına yanıt
    Gidici? Muhalefet oylarını %1 yükseltemiyor kirli ittifaklarla rölanti de kalmaya çalıştığı noktada Akparti+Mhp Cumhur İttifakı Havada karada bileğinin hakkıyla Milletin desteği ile kazanır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: retro61

    Gidici? Muhalefet oylarını %1 yükseltemiyor kirli ittifaklarla rölanti de kalmaya çalıştığı noktada Akparti+Mhp Cumhur İttifakı Havada karada bileğinin hakkıyla Milletin desteği ile kazanır.

    Aynen kardeş aynen.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    Kaybetsin adamların gözü önünde çalsalar bile gözlerini kapıyorlar o yüzden çok umudum yok artık

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rocketraccoon

    Kaybetsin adamların gözü önünde çalsalar bile gözlerini kapıyorlar o yüzden çok umudum yok artık

    akp liler bile küfür ediyor akp ye oy verip çok pişman olan bir sürü kişi tanıyorum


    akp yi savunup benle kavga eden bile şimdi akp ye saydırıyor ...

  • Cool story.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 19 Şubat 2021; 21:53:1 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tenekekutu

    Çevremdeki hiçbir AKP ve MHP'li vermeyeceğim demiyor, söyleniyorlar ayrı konu ama vermeyeceğim diyen yok. Hükümetin oyu bir miktar düşmüş olabilir ama iki parti ortalama %40-50 aralığında yine alır.


    İstanbul,Ankara belediyelerini ama kaybettiler diye argüman sunanlar şu konuda yanılıyor, özellikle bu iki şehir için hükümetin belediye başkan adayları aşırı yanlış kişilerdi. Eğer biraz önce as adaylarını sahaya sürseler, özellikle genç dinamik isimler olsaydı yerel seçimleri kaybetmezlerdi. Orada kendine aşırı güvenlerinin kurbanı oldular. CB bana oy veriyorlar kimi çıkartırsam çıkartayım ben olduğum müddetçe seçimi kazanırım düşüncesinin kurbanı oldu.

    Özalda ceketimi asar seçtiririm dedi aynı kapıya çıkmıyormu?





  • Çevir ampülü


  • Erdoğan ‘kapanan yok’ demişti, bakanlık açıkladı: 99 bin dükkan, 40 bin şirket kapandı


    Halkın aklıyla dalga geçmek böyle mi oluyor


    https://www.sozcu.com.tr/2021/ekonomi/erdogan-kapanan-yok-demisti-bakanlik-acikladi-99-bin-dukkan-40-bin-sirket-kapandi-6270014/


    Efsane konu döndü

  • AKP de halkı düşünen 1 tane kişi var mı


    keyfi görevden almalar atadıkları 20 ay durmuyor

  • Anketler ve son zamanlarda olanlar gösteriyor ki kesinlikle yarışı kaybettiler bu sefer.

    Ve kaybetme korkusuyle ne yapacaklarını şaşırmış vaziyetteler bütün tuşlara basarak oynuyorlar.

    Her yerde deli gibi yeni sahte hesaplar turedi troller inanilmaz şekilde çalışıyor. Maaslarindan olacaklar çünkü.

    Burada algi oyunlari yapanlara, umitsizce davrananlara aldirmayalim. Zaten kazanabilecek olsalardi erken secime girerlerdi.

    Bir de duzenli Z kuşağını elestirenler var ki secimin kaderini belirleyecek kitle onlar. Elestirmekten dusuncelerini söylemekten korkmuyorlar ve %80 i muhalif neredeyse.
    Az once rte nin instagram hesabına baktim. Son postundaki muhalif kesimi trolleri bile baskilayamiyor. Ki genelde hep bakardim trollerin ve yalakalarin yorumlari ile dolu olurdu. Muhalif gencler agizlarina geleni soyleyerek elestiriyor tum trollerle dalga geciyor resmen. İsin dozunu abartip hakaret eden gencler de olmus umarım sonu yargılanmak olmaz onların.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lirikal Militan -- 22 Mart 2021; 13:34:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merak etme AKP yi seçimde öpecekler (Uluslararası Kuruluşun Yaptığı Anket)


    Dış güçler sallama dönemi dün bitti görevden alarak doların yükselmesini ve ekonominin kötüye gitmesini kendileri yapıyor


    AKP nin Oyu %25 in Altına İndi ( MHP nin Oyu %5-2= %3 Bahçeli Hesabı)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 22 Mart 2021; 20:4:9 >




  • Hazırlıklı olun Arkadaşlar bunlar ülkeyi karıştırmadan gitmezler hala yandaşkanallarda siyasasl islam propogandası yapılıyor.İmamlar ekonomist olmuş vaaz veriyor.En kötüsü İsviçre Erdoğan varsa yatırım yapmayız diyorlar.Araplarda bir elini çekerse bittik hemde çok fena bittik

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.