Eeee ya ölüm ya sıtma ya da .... |
AKP-HÜDA PARTİSİ İLE ANLAŞTI (10. sayfa)

-
-
2017 de 50 + 1 sistemini getirerek bu ülkeye en büyük kazıklardan biri atılmıştır.
-
Bilmeyen genclere soylim hudapar hizbullahcilarin partisidir cok tehlikeli acimasizlardir..
Cogu isadamini kacirip domuz bagi ile beton atip diri diri oldurmuslerdir...
Emniyetde kayitlari vardir iran destekli bir grubdur.
Bunlar eger yol alirsa isid tarzi yururler...
Akp cok tehlikeli yollara savruldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Denize düşen yılana sarılır misali.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bu anlaşmanın oy için olduğunu düşünmüyorum. Başka şeyler olduğunu seziyorum.
ağzından "terör, hainler, vatan, bayrak" vb. düşmeyen partiler, hüda ile ortak oldu. acı acı güldük.
Adam hizbullah ile anlaştı alooo! Sen ne konuştuğunun farkında mısın? Sana da girmeyecek mi o mızrağın ucu sanıyorsun? Siz var ya akli melekelerinizi kaybetmişsiniz başka bir şey demiyorum...
-
Adam sadece oylarına talip, gidip iş birliği yapıp içişleri bakanlığını onlaramı verecek sanıyorsun???
Sen 6lı MAŞAYLA karıştırdın bence.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynısını 7'li masa için yazdın mı ? PKK çok naif bir örgüt yerlere sigara dahi atmazlar vs diye. 23 sene önce bitmiş bir örgütü siyasi parti ile ilişkilendirip anakronik yorum yapmak nasıl bir ahlaksızlıktır. Sen önce HDPKK'ya dön laf et.
5 senedir hdp ile olan flörtleşmeyi ve müstakbel birlikteliği aklamak için 40 takla atanlar "hizbullahçılarla ittifak yapıyorlar" diyerek cumhur'a sallıyor, yesinler sizin milli şuurunuzu. taş atılmalı ama ilk taşı günahsızlar atmalı, hdp'nin kucağına oturmaya gün sayanlar değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OPTİMİST -- 14 Mart 2023; 8:26:43 > -
-
Sen öyle zannet...
Her destekleyene bakanlık verilmiyor Cumhur ittifakını 6'lı ganyan ile karıştırma bakanlık pazarlıkları orada...
-
gerekirse pkk ile işbirliği yaparız demiklerine dair konu var.
Şeriatçılık bir yandan bu sözler bir yandan.
ölüm ve sıtma az geldi vebaya upgrade edelim dendi herhalde
-
90 lardan hatırladığımız infaz ve işkence için kullanılan ve içerisinden çok sayıda cesetler ve işkence odaları çıkartılan mezar evlerin işletmecisi hüda-par akp ye ortak olmuş. Yakisirrrrrr.
Kimse de akp nin oyları falan düşecek diye beklemesin. Akp seçmeni HDP millet ittifakına destek veriyor diye istediği gibi herkesi terörist ilan eder, ama konu kendilerine gelince mezar evleri de savunur Gaffar Okan cinayetini de.
hayırlı olsun
artık hizbullahçılarla birlikte takılırlar ortamlarda
-
Benim yazdigimla bu ne alaka?????
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aha akpnin yedek trolude gelmis.. noldu neden zoruna gitti?
Emniyet muduru Gaffar okanin katillerini..
İran destekli hizbullahin turkiye subesini yazdik arsivde orda...
Cozum sureci safsatalariyla hendekler kazirliken siniri savci hakim gonderirken nerdeydi senin utanma duygun hangi magaradaydin???
Aponun kardesi trtde 4k canli yayinda mektup okudu nerdeydi ahlakin beynin???
Hikaye anlatma trol
-
7'li masaya oy vermeyen her kes trol sana göre, ülkenin %50'si troll, başka bildiğiniz laf yok, aynı ezber cümleler. APo TRT'ye çıkmış megri megri, davul zurna. Saatiniz 10 sene geride kalmış, bugüne gelin bugüne.
apo 'nun kardeşi trt'ye çıktı diye tüyleri diken diken olanlar " Aponun Heykelini dikeceğiz " diyenler ile kol kola girmiş PKK gibi Uluslararası çapta bir terör örgütünü küçülte küçülte Hizbullah ile kıyaslayacak noktaya getirmiş, iş te bu iki yüzlülüktür, Terör örgütü ile ittifakı gizleme taktiğidir, suçluluk hisseden çocuk gibi davrandığınız çok belli oluyor.
Bu arada Devlet Mit aracılığı ile Sınır ötesinde PKK yöneticisi avlıyor, Biraz haber takip et Sarı Torbalar içinde kimler geliyor ona bak tabi 10 yıl önceden günümüze gelebilirsen.
-
Sizin gibi tiplerle asla tartışmıyorum, konuşmuyorum. Bulundukları ortam benim kontrolüm altındaysa kovuyorum. Adam yerine koymuyorum. Selamını almıyorum, selam vermiyorum. Ortamı germeye kalktıkları zaman pataklıyotum.
Akpnin sayıları 10 binleri bulan danışman ordusu, tek hizmeti iktidarın bekası olan parti bültenleri, hani şu tv ve gazete adı altında gobbelsvari bültenler hazırlayan paçavraların tek derdi, yok edilmiş Türk Lirasını, ekonomiyi, enkaz altında bırakılmış yüzbinleri unutturup, tüm konuyu bu ittifakı fetö kurdu (eski iktidar ortakları olan ekip) 6'lk masa hdp'nin kucağına oturdu argümanını gündem yapıp unutturmaya çalışmak... Ülkenin birleşmemesini sağlamak... İktidarın yarattığı reel sorunları unuttırup, ülkeyi yine ikiye bölmek. BAŞKA ÇIKIŞLARI YOK. BUNLARIN YOKSULLUK VE ÖLÜM KOKAN AĞIZLARINDAN ÇIKAN SALYALARA KANIP YAZIP ÇİZDİKLERİ ŞEYLERE CEVAP VERMEYİN. BUNLARI ADAM YERİNE KOYMAYIN. GÜNDEMİ DEĞİŞTİRMELERİNE İZİN VERMEYİN. SAKIN BU TUZAĞA DÜŞMEYİN. Ben tek cevap hakkımı bu troll'e kullandım. Bundan sonra forumda bu adamları adam yerine koyup tek kelime yazdığımı göremeyeceksiniz. Bu iktidarın yarattığı pislliği nasıl temizleyeceğimize odaklanalım.
Edit: imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerginix -- 14 Mart 2023; 20:43:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X