Ben lüks sitede yaşiyorum, köpek yok burada :) Kedilerimiz var onlari besliyoruz. Açıklamalar ortada. Katliam falan olmayacak. Git yüzünü yıka kendine gel bitti o iş yani. Sen akpye versen chpye, chpye versen akpye basarim ben. Öyle bir tipsin yani :) |
AKP Grup Baskani: Otenazi soz konusu degil. Amac barınakların yaşam kalitesini yükseltmek (2. sayfa)
-
-
İşte sizin kafa yapınız bu. Başınıza gelmeyince insanların acısını anlayamıyorsunuz. Gerçi sizden anlayış beklemek bile suç. Neyse çıksın kanun görelim. Uyutulmayacak beslenecek bakılacak sokağa bırakılacak desinler bakalım neler oluyor görelim. Sende lüks sitenden izlersin neler oluyor. 3-5 köpeği sizin siteye bırakmak çokta zor değil
-
Yahu adamlar zaten açikladi haberi de okumuyor. Olacak en mantikli şeyi yapacaklar, hastalikli, saldirgan kopekler uyutulacak. Kendi halinde, milletin besledigi köpekler sokaklarda kalacak. Sayilari azalsin diye de barinaklara toplanacak çogu. Böylece çeteleşmenin de önüne geçilecek. Köpek alip bir iki ay sonra da salacaklara saglam cezalar gelecek o da açiklandi zaten. Sorun max 1-2 seneye çözülecek bitti gitti. Ha bunları yapmayıp sadece öyle laylaylom yasa geçirdik işte daha napalim derlerse millet sandikta keser zaten cezasını. Zaten uçan kuştan medet umuyorlar, öyle laylaylom hareket edemeyeceklerini biliyorlar.
Bu kadar mantıklı bir işe ancak tamamen vahşet isteyen azgın bir azınlık karşı çıkar ki bu azinligi kimse takmiyor zaten :) Ayrıca hayırdır öyle küçük kedicik falan. Biraderim benim o taraklarda bezim yok. Başkasını bul kendine.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 4 Haziran 2024; 18:21:22 > -
Daha ilk gün böyle olur diye söylemiştim zaten...
ZP ye yakın hesaplar koşun bütün hayvanları 1 ay içinde uyutacaklarmış yaygarası yaparken ortada daha kanun teklifi yok hiç bir şey belli değil böyle bir şey olmaz kimse kabul etmez diye söylemiştim.
-
Yemişim haberini de açıklamasını da. Yapamayacaklar. Olmayacak. Saldırgan olanlar alınacak vs geç bu işleri. Olmayacak duaya amin demeyi bırakın. Köpeklerin hepsi aynıdır. Ne zaman kime saldıracağını bilemezsiniz. O yüzden bakın olmadı/olmuyor deyip uyutacaklar ve biz çoooook sevineceğiz.
-
Neye göre saldırgan neye göre uysal ayrımı yapılacak ? Yani birine saldırana kadar beklenip öyle mi önlem alınacak ? Bu hayvanların itlafı çözüm değil, çözüm bu hayvanlar üzerinden maddi çıkar sağlayanların yaptıklarına engel olmak. Başı boş, aç kalmış köpek saldırır. Özellikle çocuklar için çok büyük tehlike. Benim bulunduğum ilçede yeni gelen belediye toplattı hepsini, ama çevre ilçelerden getirilip bırakılan köpekler var. Adamlar başka ilçelere atmakta bulmuş çözümü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wally-West -- 5 Haziran 2024; 13:47:55 > -
Ahahaha resmi gazeteye inanmayan dayiya dondu eleman hala ruyada. Akp gibi siyaset dehasi partinin kendisine hayvan katliamcisi dedirtecek olayi yapacagini saniyor. Erbakan hoca ve Chp karsi. Birisi 1. parti digeri her gun akpnin oylarini eriten 3. parti. Bunlarin eline cok buyuk koz verecek yani akp 🤣Bak bu deluzyondur, isin ucu sizofreniye kadar gider haberin olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X