Şimdi Ara

Akp fanatikleri akp yokken

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Akpden öncede dyp anap refah gibi partileride böyle her koşulda savunuyorlarmıydı merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah başka dert vermesin

• Bir zamanlar ANAP'ı ve DYP'yi savunuyorlardı muhtemelen.

Hatta eskiden Cem Uzan'a %7 oy veren topluluk da bunların içinde...
  • Diğerlerini bir kenara koyarsak Erbakan'ın sorunu destek değildi onun inişi malum.
  • Buzmavisi B kullanıcısına yanıt
    yav he he. cem uzan konularinda tayyip gitse keske cem uzan gelse diyen zihniyetler de belli forumda zaten. ondan sonra cem uzan da bu toplulugun icindeymis. pehh...

• .Predatör. kullanıcısına yanıt
    Saçmalamışsın, banane o konudan. Ben Cem Uzan'ı mı savundum burada?

Ben o oy veren topluluğu hep çok tuhaf bulmuşumdur, bu ülkede ne yapacağı belli olmayan
    bir %7 lik bir topluluk olduğu için.
  • Bir ara erbakanı savundular.Sonra erbakanla tayyip ters mi düşmüş ne olmuş erbakana bunak dediler.

Daha sonra çark edip "dış mihrakları kandırmak için birbirine ters düşmüş gibi gözüktüler" dediler yazarken bile gülme tutuyor.

Kimisi refah-saadetçiydi, kimisi bbp'liydi eskiden.

Benim merak ettiğim ilerde akp gidince ne olacaklar
  • Sağ olsun da çamurdan olsuncular onlar
    tabi canim. zaten tuhaf bisey ya bu durum,nerde tuhaflik orda akp secmeni. siyasi partiler de ezelden gelen bisey degildir bu arada.kimin gorusune kafasina uyuyorsa adam gider ona basar oyunu.daha onceden kimi savunuyordu demek sacmalagin bayrak sallanmis halidir.

• Ben AKP den önce MHP'ye oy veriyordum görüşüme uygun başka parti yoktu.
  • AKP fanatiği. Tabi canım milyonlarca insan fanatik olduğu için AKP ye oy veriyor diğer partilere oy verenlerde fanatik olmayanlardan oluşuyor. Asıl onlar fanatik bana kalırsa eskiden beri var olan partiler. Demek ki neymiş insanlar yenilik istiyorlarmış. Ben CHP liyim Ben MHP liyim sözlerini AKP den öncede duymuşluğum var. Bu ülkeyi de zaten fanatikleşme bitirir eğer biterse. Her şeyde fanatikliğin dibini görüyoruz. Neden böyle asabiyiz ki.
  • Onu bilmem de AKP dağılınca yine sağ parti çeşitliliği artacak gibi.
  • .Predatör. kullanıcısına yanıt
    Yaşın ufak sanırım. Siyasetten pek anlamıyorsun. Biz bu tarz işlere omurgasızlık diyoruz.

Neyse şimdi sana neden tuhaf geldiğini açıklamakla vakit kaybetmek istemiyorum.

kusura bakma simdi sana nufus kagidi ispati yapamam.90 senedir chp var diye chp ye oy vermek te omurgalilik olmuyor canim benim.

• Akpye oy veren insanlarin iyi kotu bir gerekcesi var. Mesela benim gerekçem ekonomik olarak bir kac yil sonrasini az cok tahmin etmek.

Mesela iktidar olma ihtimali olmadigi halde chpye, saadete oy veren insanin gerekcesi nedir?

Ben asil bu tarz insanlari fanatik goruyorum. Cunku Akpyi bariz basarisiz olarak gorursek oy vermeyiz. Ama onlar oy vermeye devam ediyor. Hem fanatik hem cilginlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumu -- 17 Ağustos 2016; 18:09:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumu

Akpye oy veren insanlarin iyi kotu bir gerekcesi var. Mesela benim gerekçem ekonomik olarak bir kac yil sonrasini az cok tahmin etmek.

Mesela iktidar olma ihtimali olmadigi halde chpye, saadete oy veren insanin gerekcesi nedir?

Ben asil bu tarz insanlari fanatik goruyorum. Cunku Akpyi bariz basarisiz olarak gorursek oy vermeyiz. Ama onlar oy vermeye devam ediyor. Hem fanatik hem cilginlar :)

İktidar olma ihtimali sadece akpde mi var? Akpden memnun olmayan ne yapsın? Seçime giren bir çok parti var ve kendisine en uygun vaatler verenleri seçiyorlar.

Akpyi başarız olarak görürsek oy vermeyiz diyorsun da senin oyun daha mı önemli de sen karar veriyorsun. Sizden başkasının fikri önemsiz mi? Akpye oy vermeyenler akpy başarısız gördüğü için oy vermiyor. Bu açıdan başkalarına hem fanatik hem çılgın diyorsan kendine de bakman lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 17 Ağustos 2016; 18:35:20 >

• akp= demokrat parti, adalet partisi, milli selamet partisi, ANAP, DYP, fazilet partisi ve refah partisi.

hepsi bunlardan veya bunlarin torunlarindan gelenler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.