Şimdi Ara

AKP'den 'sahte diploma' açıklaması: Gurur duyuyoruz (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
7.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kerimcem

    insan kaynakları mezunu laz mütahit -ibb başkanı.

    başbakan ecevit lise mezunu..

    bayıldığınız cb emekli öğretmen..

    cb adayınız anadolu kenar köşe mezunu fizik öğretmeni..

    siyasi atamalarda birinci öncelik diploma değil başka şeylerdir bu babanızın partisi gelsede değişmiycek kafanızı yormayın..  akp akp diye boşuna kendinizi parçalamayın.

    Bana farkmaz Kerimcem'cigim. Bana hemen karşıdan bir grup insandan örnek verdin. Verdiğin örneklerin yarısı siyasi. Seçilen insanlar. Daha bunun farkının ne olduğunun bile farkında değilsin.


    Lise mezunu Ecevit de Robert koleji mezunu.  Senin lisene benzemez. Ben TED Ankara mezunuyum. Türkiye'nin en iyi 10 lisesinden biridir. Robert koleji iki kere çarpar TED'i, döner bir daha çarpar. Ne senin maymun bina üniversitelerine benzer, ne imam hatipine. Kaldı ki gene seçilmiş bir siyasetçidir bülo. Uzmanlık, uzmanlığa saygı konusu başka konu. Merkez bankasının başına pazarcı atayayım. Piyasa bilir. HSYK başkanı olarak da manav? Elinde terazi gezsin.


    Özetle saçmalıyorsun ve sen de farkındasın. Kıvırma şimdi. Zaten sırf seninle dalga geçmeye yazıyorum. Verdiğin cevapları okuyanlar eğlensin gülsün diye yazıyorum sana.  


    Kaldı ki verdiğin örnekler gene beni ilgilendirmiyor. Verdiğin örneklerdeki insanlar beni ikna edemezlerse ben gene yokum. Ne haliniz varsa görün. Kendiniz çalın. Kendiniz oynayın. Ne sizin için bedel öderim. Ne sizin pisliğinizi temizlerim. Ben yokum derken ciddiyim yani.  


    Kendin çal, kendin oyna. Vergi veren de top olsun. Sonuçta vergi kaçırmıyorum. Vergi yaratmıyorum sadece. Kendiniz yarattınız pisliği. Kendiniz temizlersiniz. Elimi sıcak sudan soğuk suya goturursem itin önde gideniyim. Siz toplayacaksınız. Toplayacaksınız ki bir değeri olsun. Ne kadar zorlandığınızı hatırlayacaksınız. Eşek gibi çalışacaksınız. Geçmişteki hatalarınızı bir bir fark edeceksiniz ve pişman olacaksınız. Ve, verdiğiniz tüm hasarı da kendi ellerinizle düzelteceksiniz. Ben kılımı bile kipirdatmayacagim kerimcem.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 29 Aralık 2020; 22:18:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Diploman sahtede gerçekte olsa pazarlayıp para kazanıyorsan birilerine fayda sahlıyorsan o zaman kimse araştırmaz. Helal haram sana kalmış.Eski çalıştığım yerde kalite md ve üretim md. mühendis diplomaları sahteydi. Orta terk ama kafa, çene iyi çalışıyor. Ben gidip üniversite okuyup senelerce sanayide atelyede tecrübe kazanıp makina yapmaya çalıştım. Sadece diploması ile benim maaşımdan onlarca kat para söğüşlediler. Patronda umursamadı.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.