Şimdi Ara

'AKP'DE 'ERDOĞAN ÖLSE DE KURTULSAK' DİYENLER VAR''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KRT'de Çağlar Cilara'nın "Haber Merkezi" isimli programına konuk olan gazeteci Levent Gültekin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AKP'ye ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gültekin, AKP'de üst düzey isimlerin Erdoğan'ın ölümünü beklediğini söyledi.

AKP yüzünden Müslümanlığın hırsızlıkla, tecavüzcülükle anılır olduğunu belirterek, "Müslümanım demeye utanıyorum" ifadelerini kullanan Gültekin, 'Şuanda Müslümanlık demek eşittir, onların sayesinde kaba, yobaz, hırsız, tecavüzcü, ahlaksız, kural tanımayan, başkasının hakkını yiyen insan demek anlamına geldi. Ben şahsen Ak Parti iktidarının Müslümanlığı bir perde, bu kadar kendine kullanılan bir malzeme haline getirmiş olmasından dolayı Müslümanım demeye utanır hale geldim. Ben eğer başörtülü bir kadın olsaydım sokakta gezmeye utanırdım. Çünkü o başörtülülerin bütününün üzerine Ak Parti büyük bir leke sürdü. Dindar gözükebilecek bütün insanların alnına Ak Parti hırsız yazdı. Müslümanlık dediğimiz o tertemiz inancımıza Cumhuriyet tarihinin en büyük lekesini sürdü. Sürmeye devam ediyorlar. Bunu bilerek, isteyerek yapıyorlar. Çünkü ayakta kalmak için ellerinde kullanabilecekleri tek bir sermayeleri var, din. Dini ne kadar çok harcayabilirlerse o kadar ayakta kalacaklar ama bir yere kadar. Üzüldüğümüz şu; kurumlarımız bitti, değerlerimiz bitti, ülke bitti, inancımız da bitiyor. İnancımız bunların elinde yok oluyor. İnanç pazarın en değersiz, en çürük malı haline getirildi' ifadelerini kullandı.

"AKP'DE 'ERDOĞAN ÖLSE DE KURTULSAK' DİYENLER VAR''

Gültekin, "Ben en az Ak Parti içerisinde yüzde 10'un hayır oyu vereceğini düşünüyorum. O kadar çok varki hayır oyu verecek. Ekran önünde evet savunuyor. Tanıdıklarım var. En nefret ettiğim düşmanım olsun ölümünü istemem. Şuanda sosyal medyada millete evet ayarı veren adamın 'ya bu adam ölse de kurtulsak, başka türlü kurtulamayız' dediğini biliyor. Ak Partili, üst düzey biri. O kadar çok var ki, Erdoğan ölsede kurtulsak diyen." dedi.
    http://www.abcgazetesi.com/akpde-erdogan-olse-de-kurtulsak-diyenler-var-49993h.htm

• Erdoğan yüzünü çok eskitti ve kendini saydıramadı. Yahu sen koskoca bir devletin cumhurbaşkanısın. Bir partinin lideri gibi zamanında akp ye oy istedi, şimdi baktı binali yetersiz kendisi evet oyu istemeye başladı. Sabah- öğle - akşam, sokakta, gazetede her yerde bu adamın suratı. Artık millet halüsinasyonlar görmeye başladı baktığı herkes tayyip erdoğan gibi geliyor.

Bu seçim döneminde hayır çok önde olduğundan kendini paralıyor ancak farkında değil böyle davrandıkça oyları düşüyor. Batı oyunu tutmadı şimdi de amaçsızca kılıçdaroğluna saldırıyor. Ancak millet kararını çoktan verdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyice komik olmaya başladınız iki laf yetirmek uğruna bu kadar alçalmayın

• meydan boş sallayın. chp de kemal ölümsüz olsada kurtulsak diyenler var. mhp de bahçeli evlensede rahatlasa diyenler var. hdp de demirtaş gay olsada kurtulsak diyenler var. kesin bilgi yayalım
  • O yüzden milyonlar mitinge gidiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi adamları bekliyor zaten, gitsede bütün suçları üzerine atsak diye pusuda bekliyorlar, eee birazda haklılar korkuyorlar tek adamdan, ama bu onları haklı çıkarmaz, hukukun yanında olsalardı zamanında.
    Hepsi yargılanacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daldan_dala

meydan boş sallayın. chp de kemal ölümsüz olsada kurtulsak diyenler var. mhp de bahçeli evlensede rahatlasa diyenler var. hdp de demirtaş gay olsada kurtulsak diyenler var. kesin bilgi yayalım

Abdullah Gül ve Bülent Arınç bi zamanlar neydi abim ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Erdoğan yüzünü çok eskitti ve kendini saydıramadı. Yahu sen koskoca bir devletin cumhurbaşkanısın. Bir partinin lideri gibi zamanında akp ye oy istedi, şimdi baktı binali yetersiz kendisi evet oyu istemeye başladı. Sabah- öğle - akşam, sokakta, gazetede her yerde bu adamın suratı. Artık millet halüsinasyonlar görmeye başladı baktığı herkes tayyip erdoğan gibi geliyor.

Bu seçim döneminde hayır çok önde olduğundan kendini paralıyor ancak farkında değil böyle davrandıkça oyları düşüyor. Batı oyunu tutmadı şimdi de amaçsızca kılıçdaroğluna saldırıyor. Ancak millet kararını çoktan verdi.

1000ali bilerek yetersiz.
    istemeye istemeye oy istiyor(lar)
    ara ara da gaf atıyorlar uyansın vatandaş diye
    bakalım Hayırlısı..

• Normaldir, AKP bir ideoloji partisi değil bir çıkar partisidir.Parti içinde sıkı bağlılık olduğunu düşünenler çok yanılıyor tamamen çıkar ilişkisi olduğu için içeride kimse kimseye güvenmez.

Şimdiye kadar özelleştirmelerle satmadık kurum bırakmadılar, inşaat sektörü'de ellerinde patlayınca iyice çöküş sürecine girip birbirlerini yiyecekler, RTE'nin ben yalnızım, halkımdan başka yanımda kimse yok demesi boşuna değil o da biliyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.