Şimdi Ara

AKP Çok Fena Düşüyor.. (512. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
28.560
Cevap
66
Favori
522.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1406 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 510511512513514
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KnghtER

quote:

Orijinalden alıntı: iskender86

Al sana hırsız.

AKP Çok Fena Düşüyor..

Keske icerigini okuyup olayi biraz arastirsaydin

Rezil oldun..

hocam bende olayın aslını merak ediyordum hep. kaynak için teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: high speed dirt

quote:

Orijinalden alıntı: baymirza

Bakara'dan makara yapan zihniyet Kur'an dan da pasta yapar.

AKP Çok Fena Düşüyor..

Bakara Suremiz ile dalga geçen Akp'nin ülkesinde, Kuran da pasta yapılıp yenilir, şaşıran var mı?
    İslam ile dalga geçip, kitabını da pasta yapıp yiyen bir Akp varken, Chp için "onlar içki içerler" demek Chp'ye iltifattır. Keşke Akplilerde içki içse de Kuran'a ve saygısızlık yapmasa. Ama onlar ayran içiyor boşver, ayran içince Kuran'a hakaret serbest!!

AKP Çok Fena Düşüyor..

AKP Çok Fena Düşüyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskender86 -- 19 Nisan 2015; 15:26:58 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bergov

quote:

quote:

ülkeye milyonlarca suriyeliyi doldur sokaklarda dilensin fuhuş yapsınlar fakir olanları, zengin olanları iş yeri açsın hiçbirşeyden muaf olmasınlar, huzursuzluk çıkarsınlar millete zarar versinler bende Türk vatandaşı olup sınavlara hazırlanıp sigortasız yani işsiz olduğumdan gss saçmalığı ile borç biriksin.Bunlara oy verecem ha? Ne için doğuyu bölüp daha da öpsünler diye mi bizi?

Bu ülkede nasıl yunan kırmalarının, rumların, ermenilerin, süryanilerin yaşamaya hakkı olduğu gibi suriyelilerinde yaşaması gayet doğaldır.
    ukranyalılar gelse bayram edersiniz. düşenin elinden tutmak insanlık vazifesidir. insanlık.

Bu ülkede her etnik kökenden Türkiye cumhuriyeti vatandaşının yaşamaya tabiki hakkı vardır.Başka bir ülkenin vatandaşı ülkeye alınıp sokağa atılmaz. Alınsa bile milyonlarca kişi alınmaz.Düşenin elinden tutmak insanlık göreviyse al evine suriyeli bir aile besle. Ha aman doğuda şu an yapılan gibi suriyeli kadınları koruyorum adına 2-3 suriyeli kuma alma.

şu an almanyada kaç milyon türk var, aynı almanyada da burda olduğu gibi türkleri isteyende var istemeyende.
    kendine yapılmasını istemedğin şeyi başkasına da yapmayacaksın. ordaki türkler almanların evindemi kalıyor.

bunu tartışmayı bile çok saçma buluyorum ama hala yazıyorum. Türkiye gibi bir ülkeye sen milyonlarca suriyeli alırsan zaten kötü olan dengeleri daha da bozarsın işveren sigortasını yaptırıp 5 tane türk işçi çalıştıracakken aynı paraya 20 tane suriyeli çalıştırır anladın mı? Mağdur olan senin vatandaşın olur yani. Almanya türkleri aldı çünkü çalışacak adam açığı vardı senin ülkende zaten işsizlik sorunu var sen bunları alıp daha da mağdur ediyorsun vatandaşını. Ayrıca insanlık görevi olarak keşke çin zulmündeki türklere baksap araplara bakacağımıza. Onlar insan değil mi?

• Çanakkale'nin CHP'li Gelibolu Belediyesi'ne düzenlenen yolsuzluk operasyonunda 9 kişi gözaltına alındı
    Polis ekipleri, bazı evraklara da el koydu.

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Müdürlüğü ekipleri, bugün sabah saatlerinde Gelibolu Belediyesi'ne düzenlediği operasyonda bir kısmı belediye çalışanı olmak üzere 9 kişiyi gözaltına aldı. Belediye hizmet binasında yapılan aramalarda ise bazı evraklara el koyuldu. Belediyede arama sonlanırken gözaltına alınanlar, İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Yolsuzluk arıyorsan chp ye bakman yeterli onlarda yolsuzluktan çok ne var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: skboga

AK Parti kurulduğundan beri her genel seçimde oy verdim.

-Ekonomik anlamda beklenen gelişmeyi yükselmeyi göremediğim için,
    -Zenginler zenginleşip fakirler daha fakir olduğu için,
    -Ustalık döneminde gelir adaletsizliği düzelmeyip aksine daha da ilerlediği için,
    -Devlet düzeyinde yapılan israfın ve ceplere indirilen paraların haddi hesabı olmadığı için,
    -Binlerce hakim, savcı ve polis, asılsız ve ispatlanamayan iddialarla yerlerinden alındığı için,
    -Bu görevden almalar bize büyük bir yolsuzluğun devletin en tepesinden itibaren varlığını kanıtladığı için,
    -AKP kadrolarının Erdoğan'ı ilahlaştıran söylemlerini sıkça duyduğumuz için,
    -Cemaatin, yapılan kirli işleri örtmede kullanılan bir "çok amaçlı" suç örgütü gibi gösterildiğini farkettiğim için,
    -Bu bağlamda Türk okullarını kapatma girişimini tehlikeli derecede "Gayri Millî" gördüğüm için,
    -AK Parti'nin, kendisi gibi düşünmeyenlere zulmetmeye başladığını gördüğüm için,
    -AKP ideolojisi denebilecek bir kavramın oluştuğunu ve bu ideolojinin, devlet birimlerine atanmada etkili hale geldiğini düşündüğüm için,
    -AK Parti'ye oy verdiğim süre içinde CHP'lilere, MHP'lilere, kemalistlere, hatta milli görüşçülere karşı nefret duyduğumu, bazen onların da benden nefret ettiğini gördüğüm ve daha sonraları tüm bunların, oy verdiğim parti tarafından kasıtlı olarak yapılan bir kutuplaştırma, kamplaştırma projesinden kaynaklandığını dehşetle farkettiğim için ve
    -AKP'nin yola çıktığı günkü masumiyetini kaybedip artık "AK" Parti olmadığını anladığım için,

bu seçimlerde oy vermeyeceğim.

Kime oy vereceğimi de bilmiyorum, ya MHP, ya da BBP-Saadet ittifakı olur. İşte AKP'yi güçlü kılan bir etken de bu. Alternatif olarak görülebilecek parti yok diyor insanlar. Muhafazakar kesim BBP-Saadete şans tanımazsa ve oylar boşa gitmesin mantığıyla AKP'ye verirse şimdiye kadar olan şey devam edebilir.

Kimileri de istikrar devam etsin deyip iktidar partisine oy verecektir. (Neyin istikrarından sözediyorsak...)

Her ne olursa olsun, Allah memleketimizin önünü açsın. Kimin eliyle olursa olsun, bu millet artık ilerlesin ve gülsün.

Aramıza nefret tohumları artık ekilmesin.

nereden alıntıladın merak ediyorum :)

Güzel kardeşim, tamamını kendim yazdım. Birbirimize saygılı olmamız gerekiyor. Lütfen buna uygun konuşalım.

• CB açıklama yapmış, ekonomide kriz var diyor. Milletvekili (akp kocaeli milletvekili ilyas şeker) çıkıyor ve kendince tespit s*çıyor.
    Afedersiniz ama resmen bu cahil cesareti. Ki düşün bu adam milletvekili. Mecliste oturacak ve beni temsil edecek.

AKP Çok Fena Düşüyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi met.nar -- 19 Nisan 2015; 15:32:16 >

• Eskişehir'de 60 milyon liralık yolsuzluk

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nde yolsuzluk skandalları bitmek bilmiyor... Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in devleti 60 milyon TL zarara uğrattığı raporlarla tescillendi...
    CHP belediyesinde büyük yolsuzluk... DSP'den CHP'ye geçen Yılmaz Büyükerşen'in inşaatlar için alınan hazır betona piyasanın üç katı fiyat verdiği ve bu şekilde devleti 60 milyon lira zarara uğrattığı raporlarla tescillendi. Bakanlık müfettişlerinin söz konusu ihaleyle ilgili hazırladığı raporda belediyenin bakanlığın belirlediği hazır beton birim fiyatının çok üstünde fiyat verdiği ortaya çıktı.

İHALEYİ BELEDİYE FİRMASINA VERDİ
    Porsuk çayı ve kanallarında çevre düzenlemesi için ihale açan Büyükerşen, listeye eklediği iki köprü ve iki su seviye kontrol yapısıyla birlikte ihaleyi büyükşehir belediyesi firması olan Eskişehir İmar İnşaat A.Ş.'ye verdi. Yolsuzlık iddiaları üzerine harekete geçen savcılık şirket hakkında soruşturma başlattı.
    PROJE HAZIRLANMADAN İHALEYE ÇIKILDI
    Bakanlığın görevlendirdiği iki müfettiş ihaledeki beton fiyatlarının bakanlığın gösterdiği beton fiyatlarından çok yüksek olduğunu tespit etti. Yolsuzluk bununla da sınırlı kalmamış ve ihale öncesi proje hazırlanmayarak ölçüm, çizim, araştırma yapılmadan ihaleye çıkılmış. Raporda inşaat tamamlanmadan şirkete ödeme yapıldığı da belirtiliyor.

8 İHALE İÇİN 11 DAVA
    CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı ve yetkilileri hakkında Eskişehir Cumhuriyet Savcılığınca ihaleye fesat karıştırma ve zimmet suçlarından toplam 8 ihale için 11 dava açıldı. Bilirkişi raporlarına göre yolsuzluğun boyutu 30 milyon lira. Piyasa şartlarına göre ise 60 milyon lira.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ordic

quote:

Orijinalden alıntı: KnghtER

quote:

Al sana hırsız.

AKP Çok Fena Düşüyor..

Keske icerigini okuyup olayi biraz arastirsaydin

Rezil oldun..

hocam bende olayın aslını merak ediyordum hep. kaynak için teşekkürler :)

Al sana kaynak;

Anayasa değişikliği paketine 'evet' oyu vermenin yolsuzluğa evet anlamına geldiğini öne süren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 5 milyar dolarlık yolsuzluk olayında yargılanmaktan "Rahşan Affı" ile kurtulduğu ileri sürüldü. Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Yaşar Okuyan, "Soruşturmayı yürüten DGM savcısı, soruşturma kapsamında Kılıçdaroğlu'nun görüşünü aldı. Kılıçdaroğlu ve diğer SSK yöneticileri yargılanmaktan Rahşan affı sayesinde kurtuldu" dedi.
    CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun SSK Genel Müdürlüğü görevini yürüttüğü 1992-1999 yılları arasında sarf malzemelerinde yapılan usulsüzlüklü ilgili ilginç iddialar gündeme geldi. Söz konusu dönemi inceleten 55. Hükümet döneminin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, SSK başta olmak üzere, sosyal güvenlik kurumlarında tespit edilen "sarf malzemeleri" yolsuzluğunun ayrıntılarını star'a anlattı. Okuyan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları ile yeniden gündeme gelen "sarf malzemesi vurgunu"nun temelinin 1992 yılına dayandığını ileri sürdü.
    İHALESİZ SARF MALZEMESİ ALINDIOkuyan, "Sarf malzemesi alımı, yani ameliyatlarda ve diğer tedavilerde kullanılan ürünlerin alımına ilişkin usulsüzlük, SSK'nın 1992 yılında ilaç şirketleri ile yaptığı protokol ile başlamış. Protokole göre, sarf malzemeleri ihalesiz olarak firmalardan alınıyordu. Bu uygulama ilk olarak SSK'da başladı. Ardından diğer sosyal güvenlik kurumlarına da yayıldı. Uygulama 2001 yılına kadar sürdü" diye konuştu. Sosyal güvenlik kurumlarına ihalesiz olarak sarf malzemesi alımları ile ilgili inceleme yapılması talimatı verdiğini anlatan Okuyan, inceleme sonucunda kurumlada toplam 5 milyar dolarlık vurgun yapıldığının ortaya çıktığını iddia etti. Soruşturma sonucunda DGM savcılığının vurgunla ilgili dava açtığını ifade eden Okuyan, dava sürecinin zorlu geçtiğini söyledi. Soruşturmayı engellemek isteyenlerin olduğunu ifade eden Okuyan şöyle devam etti:
    İlaç şirketleri ile ihalesiz alım protokolü• Yaşar Okuyan, Sosyal Güvenlik Kurumlarının o dönem ihalesiz mal alımı için ilaç şirketleri ile protokol imzaladığını anlatarak "22 dolardan ithal edilen bir stent devlete 2 bin 450 dolara satılmış. Bunun gibi birçok ürün, fahiş fiyatlarla ihalesiz devlete satılmış" iddiasında bulundu. Okuyan, bakanlık müfettişlerinin incelemelerinin ardından SSK ve diğer sosyal güvenlik kurumlarındaki vurgunla ilgili DGM Savcılığı'na suç duyurusu yapıldığını kaydetti. Eski Bakan Okuyan DGM savcısının iddialarla ilgili yaptığı soruşturma sonucunda, sarf malzemelerine ilişkin vurgunun boyutunun 5 milyar dolara ulaştığının tespit edildiğini ileri sürdü.
    Bir stentte 1000 kat artış olur mu?CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun SSK Genel Müdürü ortaya çıkan 'Stent Yolsuzluğu' iddiaları ilk olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tarafından ortaya atılmıştı. CHP liderenin 'Havuzlu villasını da ortaya çıkaran Gökçek, Kılıçdaroğlu ile ilgili şu iddialara yanıt aramıştı:
    • Kalp rahatsızlıklarında kullanılan damarlara takılan ve Türkiye'ye girişi o tarihte 25 dolar olan stentin tanesi 2450 dolara satın alındı. Bunu Devlet Güvenlik Mahkemesindeki hakimler tespit etti.
    • 5 Ekim 1993'te 300 MA'lık rontgen cihazlarının tanesi 350 milyon TL'ye aldı. 25 Mayıs 95'te ise aynı makineyi 1 milyar 450 milyona aldı.
    • Bir hastanenin 2 yılda bitirilebileceğini iddia etti. Ama kendisi bırakın bir hastane yapmayı, Diyarbakır ve Aydın Hastanesi onarım işini 6 yılda bitirdi.

• Ben Antalya'da yaşıyorum ve memleketim burası. Yolların yapılması için belediyenin değişmesine gerek yoktu yolları karayolları yapıyor neden daha önce yapmadı. Ben yıllardır vergimi verirken benimle aynı fikirde olmayan parti hükümete geldi ven vergi vermiyorum demedim. Ayrıca bu yollar benim vergimle yapılıyor. Yapılan yolların ne işe yaradığını da tartışmak lazım. Gelelim Sayın Türel ve Sayın Akaydın'a, öncelikle Akaykın kadar beceriksiz bir belediye başkanı görmedim. En iyi özelliği dürüst olması. Sayın Türel ise Antalya'ya ne yaptı diye sormak lazım. Raylı sistem var ne işe yaradığı belli değil. Raylı sistemin bir şekilde havaalanı-otogar-şehirmerkrzi bağlantılı olması lazım nerede dağlara taşlara çalışıyor ve bomboş. Köprülü kavşakları karayolları yaptı onu işi değil. Altın Portakal film festivalinde atılan kazığı unutmadık. Lütfen artık Antalya'yı gerçekten seven hizmet etmek için göreve gelecek biri olsun hangi partiden olduğu umrumda değil. Şehrimde rantçı, beceriksiz, hizmet getimeyen belediye başkanı görmekten yoruldum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• CHP'li Tekirdağ Belediyesine yolsuzluk operasyonu düzenlendi. 2'si belediye başkan yardımcısı 7 zanlı gözaltına alındı.
    Tekirdağ Belediye Başkanlığı'nın 2011 yılında şehir içinde çöp toplama ve nakil işleri için açtığı ihaleye fesat karıştırdıkları iddiasıyla savcılığın başlattığı soruşturma kapsamında ihaleyi kazanan temizlik şirketi sahip, yönetici ve çalışanlarının ardından Tekirdağ Belediye Başkanlığı'nın görevlilerini de içine alacak şekilde genişledi.

Temizlik şirketi yönetici ve çalışanlarının ifadelerinin ardından dün belediye hizmet binasına giden Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Tekirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Haldun Güler, Başkan Yardımcısı Eyüp Yiğiter, Mali İşler Sorumlusu Zeki Sezen, Temizlik İşleri Müdürü Hasan Çalı, Zabıta Amiri Tolga Vişne, belediye çalışanları Günnur Vişne ve Erdem Çalı'yı gözaltına aldı. Dün geceyi Tekirdağ KOM Şube Müdürlüğü'nde ifade vererek geçiren şüpheliler, bu sabah Tekirdağ Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilerek polis otobüsüyle Tekirdağ Adliyesi'ne getirildi. Geniş güvenlik önlemleri altında ön kapıdan içeri alınan 7 zanlının savcılık sorgularına başlandı.

RÜŞVET VE İRTİKAPLA SUÇLANIYOR

Tekirdağ Belediyesi Başkanlığı'nda gözaltına alınan görevlileri temizlik ihalesine fesat karıştırmak suçlamasının yanı sıra şirket yöneticilerinden irtikap yoluyla rüşvet almakla suçlanıyor.

SORGUYA ARA VERİLMİŞTİ

Polisin, temizlik ihalesini kazanan firma yönetici ve çalışanlarına yönelik düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 20 kişiden 11'i dün akşam savcılık sorgularının ardından serbest bırakıldı.

Soruşturma savcıları bugün önce 2'si belediye başkan yardımcısı 7 belediye personelinin sorgularını tamamladıktan sonra dün gece sorguları yarım kalan 9 şirket yöneticisinin ifadelerini almaya devam edeceği öğrenildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ati39

quote:

Orijinalden alıntı: cafein34

quote:

Orijinalden alıntı: ati39

Neyin savunuculuğunu yapıyorsunuz herşey ortada...

AKP Çok Fena Düşüyor..

peki sizin savunduğunuz ne? her alanda hatta olmayan alanlarda dahi rezil olmayı berecebilen muhalefeti mi? bir adam daha ne kadar başarısız olabilir bunu mu test ediyorsunuz da hala savunabiliyorsunuz anlamış değilim:)

Siyasi düşünceni bilemem ama ne olur osman pamukoğlu falan de de yahu adam doğru söylüyor belki o iş yapabilir falan diyim yani tutulur bir yanı olsun.

Ama tutup bana ne olur ama ne olur mhp chp yi savunmayın yahu.Adamların rezil olmadıkları başarısız olmadıkları bir konu mu kaldı ki?

ben burada hiç bir partiyi savunmuyorum..

ama hangi partiye oy vermeyeceğimden çok eminim...

Sen nasıl ki kime oy vermeyeceğini biliyorsan, diğer kesimde kime oy vermemesi gerektiği geçmiş yıllardan çok ama çok iyi biliyor.Ben diyorum ki chp yi kapatın ak parti de gitsin.Ciddi söylüyorum

Kime sorarsan sor sana bunu söyleyecektir.ak partiye oy verenlerin çoğunluğu chpnin başa gelmesinden korktuğu için veriyor.Bunun nedenlerinde de haklılık payları bir hayli fazla.İnatlarından vazgeçsinler körü körüne chp yi desteklemekten vazgeçsinler yerlerde sürünsün chpnin oyunu onun yerine mhp ye oy verin mesela ak parti ile kafa kafaya o çarpışsın bak o zaman neler oluyor.

Sözün başına gelirsek madem herkes ak partiden şikayetçi o halde chp yi kapatın.chp yi kapatın ak parti gitsin.madem gitmesini istiyorlar o zaman hepsi mhp ye oy versin.

Çok açık ''chpyi kapatsınlar ak parti zaten gider'' ama maalesef öyle olmuyor gidip hala chp ye oy veriliyor.o zaman kusura bakmasınlar onlar ak partinin gitmesini değil chp nin başa gelmesini istiyorlar.e hani ak partiydi mesele e hani her partiye oy verilirdi?

chp ak partinin rakibi oldugu müddetçe meteor taşı da düşse bu millet chp yi iktidar yapmayacak.hala bunu göremiyormusunuz hala 7 hazirandan ümidiniz var mı gerçekten çok şaşırıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atesbaz -- 19 Nisan 2015; 15:39:28 >

• bu sefer akp ye oy atmayacağım ülkenin anasını ağlattı fakir iyice fakirledi kendi ceplerini doldurdular
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ülkeye milyonlarca suriyeliyi doldur sokaklarda dilensin fuhuş yapsınlar fakir olanları, zengin olanları iş yeri açsın hiçbirşeyden muaf olmasınlar, huzursuzluk çıkarsınlar millete zarar versinler bende Türk vatandaşı olup sınavlara hazırlanıp sigortasız yani işsiz olduğumdan gss saçmalığı ile borç biriksin.Bunlara oy verecem ha? Ne için doğuyu bölüp daha da öpsünler diye mi bizi?

Bu ülkede nasıl yunan kırmalarının, rumların, ermenilerin, süryanilerin yaşamaya hakkı olduğu gibi suriyelilerinde yaşaması gayet doğaldır.
    ukranyalılar gelse bayram edersiniz. düşenin elinden tutmak insanlık vazifesidir. insanlık.

Bu ülkede her etnik kökenden Türkiye cumhuriyeti vatandaşının yaşamaya tabiki hakkı vardır.Başka bir ülkenin vatandaşı ülkeye alınıp sokağa atılmaz. Alınsa bile milyonlarca kişi alınmaz.Düşenin elinden tutmak insanlık göreviyse al evine suriyeli bir aile besle. Ha aman doğuda şu an yapılan gibi suriyeli kadınları koruyorum adına 2-3 suriyeli kuma alma.

şu an almanyada kaç milyon türk var, aynı almanyada da burda olduğu gibi türkleri isteyende var istemeyende.
    kendine yapılmasını istemedğin şeyi başkasına da yapmayacaksın. ordaki türkler almanların evindemi kalıyor.

bunu tartışmayı bile çok saçma buluyorum ama hala yazıyorum. Türkiye gibi bir ülkeye sen milyonlarca suriyeli alırsan zaten kötü olan dengeleri daha da bozarsın işveren sigortasını yaptırıp 5 tane türk işçi çalıştıracakken aynı paraya 20 tane suriyeli çalıştırır anladın mı? Mağdur olan senin vatandaşın olur yani. Almanya türkleri aldı çünkü çalışacak adam açığı vardı senin ülkende zaten işsizlik sorunu var sen bunları alıp daha da mağdur ediyorsun vatandaşını. Ayrıca insanlık görevi olarak keşke çin zulmündeki türklere baksap araplara bakacağımıza. Onlar insan değil mi?

tamam kardeşim sen alma bu insanlar sınırda ölsünler.
    ben türk arap ayırt etmiyorum , muhtaçsa yardım etmek lazım.
    CHP zihniyeti ne yazıkki böyle değil. bakınız; struma olayı.
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Struma_Olayı

• İstanbul Mali Şube ekipleri Kadıköy Belediyesi'ne yolsuzluk operasyonu düzenledi. Kadıköy Belediyesi'nden Başkan Yardımcısı da dahil olmak üzere 10 kişi gözaltında
    Kadıköy Belediyesine yönelik düzenlenen operasyonda, Belediye Başkan Yardımcısı, bazı belediye çalışanları ile bir firmanın yetkilileri olmak üzere toplam 18 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan 10'u belediye çalışanı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kadıköy Belediyesi'ndeki yolsuzluk iddialarına ilişkin sabah saatlerinde düzenlediği operasyonlarda, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Demircan ile bazı şube müdürleri ve belediye çalışanlarını gözaltına aldı.
    İHALE KOMİSYON BAŞKANI VE ÜYELERİ
    Gözaltına alınan Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Demircan İhale Komisyon Başkanı, diğer gözaltına alınan belediye çalışanları ise İhale Komisyon Üyeleri.

Belediyeden gözaltına alınan 10 kişi dışında ihaleye fesat karıştırdığı iddia edilen şirketten de 8 kişinin gözaltına alındığı ve gözaltındaki şüphelilerin Mali Şube'ye götürüldüğü bildirildi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

quote:

Orijinalden alıntı: emre_aydin100

AKP ye kurban olun...

Sen git poposunda kıl ol.

Sende pipisinde kıl ol...

Siz meraklısınız biz değil. Yalayın poposunu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

AKP Çok Fena Düşüyor..

Bakara Suremiz ile dalga geçen Akp'nin ülkesinde, Kuran da pasta yapılıp yenilir, şaşıran var mı?
    İslam ile dalga geçip, kitabını da pasta yapıp yiyen bir Akp varken, Chp için "onlar içki içerler" demek Chp'ye iltifattır. Keşke Akplilerde içki içse de Kuran'a ve saygısızlık yapmasa. Ama onlar ayran içiyor boşver, ayran içince Kuran'a hakaret serbest!!

AKP Çok Fena Düşüyor..

AKP Çok Fena Düşüyor..

Akit, kendini ismi ile de çok iyi ifade etmiş bir gazetedir. Akit demek yalan iftira ve çamur demektir.
    Haber yine yalan.
    Bak arkadaş yukarıda zamanında Akp'ye oy vermiş, şimdi ise vermem diyor, tıpkı benim gibi. Çünkü araştırmış, beynini Akit denen yalan makinalarına satmamış.

Müjdat Gezen: "Haber tamamen asparagas"

Müjdat Gezen, bugün bir gazetede yer alan haberle ilgili açıklama yaptı. Gezen haberin tamamen ‘asparagas’ olduğunu söyledi.

Tiyatrocu Müjdat Gezen bugün Akit Gazetesi’nde Sinan Yavuzoğlu imzasıyla yer alan haberle ilgili açıklamalarda bulundu.

Haberdeki, Müjdat Gezen Sanat Merkezi tarafından sahnelenen bir oyunun dekorunda Kuran ayetlerinin yer aldığı yönündeki iddiaları yalanlayan Gezen, “Muhabir bana oyunun 3 ay önce oynandığını söyledi. Oysa biz 9 ay önce Konak Belediyesi’ne ait olan Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde kiraladığımız yerden ayrıldık” dedi.

Oyun hakkında hiçbir bilgi sahibi olmadığını, gazetede yer alan bilgilerin tamamen asparagas olduğunu ifade eden Gezen, “Muhabir cevabım üzerine bu kez bana ‘9 ay önce oynanmış olamaz mı?’ dedi. Ben de kendisine ‘İyi bir gazeteci 9 ay önce yapardı bu haberi’ dedim.

Haberde oyunun adı, kimin yazdığı ve kimin yönettiğine dair hiçbir bilgi bulunmadığını belirten Müjdat Gezen Akit muhabirine tepkisini “Benden korkmuyorsun Allah’tan da mı korkuyorsunuz” sözleriyle ifade ettiğini söyledi.

Haberi okuduktan sonra Türkan Saylan Kültür Merkezi’ni de aradığını söyleyen Gezen, oradakilerin de böyle bir oyundan haberdar olmadığını belirtti.

Avukatını arayarak Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunduğunu söyleyen Müjdat Gezen Akit’in yarın bir düzeltme yayınlayacağını da sözlerine ekledi.

Akit Gazetesi'nin bugünkü manşetinde yer alan haberde Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nin sahnelediği bir oyunun dekorunda Kuran'dan ayetler kullanıldığı ve İslami değerlere hakaret edildiği iddia edilmişti.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/24674753.asp

Beynini bu akit'lere satma dostum, araştır. Bizler nasıl doğru yolu bulup Akp illetinden kurtulduysak, sende biraz araştır dostum. dinini iki paralık eden şu münafıklara aldanma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nasrettin yenişafak haberi mi? Hangi havuz medya? Link ver de şenlenelim.

• quote:

quote:

quote:

AKP Çok Fena Düşüyor..

AKP Çok Fena Düşüyor..

AKP Çok Fena Düşüyor..

Mujdat gezenle kiyaslarsak yunanlar benim kardesimdir

• Mersin'de yolsuzluk operasyonunda 15 tutuklama

Tutuklananlar arasında Mersin eski Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan'ın oğlu ve iki kardeşi de bulunuyor.
    Edinilen bilgiye göre, Mersin Cumhuriyet Savcılığı'nca, 'suç işlemek amacıyla örgüt kurarak ihalelere fesat karıştırdıkları' iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında, önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediyesi ve belediyeye iş yapan müteahhitlere yönelik yapılan operasyonda, dönemin Fen İşleri Daire Başkanı Abbas Sayılır, Belediye Başkanı Macit Özcan'ın oğlu İlker Özcan, kardeşleri Sacit Özcan ve Tacit Özcan, dönemin meclis üyeleri ile çok sayıda bürokrat ve iş adamının da aralarında bulunduğu 49 kişi gözaltına alındı. Belirttiği adreslerde bulunamayan Macit Özcan hakkında ise yakalama kararı çıkartıldı.Mersin Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan şüphelilerden 15'i, emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Aralarında Özcan'ın oğlu, kardeşleri ve bürokratlar ile müteahhitlerin de bulunduğu 34 kişi ise, emniyet müdürlüğündeki ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemede sabah saatlerine kadar ifade veren zanlılardan, dönemin CHP'li Belediye Başkanı Macit Özcan'ın oğlu İlker Özcan, kardeşleri Sacit ve Tacit Özcan ile Fen İşleri Daire Başkanı Abbas Sayılır'ın da aralarında bulunduğu 15 kişi tutuklandı. 19 kişi 'adli kontrol' kapsamında serbest bırakıldı.Soruşturma kapsamında, dönemin Belediye Başkanı Macit Özcan ile birlikte 10 kişinin daha arandığı belirtildi.
    Yolsuzluk soruşturmasının Macit Özcan'ın Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptığı son 5 yıllık dönemi kapsadığı bildirildi. (İHA)

• quote:

quote:

Bu Ülkede onlar edebi hayası ile yaşıyor Kültürel olarak araplardan daha ileri oldukları için Ülke bütünlüğüne zararları yok sağda solda da dilenmiyorlar onu geçtim sayılarıda bir buçuk milyon değil Arap sevicileri biz sizin Din kardeşlerinizi istemiyoruz çok seviyorsanız bir dernek kurarsınız KENDİ EVİNİZDE KENDİ PARALARINIZ ile bakarsınız

Sen Din Din diye egono tatmin edeceksin diye biz soyulmaktan ülkeyi rezil durumda görmekten sıkıldık.

• 
Sayfa: önceki 510511512513514
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.