Şimdi Ara

AKP Çok Fena Düşüyor.. (341. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28.560
Cevap
66
Favori
521.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1406 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 339340341342343
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dünya lideri olayı zaten apayrı bir dava. Mesela en son örnek geçen hafta İran, Orta Doğu'da elini eteğini çeksin dedi. İki üç gün önce İran'a gitti ve ne karar çıktı? Türkiye Yemen konusunda İran'la birlikte hareket edecek.

Konani olayları sırasında Davutoğlu Kobani'ye kesinlikle yardım etmeyiz dedi bir hafta sonra peşmergeler toprağımızdan geçti halkımın vergisiyle karınlarını doyurdu. Yine Davutoğlu'nun Fransa'ya gittiğinde gördüğü inanılmaz ilgi alaka(!) malum.

Ülkenin şerefi beş paralık oldu. Daha iç sorunlarını çözemeyen ülkeye kim neden saygı duysun?

Bunların vekilleri de Erdoğan'a dokunmak ibadettir, Erdoğan'ın çıktığı televizyon yere konmaz falan desinler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her dediğinize he diyorum fakat chp ve mhp bugune kadar ne yaptı? Ne yapabildi? Bahçeli başa geldiğinde başbakan olarak sol dan adam getirdi kendi içlerinden birini bile çıkaramadılar.. Gelelim chp ye geçen kaset skandalı oldu Baykal ve istifa etti bunu yapan yine chp lilerdi ve şimdi aynı utanmazlıkla aday oldu.. Pes vallahi pes.. buradaki herkes zaman gazetesi mi okuyor ne?!?! O gazeteye göre tr şimdi batıyor.

• Ne kadar bos. Bu ulkede koalisyo n olursa akp-chp chp-mhp vs kacin gidin ben size soyleyeyim 2000 lerin basini kemal dervisleri mesut yilmazlari unutmayinda...

• Fox90 kullanıcısına yanıt
    Yorulma kardeşim devam et. Hala çok güzel insanlar var bu ülkede, işverenin kucağındaki milyonlar için, hakkı yenen çoluk cocuk yetim için, şehidin için, Güneydoğu'da devletin yalnız bıraktığı halk için asla yorulma.

Sen anlat ha bir kişi, ha iki. Eninde sonunda yargılanacaklar, foyaları çıkacak ortaya.

• Baslikta gozden kacan bisey var,asla ama asla akpye degil oy gunahini bile vermeyecek birkisi olarak duzeltmek istiyorum,katilmayan fikrini belirtir...

1.mhp nin oylari yukseliste bu dogru

2fakat akp yuzde 40in bile altina inse,yine 1.parti cikacaktir.hadi dahada iyimser olayim akp tek basina 367yi bulamior diyelim..

3.akp mv sayisinda en fazla dususu nasil horur,hdp baraji gecerse,simdiii....

Diyelimki hdp baraji gecti,dogal olarak ve kanunen cmbskni hukumeti kurma gorevini 1.partiye veriyor budurumda akp,chp ve mhpyi pas gecip direkt hdp koalisyonu ile 367yi bulut ve ulkenin cokusu olur bence,dusunsenize hdpde 2 yada daha fazla bakanlik var,siz olsaniz hangi bakanlihi verirsiniz onlar hangi bakanliklari ister.

Ve anayasa degisikligi icin hdpye muhtac kalmis bir akp birazda gonullu olarak zaten her istegine evet der hdp nin.

Eger hdp baraji geçmezse bence gecemeyecekler zaten bu seferde akp malesef. 350 civari vekili alacak.

Malesef.mhp ve chp koalisyonu zor cunku bunun icin hem akpnin 2.olmasi hem hdp nin baraji gecememesi gerekio,insallah olur ama zor,heleki bu hile hurda ile.

Ben istanbul 3bolgedeyim ve Osman pasaya oy verecegim,baraj derdi yok ve her sandiktan 8er oy cikartmasi yeterli geliyor.

Silivri,b.cekmece,avcilar,beylikduzu,bahcelievler,halkali,yenibosna,catalca daki arkadaslara bu yonde oy vermelerini oneririm hala kararsiz iseler tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crauls -- 12 Nisan 2015; 3:05:32 >

• Mr xXx kullanıcısına yanıt
    Alternatif yok diyorsunuz, bal gibi var! Meclisteki düzen partilerini bırakın.

Yaşasın vatan, yaşasın Türk milleti!

• Kim o alternatif? Chp mi? Haha güldürme beni kılıçdaroğluna ben koyun emanet etmem.. Adam atıyorum bugun bişey dedi 2. Gün kendi ile çelişiyor.. Bide tutmuş kemal derviş i yine ekonomi bakanı yapacağını söylüyor.. Zamanında tr nin anasını belleyip giden derviş değil miydi? Ve kendisi masondur.. Gelelim mhp ye 30 yıldır aynı kişi bahçeli... Biraz değişim şart kuzum böyle siyaset olmaz.. Omurga yok 2 parti de beğenmediğimiz hdp bile daha omurgalı!

• quote:

Orijinalden alıntı: sumsukpasa

Dünya lideri olayı zaten apayrı bir dava. Mesela en son örnek geçen hafta İran, Orta Doğu'da elini eteğini çeksin dedi. İki üç gün önce İran'a gitti ve ne karar çıktı? Türkiye Yemen konusunda İran'la birlikte hareket edecek.

Konani olayları sırasında Davutoğlu Kobani'ye kesinlikle yardım etmeyiz dedi bir hafta sonra peşmergeler toprağımızdan geçti halkımın vergisiyle karınlarını doyurdu. Yine Davutoğlu'nun Fransa'ya gittiğinde gördüğü inanılmaz ilgi alaka(!) malum.

Ülkenin şerefi beş paralık oldu. Daha iç sorunlarını çözemeyen ülkeye kim neden saygı duysun?

Bunların vekilleri de Erdoğan'a dokunmak ibadettir, Erdoğan'ın çıktığı televizyon yere konmaz falan desinler.

sizin bu ülke düşmanlığınız nedir arkadaş! rte mi?

• Mr xXx kullanıcısına yanıt
    Yaşasın vatan, yaşasın Türk milleti HEPAR'ın sloganıdır. Düzen partileri ise meclisteki tüm partiler. Düzen partileriyle hiçbir işimiz yok.

• Ülke düşmanlığı? Ben vatanımı sevdiğim için, bu yazdıklarım kanıma dokunduğu için anlatıyorum, anlatmak zorundayım, insanları bilgilendirmek zorundayım!

Rte ve akp sömürüyor ülkeyi, hem maddi hem manevi. Ben buna dur demek için anlatıyorum bunları!

• quote:

Orijinalden alıntı: sumsukpasa

Ülke düşmanlığı? Ben vatanımı sevdiğim için, bu yazdıklarım kanıma dokunduğu için anlatıyorum, anlatmak zorundayım, insanları bilgilendirmek zorundayım!

Rte ve akp sömürüyor ülkeyi, hem maddi hem manevi. Ben buna dur demek için anlatıyorum bunları!

geç bunları. tek rahatsızlığınız rte ve onun devlet başkanı olacak olması!

• quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

He yavrum 50 milyon secmen senin cevrene gore oy veriyor demi? 18 sini gecende bi heves AKP nin inecegi hayallerini kuruyor. Sosyal medyada gaz vermekle kuru sıkmakla olmuyor bu isler.

Edit: Eksileyen muhalif grup, haziran gecesi bir yere kaçmazsiniz insallah yine? Malum 2 seçim aksamidir sizleri goremiyoruz forumda

Her seçim olduğu gibi arkadaşlar yine ağlamakla ve dizlerine vurmakla geçirecekler.

Neymiş vatansever bildikleri AKPliler MHP ye verecekmiş. MHP nin neresi vatansever acaba ? Terör siyaseti ile mi vatansever olunuyor ? Bırakın bu hayalleri de buyurun sizde oy atın tarihi rekorları kıralım ;)

Zafer inananlarındır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr xXx

Kim o alternatif? Chp mi? Haha güldürme beni kılıçdaroğluna ben koyun emanet etmem.. Adam atıyorum bugun bişey dedi 2. Gün kendi ile çelişiyor.. Bide tutmuş kemal derviş i yine ekonomi bakanı yapacağını söylüyor.. Zamanında tr nin anasını belleyip giden derviş değil miydi? Ve kendisi masondur.. Gelelim mhp ye 30 yıldır aynı kişi bahçeli... Biraz değişim şart kuzum böyle siyaset olmaz.. Omurga yok 2 parti de beğenmediğimiz hdp bile daha omurgalı!

Vatan Partisi iyidir.Ergenekon davasından tahliye edilen bütün emekli askerler vatanseverler orda birleşti.Bu yazıyı okumanı tavsiye ederim;

http://www.sozcu.com.tr/2015/yazarlar/yilmaz-ozdil/vatan-799804/

• Ne düşmesi biraz gerçekçi olun

• quote:

Orijinalden alıntı: forvet09

quote:

Orijinalden alıntı: Bloodborne

quote:

Orijinalden alıntı: forvet09

quote:

Orijinalden alıntı: Kragger

Hadi oradan beni kendinizle karıştırma tek hakaretim yok zaten olamaz da inandığım şeye mi sövücem? İnanmasam bile sövmem sizin gibi değilim.

Allah'tan başkasının isteğinin üzerinde bir isteğin olduğunu söylemek Allah'a olan bir inançsızlık şeklidir.
    Kim Allah'tan başka biri için olmasaydı olmazdık, varlığımızı ona borçluyuz olmasaydı bilmem ne olur gibi bir söz söylerse kendisini HZ. Muhammed'in getirdiği din üzerine saymasın.
    Mustafa Kemal vatan kurucusu ise ona verilen hayatın sahibi Yüce Allah'tır.
    her aldığı nefes için yaratıcının izni gerektiği. her attığı adım için yine yaratıcının izni gerektiği. her düşüncesi ve fikri için yine yaratıcının izni gerektiği müslüman olan kimse bilir.

dolayısı ile Allah'ın olmasını istediği şeyin sonucundan başka bir şey'i meydana getirmiş değildir.

BU Hz. muhammed içinde, sultan Fatih için de böyledir.
    Hatta gazanın sahibinin Allah olduğunu unutturacağı gerekçesi ile komutanlıktan azledilen Halid bin Velid içinde böyledir.

Kimse müslüman bir kişi için Allah'a şirk koşmasına sebep olacak şeylerde teklifle ya da dayatma ile gelmesin.

oradaki olmasaydın olmazdık'ı nasıl anlıyorsun merak ediyorum? herhalde olurduk ama kastedilen bu şekilde bu isimle , belkide sömürge bir ülkede olurduk. yoksa var olmazdık diyen yok.

farklı bir şey anlamadık zaten.
    sömürge birisi de gelse daha fazla asimile edemezdi.

halifeliği kaldırıp saltanatı yok edemezlerdi. daha fazla borcumuz var. ;)

Saltanat gibi, Teokrasi gibi rezalet ötesi sistemi asimile olmamak olarak mı algılıyorsunuz? Laiklik asimile, saltanat değil. Ne kadar padişah altında seçme-seçilme, eşitlik olmadan, 2. hatta 3. sınıf insan olarak yaşamak isteyen varmış. Demek ki senin için saltanat ile faşist düzende yaşamak ilerici birşey. Tebrikler.

Bilgin olsun diye söylüyorum (gerçi bu kafayla ihtiyacın yok) O dönemde başka bir sistem olmadığı için, kast sistemi ve kölelik olduğu için saltanat, derebeylik, krallık gibi yönetim şekilleri vardı. Tüm dünya böyleydi. Çünkü başta duran elindeki hakları paylaşmayı istemiyordu. Hatta öyle ki halifelik gibi kutsal bir görevi bile babadan oğula geçirip, dini güç sömürüldü. Bu öncelikle İslam'a aykırıdır da kime anlatıyorsun tabii.

Bunu da tarihsel olarak yorumlamak gerekir: Ülkeyi kuran hükümdar ve çevresi zamanla sınırlarını geliştirebildiyse kendi topraklarını korumak için bir nevi koruyuculuk görevini üstleniyordu. Tabii o dönem toprakların kesin sınırları yoktu, her sene sınırlar değişiyordu. O sebeple askeri birlikte ve sıcak savaş herşeyden önemliydi, bu da tek yöneticiyi öngürüyordu. Oysa ki sizin daha anlayamadığınız rönesans ve reform hareketlerinden sonra bunların hepsi geride kaldı. Bir "çağ" geride kaldı. Sınırlar kesinleşti. Önemli olan bilim, sanat, eğitim ve insan ilişkileri oldu filan falan. Tabii tarihi bilmeyince böyle kafalar örümcek bağlıyor.

Bu dünyada kapitalizmin etkin olduğu bağlantılarda hiçbir ülke bahsettiğiniz gibi yönetilemez. Anca kimseye faydası olmayan ülkeler böyle şeriat ile veya krallık ile filan kalır. Onlar da büyük devletlerin çıkarları çatışmadığı sürece. Eğer çatışırsa Irak gibi Pakistan gibi yok olur gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkme -- 12 Nisan 2015; 4:06:54 >

• Beni agresif bulmanızı istemem öyle siyaset politika takipçisi de değilimdir.
    Gezi olayları AKP bitti >>> Tavan yaptı
    Başörtü dönemleri AKP bitti >>> Tavan yaptı
    2 genel 2 belediye seçimine oy verdim bugüne kadar izmirde yaşarken AKP ye verdim CHP'den kurtulmak için süpersonik olmayan belediyecilikleri malum. Üniversite'yi kazanıp İstanbul'a gelince 2 dönem boş oy verdim Cumhurbaşkanlığı seçiminde de sonucu bildiğimden ATM ye gidip KYK'mı çekmek sonra o sıcaktan dolayı eve dönüp uyumayı daha mantıklı buldum .

Yazıklarımdan anlayacağınız üzere pek önemsemiyorum kim başa geçmiş kim ne yapmış çünkü sonucu biliyorum. ve AKP'nin oylarının kolay kolay düşmeyeceğini söylüyorum. İyi geceler.
  • %47 %49 bandinda alicak hayal kurmayin bosuna. Her secim ayni muhabetten biktik

• Secimlere 2 ay kaldi bakalim sonuclar nasil cikacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: fbgrsoy

%47 %49 bandinda alicak hayal kurmayin bosuna. Her secim ayni muhabetten biktik

Sen önce düzgün Türkçe yaz da ondan sonra yorum yap. "Aynı muhabbet bıktık". Ne güzel yahu. Yani hükümet çalsın, ayakkabı kutularıyla götürsün, ötekicilik yapsın, %50i evde zor tutsun, yalan söylesin, camilere işeniyor desin. Hukuku yok saysın diyorsun. Biz de sizin gibi her şeyden bir haber insanlardan bıktık. Bir gün kalkacaksınız ve Türkiye'de iş savaş çıkacak ve sonra burada akp savunanların hiçbiri de savunmuyorduk, aaaa diyip çark edecekler. Çünkü akp'i savunma durumu da yok, olay tamamen "bana dokunmayan yılan bir yaşasın" durumu. Sizin gibiler başa kim geçerse "oncu" olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkme -- 12 Nisan 2015; 4:08:58 >

• Yav he he. Turkceyi senden ogrenicek degilim kullandigim cihaz desteklemiyor cahilmisin :) hadi senle polemige giricek degilim

• 
Sayfa: önceki 339340341342343
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.