Şimdi Ara

AKP Çok Fena Düşüyor.. (1378. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28.560
Cevap
66
Favori
521.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1406 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13761377137813791380
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: geberit

AKP-MHP olmalı bence Chp-AKP olmaz chp ye güvenmiyorum artık 2-3 seçimdir chpye verdim bu seçimde mhp ye verdim CHP çok oynak bir parti daha şimdiden ilk akp'nin yanına yanaşan chp oldu daha 3. gün ,çok chpli tanıdığım var kendileride stabil değil değşken insanlar ve aşırı derecedede Pintiler ve çoğuda tembel ve torpilci, zaten partiyede yansımış bu karakterleri ,inanırmısınız bilmem ama elimde yüklü bir parayla saat sabah 9 suları işbankasına gittim yatırmak için ve benimle ilgilenmediler bile hemde talep ettiğim halde ,kimse aksini ispat edemez bana.

Ne ictiysen artik...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RABBANİYYUN

quote:

Orijinalden alıntı: ati39

Şu durumda en doğru olanı koalisyondur...Halk bunu istedi...(akp siz koalisyon)

Seçimlerden önce halka ne vaad ettilerse hepsini yerine getirmeliler..

15-25 aralık hesabı da sorulmalıdır..

Akp'siz koalisyon? Tek başına iktidar olamadı ama hala mecliste baskın konumdalar. Önergelerin reddi için chp, mhp ve hdp birlik olmaları lazım. Türkiye'nin önemli bir kısmını aldı neredeyse. Hdp barajı geçmeseydi tek başına iktidardı yine. Chp+mhp bir akp etmiyor düşün. %41'e yakın bir oy aldı bunca yıla rağmen! Onca yıpranmalara rağmen! Bir sürü insanı ve büyük devletleri karşısına aldı. Üstelik Erdoğan'sız. Böyle bir partinin koalisyonda yer almamaması gerektiğini söylemek halkın iradesine saygısızlık. Buyursunlar kirsunlar chp+mhp+hdp koalisyonunu. Ben çok isterim. Batıracakları kesin. Erken seçimde bu sefer akp yıkar ortalığı. Kimse siyasi kriz istemez.

sayın arkadaşım..

%41 ile akp yi yok sayıyorsun diyorsun..senelerce akp %70ve %50 leri yok saydı ..

Ne kadar adaletsiz ve hukuksuzluklar varsa hepsin gördük..ülkeyi babasının çifliği gibi yönettiler..

Anayasa babayasa dinlemediler...

ben de diyorum ki hiç bir şekilde akp partili koalisyon düşünülmemesi lazım diğer partiler tarafından ..

zaten ak partinin kemik oyu % 25 ve %30 civalarında diğer kalan %10- %15 mobil oylar...

erken seçim de ak partinin aleyhine olacaktır..

zaman herşeyi gösterecektir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati39 -- 10 Haziran 2015; 20:22:49 >

• Piyasalar rayinda sikinti yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: alemci83

quote:

Orijinalden alıntı: geberit

AKP-MHP olmalı bence Chp-AKP olmaz chp ye güvenmiyorum artık 2-3 seçimdir chpye verdim bu seçimde mhp ye verdim CHP çok oynak bir parti daha şimdiden ilk akp'nin yanına yanaşan chp oldu daha 3. gün ,çok chpli tanıdığım var kendileride stabil değil değşken insanlar ve aşırı derecedede Pintiler ve çoğuda tembel ve torpilci, zaten partiyede yansımış bu karakterleri ,inanırmısınız bilmem ama elimde yüklü bir parayla saat sabah 9 suları işbankasına gittim yatırmak için ve benimle ilgilenmediler bile hemde talep ettiğim halde ,kimse aksini ispat edemez bana.

Ne ictiysen artik...

Ben Akpli değilim arkadaşım ömrüm boyunca Akpye bir tane oy atmış değilim ne genel ne belediye ayran muhabbetti yapma bana ,bunlar benim gözlemimdir ve doğrudurda aralarında istisnalar vardır.

•  AKP Çok Fena Düşüyor.. AKP Çok Fena Düşüyor.. AKP Çok Fena Düşüyor.. AKP Çok Fena Düşüyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 10 Haziran 2015; 20:48:26 >

•  AKP Çok Fena Düşüyor..

• Dolar ve faiz bugun dustu sikinti yok

• Akp nin 5 milyon oyu nereye gitti bilin bakalim

• Siz öyle sanın
  • Lan gülmekten ölücem şapırtada şapırdata

• Millete koyun koyun diye hakaret edeceksin
    Sonra millet koydumu forumda edepten bahsedeceksin

Beyaz türklerin PKK sevdası

Bebek %45 HDP
    Nişantaşı %81 HDP
    Etiler %20 HDP

Eminim siz yine. Hiçbir CHP lının oy vermediğini söylersiniz Mert değilsiniz okadarını biliyorum

Erken seçimde be MHP ne CHP kalacak hepsi yokolup gidecek buraya yazıyorum

İktidarı düşürmek için vatanı satarlar.
    t.co
    https://twitter.com/RTErdog4n/status/608625115174187008/photo/1
    http://t.co/nKtXYjahU4

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Tayyip Erdoğan, Bakara Suremiz ile dalga geçen Egemen Bağış'ı kendine "danışman" yapmış.
    Konuyu, Akp'ye dini parti, islamiyet, müslümanlık, diye oy veren Akpli kardeşilerimin vicdanlarına bırakıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ottoserdar

Millete koyun koyun diye hakaret edeceksin
    Sonra millet koydumu forumda edepten bahsedeceksin

Beyaz türklerin PKK sevdası

Bebek %45 HDP
    Nişantaşı %81 HDP
    Etiler %20 HDP

Eminim siz yine. Hiçbir CHP lının oy vermediğini söylersiniz Mert değilsiniz okadarını biliyorum

Erken seçimde be MHP ne CHP kalacak hepsi yokolup gidecek buraya yazıyorum

İktidarı düşürmek için vatanı satarlar.http://t.co/nKtXYjahU4

Haber doğru, fakat bunu bir Akplinin söylemesi komik. Eşikya Barzani ile kol kola girip şarkılar söyleyen, eşkiya türkücünün kürt şarkılarıya gözyaşı döken bir Akp varken geli pde Chp'nin bir kısmı Hdp'ye vermiş vatan hainleri demen komik.

Bu oylar EMANET oylar. Yani Akp'den kurtulmak için verilmiş EMANET oylar. Bu oyların EMANET olduğunu bizzat Selahattin Demirtaş seçim gecesi söyledi.

• Bundan sonra nolcak diye düşünen, işin içinden çıkabilen yok. Mhp ile eşit söz hakkına sahip HdP ve birde şakşakcı Chp.
    Sürü psikolojisi ile sadece Akp nin tek başına iktidar olamayışını kutluyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpion28 -- 10 Haziran 2015; 22:14:20 >
  • Diyarbakır da olaylar oluyor, kanlar dökülüyor ama ortada devlet yok, hükümet yok. Akp'nin bu ülkeyi yönetemediği apaçık ortada.

• high speed dirt kullanıcısına yanıt
    incelediğim kadarıile bazı tür insanlar söylediğin tarzda kötü olumsuz olaylara,ellerinde güç olmasına karşın yaptırım uygulamıyor.suçu yapan suçlu değil haber veren suçlu oluyor.daha vahimi kişinin huzurunu bozduğu için sen suçlu oluyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion28

Bundan sonra nolcak diye düşünen, işin içinden çıkabilen yok. Mhp ile eşit söz hakkına sahip HdP ve birde şakşakcı Chp.
    Sürü psikolojisi ile sadece Akp nin tek başına iktidar olamayışını kutluyorlar.

her türlü pisliği yapıp ülkeyi bu kadar kutuplaştirirsan olacağı bu

Sucu dönüp kendinizde aramalısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: sersai

quote:

Orijinalden alıntı: Miralge

quote:

Orijinalden alıntı: sersai

lan ikiyüzlü "müslümanlar", bunlar daha öncede mecliste değilmiydi? Siz demiyormuydunuz kürt kardeşlerimize haklarını vermek istiyoruz açılım ayağı ile? Daha ne istiyorsunuz? işinize gelmiyor dimi? Kudurun...

teröristlere destek veren kürtlere hakkımız helal değildir. , Birileri çıkıpta biz PKknın , teröristlerin vs arkasında değiliz diyene kadar kimsede inanmayacaktır. Yapılan yüzlerce saldırı ve binlerce şehit için mecliste çıkıp özür mü dileyecekmisiniz ? Terörle kesinlikle bir ilişkilerinin olmaması gerekir.

Kürtler müslümanlıkla milliyetçilik arasında bir seçim yapmak zorunda kaldıysa çok üzücü ve düşündürücüdür.Bu şekilde olduğunu sanmıyorum , iki yüzlü müslüman diyerek provakatif ve cahillik içeren yazılar size artık yakışmaz. Terbiyeli olun.

Kürt kardeşlerimizle bu toplumda geçmişte yaşadık ve gelecektede yaşayacağız , kimse onları hor göremez haklarınıda çiğneyemez , fakat terör ile desteklenmesi ve kürtler adına bu işin yapılması yanlıştır. Bu toplumu silahla tehdit edemezsiniz. Geçmişte yapılan yanlışlar bir bir düzeltilmeye çalışılıyor. Her yapılan mutlaka doğru yapılmıştır diyemeyiz fakat geçmişle kıyaslandığında bir hak kaybının olmadığınıda görürsünüz.

Sorun onların meclise girmesi değil , özgürlük adına insanların şehid edilmesidir. Bu millet birbirine düşman değildir ve hiç bir zamanda bu oyunlara gelmemelidir.

Bizde memleketi soyup teroristlerle görüşen şerefsizdir deyip masaaltı yapanlara hakkımızı helal etmiyoruz. Bu arada hdp ye oy vermedim, içim rahat ama barajı geçtikleri için mutluyum. Sonuçta kürtler öncedende mecliste vardı.

Bir şeyler söylemeye çalışıyorsun da pek beceremedin sanırım , memleketi soyanlar sizin gibi düşünüp geçmişte örnekleri çok olan içki masalarından yönetenlerdi.
    Bu milleti salak yerine koyup demokrasi altında enflasyonla faizle sömürenlerdi. Bankaları batırıp millete ödetenlerdi ,demokrasi adına idam edenlerdi , din lafını duyunca darbe düşünenlerdi , bu milletin dinsiz olması için elinizden geleni yapıyorsunuz , ne kadar başarılısınız orası meçhul.

Teröristlerle görüşülmedi , çözüm süreci kapsamında akan kanın durması için o günün şartlarında dolmabahçede muhatapları ile mutabakat yapılmaya çalışıldı , ama onlar apo ile masaya oturulması gerektiğini söylediklerinde Hükümet masadan kalkmıştır , hükümeti hemen hain diye karalamayı çok seviyorsunuz , dahada detayları var ve Netten araştırırsan o gün kürt sorunu yoktur açıklaması yapılmıştır , ama sonrasında halen kan akmaya devam etmiştir , sağdan soldan duyduğun yalan haberlerle artistlik yapmayın. iyi o halde çözmeyelim bu konuyu vuralım birbirimizi. bir onlardan bir bizden bunu mu istiyorsun sersai.

hdpye oy vermesende mutlu olman yeterlidir. Müslüman değilseniz sorun yokta müslümansanız biraz var !! Kalleşçe arkadan vuran bir terör örgütü bu ülkede kimse tarafından savunulamaz, teröristlerle işbirliği yapılamaz , bir an önce bizim bir ilgimiz yok açıklaması yapmalılar !!! diyanet bir nevi halife makamıdır , kimse kaldırmaya cüret edemez. eşcinsellik bir sapıklıktır , aklı başında kimse savunmaz.

Sen mutlu olacaksın diye bu vatan da parçalanmaz çok bilmiş.

"kimi seviyorsanız, dünyada kimlerle beraberseniz, âhirette de onunla berabersiniz ..." Hadis.

• Birazcık Kulağınızın Pası silinsin ve şunuda unutmayın bu dünyada Adam gibi ADAM Tek bir lider var oda
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeRReLL -- 10 Haziran 2015; 23:33:58 >

• Tiplere bakya. Kendi cikariniz icin pesmergeyle halay bile cektiniz. Tayyip barzaniyle sivan perverle hemde esiyle birlikte acilis yapip halaylar cekerken neredeydiniz. Simdimi pkk oldu bu adamlar. Ya biraz utanmaniz olsun biraz aynaya bakin. O paralel dediginiz adamla ulkenin icine ettiniz,tum haklari,gelecekleri o onurlu subaylarin pasalarin hayatlarini hic ettiniz. Tum bunlar olurken kck davasinda icerideki teroristleri tek tek disari cikarttiniz. Bunlarin hepsini hazmedip hdpnin baraji asmasinimi hazmedemediniz. Yemin ediyorum midemi bulandiriyorsunuz. Tiksiniyorum sizin gibi insanlardan.daha dune kadar iki ayyas dediklerinize saygi duymaya basladiniz. Mustafa Kemale , Ataturk demeye basladiniz. Yaz yaz bitmez. Simdi yarattiginiz canavardanmi korkuyorsunuz. Allah islah etsin sizi.

• 
Sayfa: önceki 13761377137813791380
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.