Şimdi Ara

AKP Ankara İl Bşk. 'Ankada 3 sene içerisinde gözle görülür, elle tutulur bir icraat yapıldı mı?' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Sana ülkenin durumu falan deyince lafı çeviriyorsun da ondan olmasın sakın?

Nefretten o kadar kötü durumdasın ki sokakta aç hayvanlara verilen mamalara, öğretmenlere alınan çiçeklere bile büyük tepki veriyorsun.

Önce kişisel nasıl bir problemin var onu öğreneyim ona göre yazarım sana. Ama lütfen objektifim, tarafsız yorum yapıyorum falan demeye çalışma. Şu bölümde ne zaman fırsatını bulsan bu düşmanlığını gösteriyorsun, yeni konu bulamazsan eskileri yukarı taşıyorsun.

İşin garip yani akpliler bile Yavaş'a fazla laf etmezken senin bu kadar laf etmen. Senin gibilere bal mumu heykeliyle konuşup kendi kendine laf atan Gökçek gibiler lazım, başkası fazla geliyor.

Akpliler Yavaş’a laf etmiyor mu? Bırak Akplileri keşke ona oy vermeseydim diye pişman olan o kadar çok Chpli İyi Partili var kiz. Mansur denen adam Melih’in bir kopyası. İyi gözükmek adına sadece sosyal yardım yapıyor. Beleşçiliği insanlara aşılıyor. Sen de tabi Ankara’da yaşamayıp haberin olmadığı için bilmişçe konuşuyorsun. Malum Ankaralıdan çok çevre illerin vatandaşları Mansur’u övüyor Ankara’dan haberleri olmadıkları için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anka'da derken? Anka park mı? Yok, onda bir değişiklik yapmak, halkın parasını çöpe atmak olur. Yeterince batmış zaten. Tabela yaptırıp, üzerine "800 milyon dolar , ruhuna fatiha " yazmak ve adını "batak belediye anıtı" koymak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barracud@ -- 6 Mart 2022; 12:33:6 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

Bak yazdığın şeylerin farkında bile değilsin, nefret gözünü kör etmiş.

Kendi kendine bir şeyler deyip argümanda çuvalladın diyorsun.

Mesela bana 2011deki yakıt, elektrik, doğalgaz gibi giderler ile bugünkü durumu yazabilir misin? Hani farklı değildi diyorsun ya, görelim bakalım aynı mıymış? Tabi hükümet ile belediyenin aynı olması da etken ama sen onu görmezden geliyorsun bilerek.

Ankara İstanbul size teslim değil olmayacak inşallah

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

sen ekonomiyi düzeltsin yağ fiyatlarını mazot fiyatlarını düşürsün istiyorsan... onun adresi başka bir yer

Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.