Şimdi Ara

akor defteri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
59
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Tamamen kendi ihtiyacım doğrultusunda tamamen reklamsız hiç bir gelir tarafı olmadan kendime diye başlayıp bu noktaya gelen bir projeyi paylaşmak, forumun görüşünü almak istedim: www.akordefteri.com

Aslında sadece bir akor sitesi değil, biraz müzisyenler için sosyal platform gibi oldu. İçinde şu an 30 binin üzerinde yerli/yabancı şarkı, 7 binin üzerinde sanatçı var.

Öne çıkan tarafları:

• Çalma modu: şarkıyı telefonda çalarken akorlar otomatik kayıyor, elini gitardan çekmeden takip edebiliyorsun. Sahne modu da var.
    • Ton / kapo: tonu anında değiştirebiliyorsun, seçtiğin tona göre "hangi kapoyla kolay açık akorlarla çalarsın" önerisi veriyor.
    • Kayıt + çıktı: çalarken aynı anda kayıt alabiliyor, akorları temiz PDF olarak çıktı alabiliyorsun.
    • Setlist: kendi setlistini oluşturabiliyor, hazır setlistlerden çalabiliyorsun.
    • Sosyal taraf: her şarkıyı direkt dinleyebiliyor, cover versiyonlarını görebiliyor, kendi performansını yükleyebiliyorsun.

Tamamen ücretsiz, bir şey satmıyorum; daha çok müzisyenlerin işine yarasın diye yaptım. Deneyip takıldığınız yerleri, eksik bulduğunuz özellikleri yazarsanız çok makbule geçer. Özellikle akor doğruluğu ve mobil kullanım konusunda geri bildirim arıyorum.

Şimdiden teşekkürler 🎸

• BM gitar riffleri paylaßan duzgun bir site olustur. Mesela burzum nasil calinir? mayhem nasil calinir, darkthrone nasil calinir? nasil tremolo picking yapilir flan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 15 Temmuz 2026; 6:15:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.