Bildirim
T
@Tinu-
"er": Geleneksel rütbe sistemi koşulları geçerlidir.
Diğer rütbeleri gör
Gönderileri
Tinu- (Tinu Dnz) · Müzik genel altına konu açtı.
geçen ay
akor defteri
Tamamen kendi ihtiyacım doğrultusunda tamamen reklamsız hiç bir gelir tarafı olmadan kendime diye başlayıp bu noktaya gelen bir projeyi paylaşmak, forumun görüşünü almak istedim: www.akordefteri.com
- Çalma modu: şarkıyı telefonda çalarken akorlar otomatik kayıyor, elini gitardan çekmeden takip edebiliyorsun. Sahne modu da var.
- Ton / kapo: tonu anında değiştirebiliyorsun, seçtiğin tona göre "hangi kapoyla kolay açık akorlarla çalarsın" önerisi veriyor.
- Kayıt + çıktı: çalarken aynı anda kayıt alabiliyor, akorları temiz PDF olarak çıktı alabiliyorsun.
- Setlist: kendi setlistini oluşturabiliyor, hazır setlistlerden çalabiliyorsun.
- Sosyal taraf: her şarkıyı direkt dinleyebiliyor, cover versiyonlarını görebiliyor, kendi performansını yükleyebiliyorsun.
Tamamen ücretsiz, bir şey satmıyorum; daha çok müzisyenlerin işine yarasın diye yaptım. Deneyip takıldığınız yerleri, eksik bulduğunuz özellikleri yazarsanız çok makbule geçer. Özellikle akor doğruluğu ve mobil kullanım konusunda geri bildirim arıyorum.
Şimdiden teşekkürler 🎸

Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 25)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Çok kişili online RPG Oyunları
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 25)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Çok kişili online RPG Oyunları
Mesajları

İkinci El Referansları

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
1 Yanıt
0