Şimdi Ara

AKN ve Kotada son durum: Vodafone'un kotalı tarifesi ve fiyatlar! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
0
Favori
7.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kotalı sisteme dönmelerinin saçmalığı ve rezilliği bir kenara bu fiyatlar nedir arkadaşlar ? 8 mbit KOTALI pakete 24 ay taahüt verirseniz 50 Tlcik ücret biçmişler.Kota aşım ücreti de Mb başına ücretlendirilmiş.Akıllara zarar.

Böyle halkı akılsız yerine koyan kan emici firmaların tez zamanda batıp gitmesi dileğiyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zwanzig kullanıcısına yanıt
    Kotalı internet için bize uygun gördükleri fiyat 80 lira. Taahhüt ile zincirlemek için aylık 30 lira indirim gösteriyor çakallar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratai

quote:

Orijinalden alıntı: mladenbmv

arkadaşlar halk olarak para toplayılm şirket kuralım ve bulgaristan üzerinden kablo çekelim ülkemize orda sınırsız 20 leva tl olarak 30 tl gelir bize sınırsız 50 mbps.ülkemize bir kaç firma daha lazım bunlar işin dozunu kaçırmaya çalışıyorlar.bir evde en az 3 tane tlf var bir tablet pc ve smart tv bunların günlük kullanım miktarı en az 10 gb bize aylık kotalı şekilde en az 500 gb sunsunlar sonra akn mi yapıcaklar kotamı koycaklar koysunlar.

Devlet gizliden gizliye bizim operatörlere interneti kotalı verin, millet paso youtube ve kaçak film izleyeceğine açsın televizyonuda dünya liderimizi izlesin diyorsa, havadan kablosuz hat bile çeksen bulgaristandan onada vergi koyarlar :)

Anlaşılan o ki, birileri internet kullanılmasın istiyor. Onun yerine gidin Kuran kursuna, Cemaat sohbetlerine, 5 vakit namazınızı da camii de kılın. Ne işiniz var la internette? Dünyevi şeyler bunlar, dünya malı dünyada kalır. Önemli olan öteki taraf (Yazdıklarım ironi içerir)

Ciddi ciddi böyle düşünmeye başladım.

Dünyanın her yerinde tüm firmalar arasında rekabet var.Kullanıcıyı çekmeye çalışıyor firmalar.Devletler rekabeti engelleyen en ufak şeylere bile dev cezalar kesiyor.Tekelleşmeyi ve firmaların aralarında yaptıkları anlaşmaları engelliyor.

Ama yoook bizde hepsi tam tersi.Bu kadar olamaz ya.Bunun altında bi iş var.

• mantığın işlemeyen tek yer türkiye yaw gidiyon sınırsız internet alıyon adı üstünde sınırsız bu kota nedir allah aşkına :S

• quote:

Orijinalden alıntı: kaanando

beyler bu kota olayı ben bıldım bılelı var neden herkes bır panık havasında kaldı kı birebir paketın kotalısı 49 kotasız aknlisi 59 lira gayet acık aslında. ınternetı cok kullanmayan daha az odemek ısteyenler ıcın bi paket sadece kaldı kı bunu normal aramızdan biri degil forum ıcınde yetkılı bırının acmasını da garipsedim

Garipsiyoruz çünkü 2000 yılında değiliz artık.Bu devirde böyle paketler görmek istemiyoruz.Asıl problem ne biliyor musun ? Paketlerin fiyatları.Sen kotalı pakete 80 Tl fiyat biçersen (Taahütsüz halinden bahsediyorum) diğer tarifelerin fiyatıda bunun üzerinden gidiyor.Orta halli bir tarife alayım dediğinizde 100 Tlyi aşan ücretler ödememiz gerekiyor.Üstelik bu parayı AKNli paketlere veriyoruz sınırsız bile değil.Bunlar 10-15 sene öncesine yakışan tarifeler olur ancak.Ha eğer kotalı paket koyarsan ve fiyatı 10 Tl Max 20 Tl olur o zaman laf etmem.

• Hali hazırda fibermax aboneliğim var ve taşınacağım.

Taşınacağım yerde vdsl var, 24 ay sozleşme vardı.

12 aylık oğrenci sözleşmesini yaptırma hakkım var mı? Mecburum şu paketlerden birini seçip sözleşmeyi yenilemeye...

• 9 mayısta superonline da durum ne olacak onu bekleyeceğiz.
    sol da kotalıya geçerse vaziyet almak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fırat.ç.

VodafoneNet 32mbit 120gb akn li 60 Tl olan paketi kullaniyorum. Taahhutum bitti. Ne gibi etkilenecegim simdi, konuyu tam okuyamadim.

artık 16mb sınırısz istiyorsan

2 yıl anlaşma yapacaksın

130 lira ödeyeceksin

https://forum.donanimhaber.com/akn-ve-kotada-son-durum-vodafone-un-kotali-tarifesi-ve-fiyatlar--126001094
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Aferin vodafone kullanan varmı ya

Ben kullanıyorum gayette memnundum bugüne kadar ama bu haberi görünce şaşırdım eğer paketler bu şekilde kalırsa sözleşmem bitince başka bir firma ararım baktım hepsi aynı ciddi ciddi internet almam çünkü ayda 400gb harcayan biriyim
    80 mbps download
    2-4 mbps upload
    200gb akk
    105 tl şuanki paketim böyle
  • Ülkemizdeki durum ne yazıkki ağlamayan çocuğa meme verilmez boyutunda hakkını arayacaksın,başka yolu yok.

• Tepkiyi iss`lara veriyosunuz da yakinda buyuk ihtimalle gorecez bu isin altindan btk cikacak
  • Bedava internet sağlıyoruz deseler bile vodafona uğramam okadar leş kötü bir müşteri hizmetleri varki kanser olmak isteyen vodafondan internet alsın bir iptal ettirmek istesin ben bi filbox paketli netini aldım 1 senedir filbox cihazı yollacaklar arıyorsun bide dalga geçiyorlar aman kardeşim bulaşmayın başızı yakmayın..

• Hepsinin altında siyasi olaylar yatıyor. Upload'a kota ve hız sınırı koyarak insanların canlı yayın yapmalarını engellediler. Şimdi direkt olarak internet kullanımını azaltmaya çalışıyorlar. Ben hiç sanmıyorum firmaların kendi ayaklarına sıktıklarını. Diğer firmaların da zamanla bu sisteme geçeceğini düşünüyorum. Temel amaç internet kullanımı aza indirmek ve sosyal medya üzerindeki karşı görüşleri azaltmak.

• kablonet den sonra vodafone da su koyverdi.kablonette en azından 69 liraya sınırsız internet seçeneği var.bunda o da yok.
  • DSMART tv+internet kullanıyorum,bu ayın 10 unda süre bitiyor,dün aradılar,kendilerine tv+interneti istediğim fiyattan vermezlerse üyelik iptali yaptıracağımı söyledim;MT bayan:yeni kotalı sistemde bu isteğimin imkansız olduğunu,bazı iss leri örnek olarak gösterdi,ben de kendisine:filbox alır,türk-net internet paketi kullanırım oda olmazsa interneti kapatırım dedim,sustu Gerçekten şahsım adına kararlıyım arkadaşlar,bu kan emicilere binbir zorlukla kazandığım helal paramı kaptıracağıma sadece cep tel internetiyle idare ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle35 -- 4 Mayıs 2017; 12:54:54 >
  • Vodafone fiyatlar iyi

100 mbps hız 50 gb kota limitsiz

50 gb dolunca hız 24 e düşer akksiz

İlk 3 ay 34.90 sonraki aylar 69.90

50 mbps hız 50 gb kota limitsiz

50 gb dolunca hız 16 ya düşer akksiz

İlk 3 ay 29.90 kalan aylar 59.90

http://www.vodafone.com.tr/Net/fibermax-anahtar-teslim-tarifeler.php

Bu zaten şuana kadar her zaman vardı,kota aşınca joker paket alınırdı,ekstra gb başı ücret olurdu,kotalı paketlerde

ama kotalı paketler genelde cepte kullanılıyor,genelde kimse evine kotalı paket almaz,genelde ev internetleri limitsiz olur...ama bazı kişiler insanları yanıltmak istiyor

Karıştırılan şu

25 mbps 35 gb kotalı limitsiz (kota dolunca 16 mbps hız akksiz) fiyatı 54.90

https://m.superonline.n...ternete-giris-kampanyasi

25 mbps 25 gb kotalı (kota dolunca gb başı ekstra,zaten her zaman vardı) fiyatı 34.90

https://m.superonline.n...iber-internet-kampanyasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalyalı. -- 4 Mayıs 2017; 13:23:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: quaresma.

Resmi mi?Değil

Link var mı?Yok

Benzer fiyatlı fotoyu Superonline konusuna koydular,ortada birşey yok

Bu zaten şuana kadar her zaman vardı,kota aşınca joker paket alınırdı,ekstra gb başı ücret olurdu,kotalı paketlerde

ama kotalı paketler genelde cepte kullanılıyor,genelde kimse evine kotalı paket almaz,genelde ev internetleri limitsiz olur...ama bazı kişiler insanları yanıltmak istiyor

Karıştırılan şu

25 mbps 35 gb kotalı limitsiz (kota dolunca 16 mbps hız akksiz) fiyatı 54.90

https://m.superonline.n...ternete-giris-kampanyasi

25 mbps 25 gb kotalı (kota dolunca gb başı ekstra,zaten her zaman vardı) fiyatı 34.90

https://m.superonline.n...iber-internet-kampanyasi

Uyanamadın herhalde daha? Git bi kahve iç ayıl.
    Vodafone sitesine yüklendi paketler, daha ne resmi değil diyorsun?

• Kotalı kullanmaya razı geleceğimizi sanmıyorum. Dergi, gazete aboneliklerine başvuru yapmak lazım. En azından haber okuyacağımız bir iki kaynak olur daha ucuza.

• muratai kullanıcısına yanıt
    terbiyesizce konuşacağına iyi incele,senin gibi konuşanlara muhattap olmuyorum,cevap yazmana gerek yok

50 mbps hız 50 gb kota limitsiz

50 gb dolunca hız 16 ya düşer akksiz

İlk 3 ay 29.90 kalan aylar 59.90

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalyalı. -- 4 Mayıs 2017; 13:34:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quaresma.

terbiyesizce konuşacağına iyi incele

Vodafone Fiber için Almanya'da ki yöntemi uygulamaya başlamış lakin ilk 6 ay yapmış sadece Almanya da neredeyse bütün tarifeler 24 ay taahhütlü olarak ilk 12 ay 19,99 son 12 ay 44,99 vb. şeklinde.

Bu tarifeler sadece Fiber için geçerli Vodafone fiber de yok denecek kadar az abonelerinin %90'ı bu tarifelerden kullanamıyor Vodafone'un.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.