Şimdi Ara

Aklın Firari Düşünceleri - Etap 1 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
2.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beyler şimdi benim aklıma 2 soru geliyor
    1)İlk adam diyorki (Lazar) öldürülmemek için herşeyi ve kendimi deşifre ettim diyor ve çok ilginç başına da birşey gelmiyor?
    2)Diğer adam ise konuşamam beni öldürürler diyor? burda bir çelişki yok mu?
    Ayrıca diyelim ki uzaylılar var amerikalılar da çalışmalarına yıllarca devam ediyor peki büyük bir savaş için mi son teknolojilerini hala kullanmıyorlar ırakda darma duman oldular evet istediklerini yaptılar ama son teknoloji olarak çok birşey göremiyoruz ayrıca diyelim ki çok hızlı bir uçak yaptın ultra hızlı sen bu diskle dünyanın neresinden nereye gideceksin ki senin buna ihtiyacın yok...
    Şahsen ben o üsse girmek için herşeyimi verirdim eğer benim gibi düşünen varsa söylesin..
  • mesajım bulunsun.
  • Bugün neler çıkacak bakalım.
  • Merhabalar arkadaşlar,

ilginç ve farklı bir yaklaşım olmuş, oldukça da mantıklı duruyor çünkü uzun zaman önce Nazilerin "Hanebu" isimli ve bir kaç farklı modelini ürettiği söylenen böyle bir araçla ilgili bir video bulmuştum, düşününce bu teori ile örtüşüyor.

Bu arada bahsettiğim video:

http://www.youtube.com/watch?v=gr753sq6430

Saygılar.
  • Bunları birileri düşünecek ki doğrusu bulunacak sonuçta düşünerek hareket eden canlılarız ve hiçbirimizin akılsız olduğunu düşünmüyorum. Herkes düşüncesini paylaşsın ve sorulan soruları biliyorsa cevaplasın. Burası gerçekten seviyeli ve mantıklı bir yer olsun. Başlığı Aklın Firari Düşünceleri olarak değiştiriyorum. Her konu serbest, bir başlık açarcasına yazın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srkayp -- 24 Nisan 2011; 21:50:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kapat Aç Düzelir

UFO Teknolojisi;
    http://www.mertsuslu.tr.gg/74-.--UFO-TEKNOLOJISI.htm

son nokta, bunun üzerine laf söylenmez.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.