Şimdi Ara

Aklın Firari Düşünceleri - Etap 1 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
2.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor

/>

Link kırık kardeşim. Tıkladım ama birşey olmadı.
  • Tüm düşüncelerinizi paylaşın arkadaşlar. En küçüğünden en büyüğüne kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srkayp -- 23 Nisan 2011; 21:24:37 >
  • Farkettiniz mi bilmiyorum ama amerikan şarkılarının çoğunda uzaylılarla ilgili şeyler var cidden bilinçaltımıza yerleştiriyorlar galiba.
  • teoride bi olabilirlik var büyük devletler yaptıklarını örtmek için çeşitli yollar geliştirebilirler ama bu şekilde olur mu bilemiyorum.paylaşılan videonun bide yavaş gösterimi var orada çevredeki nesneler normal bi şekilde yavaşlatılmış devam ederken ufo denilen nesneler kare kare ilerliyor bilgisayar efekti olduğu belli.ki gerçekten o video çekilmiş olsa bu kadar rahat ortalıkta dolaşmaz diye düşünüyorum.ayrıca dünya dışı varlıkların olduğu da çok inandırıcı uzay küçük bi yer değil çünkü.kızıl gezegende bili önceden hayat olduğu düşünülüyo çekirdek sıcaklığını kaybedip manyetik alan yok olduktan sonra güneşin zararlı ışıklarından dolayı yüzeyi o hale gelip kuruduğu düşünüluyo ve dünyamızda bu tehlikeyle karşı karşıya konuyla ilgilenenler için belgesel adı: ''Bilimin Ta Kendisi (Dünyanin Görünmez Kalkanı)'' gerçekten ii bi çalışma izlenmesi yararlı olur.

• Videonun gerçek olmadığını bende düşünüyorum ve hatta internetteki hiçbir video gerçek değil. Olsa orada duramazlar. Kocaman bir gezegende sadece insanların yaşadığını bende zannetmiyorum. Ama uzaylıları inkar etme değil konu ufo kandırmacası ile ilgili.
    quote:

Orijinalden alıntı: cenkyildiz.cnk

teoride bi olabilirlik var büyük devletler yaptıklarını örtmek için çeşitli yollar geliştirebilirler ama bu şekilde olur mu bilemiyorum.paylaşılan videonun bide yavaş gösterimi var orada çevredeki nesneler normal bi şekilde yavaşlatılmış devam ederken ufo denilen nesneler kare kare ilerliyor bilgisayar efekti olduğu belli.ki gerçekten o video çekilmiş olsa bu kadar rahat ortalıkta dolaşmaz diye düşünüyorum.ayrıca dünya dışı varlıkların olduğu da çok inandırıcı uzay küçük bi yer değil çünkü.kızıl gezegende bili önceden hayat olduğu düşünülüyo çekirdek sıcaklığını kaybedip manyetik alan yok olduktan sonra güneşin zararlı ışıklarından dolayı yüzeyi o hale gelip kuruduğu düşünüluyo ve dünyamızda bu tehlikeyle karşı karşıya konuyla ilgilenenler için belgesel adı: ''Bilimin Ta Kendisi (Dünyanin Görünmez Kalkanı)'' gerçekten ii bi çalışma izlenmesi yararlı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srkayp -- 23 Nisan 2011; 21:31:54 >

• İnsanlara bunu empoze edebilmek için en büyük materyalleri görsel kutulardır.
    quote:

Orijinalden alıntı: Damızlık

Farkettiniz mi bilmiyorum ama amerikan şarkılarının çoğunda uzaylılarla ilgili şeyler var cidden bilinçaltımıza yerleştiriyorlar galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srkayp -- 23 Nisan 2011; 21:38:35 >
  • Mesajım bulunsun gerçekten iyi konu
  • yakın zamanda da illuminati ve müzik sektörü ile ilgili haberler çıktı.herkesin bişileri düşünmesi iyi bu dönemde çünkü kandırmacalar çok ülkemizde dahil.
  • emperyalist bir ülkenin, bir yerlere girmek için ufoya yada uzaylılara ihtiyacı yok. işi daha basit ve barışçıl yollarla halledebilir. para, manüplasyon ambargo, iç savaş olmadı DEMOKRASİ getirme çabaları. bu ufo zırvaları şu şekilde yorumlanabilir, korku psikojisi. korku kontroldür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: whiskeyinthejar

emperyalist bir ülkenin, bir yerlere girmek için ufoya yada uzaylılara ihtiyacı yok. işi daha basit ve barışçıl yollarla halledebilir. para, manüplasyon ambargo, iç savaş olmadı DEMOKRASİ getirme çabaları. bu ufo zırvaları şu şekilde yorumlanabilir, korku psikojisi. korku kontroldür.

belkide bi kaç yıl sonra sabah kalktığınızda haberlerde " Son Dakika: Uzaylı İstilası" denilcek amerikada çıkıp bizip gücümüz var diyip elinde yapmış olduğu boktan bi silahla bunu yapıcak ufoları yok edicek.Sonrada aslında hiç bi işe yaramayan o ufoları yok eden silahı başka ülkelere milyar dolarlara satıcaklar.

(yada ben çok hayalperestim)
  • Onlar eskidendi. Yapılmadı mı ? Yapıldı. Modası geçmiş bir elbiseyi giymezler asla, giyseler dahi kendilerini başkalarına (diğer devletlere) beğendiremezler. Biz burada bunun korku olduğunu vurguluyoruz zaten, korktuğumuzu kastetmiyoruz.

quote:

emperyalist bir ülkenin, bir yerlere girmek için ufoya yada uzaylılara ihtiyacı yok. işi daha basit ve barışçıl yollarla halledebilir. para, manüplasyon ambargo, iç savaş olmadı DEMOKRASİ getirme çabaları. bu ufo zırvaları şu şekilde yorumlanabilir, korku psikojisi. korku kontroldür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srkayp -- 23 Nisan 2011; 21:54:49 >
  • Hayır hayalperest değilsin. Bundan seneler önce nelere hayal deniyordu ama bak hayal denilen çoğu şey oldu. İnsanlar düşünebildikleri için insanlar.
    quote:

Orijinalden alıntı: Kapat Aç Düzelir

quote:

belkide bi kaç yıl sonra sabah kalktığınızda haberlerde " Son Dakika: Uzaylı İstilası" denilcek amerikada çıkıp bizip gücümüz var diyip elinde yapmış olduğu boktan bi silahla bunu yapıcak ufoları yok edicek.Sonrada aslında hiç bi işe yaramayan o ufoları yok eden silahı başka ülkelere milyar dolarlara satıcaklar.

(yada ben çok hayalperestim)

• Reklam Alanı
  • Zaten çoğu amerikan sinemasında hep dünyaya bişeyler oluyo yine çözüm amerikalılardan geliyor. "Bknz: 2012" ben bi filmdede rusların yada almanların dünyaya yaklaşmakta olan meteora çözüm bulduğunu daha görmedim hep amerika buluyor nedense??
    En güzel cevap daha doğrusu küfür şeklinde cevabı cem yılmaz vermiştir G.O.R.A filmi ile zaten filmin sonundada amerikan sinemasına lafı sokmuştur.

ki türkler uzaylı görse diyeceği ilk söz "Hanım tüfeği getir"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1FB285E41 -- 23 Nisan 2011; 22:01:30 >
  • Düşüncelerinizi istiyorum arkadaşlar düşüncelerinizi.
  • insan beyni olmayan birsey yaratmaz yaratacak kişiler(sanatcı bilimadamları )uzun zamanlar onceve şimdilerde bu dusunceleri yuzunden olumle tehtit edilmiş ve olume makmum olmus kısıler(kopernik -galileo1. Albert Einstein. Leonardo Da Vinci.Nikola Tesla.James Lovelock.Jack Parsons.Richard Feynman-Wernher Von Braun:-) zamanında deli aklını kaçırmıs denmiş.dunya dısı yasam fromları var tabıkı koskoca evrende sadece bir canlı fromu bizmi varız yani,kutsal kıtaplarda 18000 tane alem oldugunu yadsıyamayız biri bizim evreniz güneş sistemi ise geriye kalan 17999 da hiçmi yaşam yok? dünya dısı yasamlar bızleri ziyaret ediyorlar ve hükümetler bunu biliyor ama insanların telaşlanmasını korkuya kapılmasını istememelerindenmi yoksa onların teknolojileriyle dıger devletlere ustunluk kurmak için mi saklıyorlar bilemiiyor tek bildigim o da hiçbirsey bilmediğim dir.
    YARARLI BIR PAYLAŞIM VE BUNU KONUYU KİRLETMEDEN FİKİRLEMİZİ PAYLAŞALIM
  • Adamlar çok zeki yaa verdiler ağırdan dozu yavaş yavaş şimdi tüm filmleri reklamları şarkıları bunun üzerine büyük para kaldırıyolar hacı şuraya bi anket aç uzaylılara inanan var mı yok mu diye gör bak millet uzaylıların bi gün gelip dünyamızı istila edeceğine ciddi ciddi inanıyo
  • rezerve
  • Area 51 neymiş vay be hepsini okudum resmen merak sarmaya başladım bu işlere
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.