Vodafone net 50 mpbs limitsiz ev interneti kullanıyordum. Gayet iyiydi. Taşınana kadar. Sadece 1 mahalle öteye taşındım, nakil istedim, altyapi var yapalim dediler ve kabus başladı. Önce randevulara gelmek bilmediler, günler sonra nihayet kurulum randevusuna geldiler ve "bu kablo çalışmıyor, yeni kablo çekilmesi gerek." dediler. "Tesisat için vodafone yönlendirecek." dedi kurulum görevlisi. Vodafone'u aradım "evet vodafone bina içi ve dış tesisatına da bakıyor." dedi, ama sonra telefon suratıma kapandı, tekrar tekrar aradığımda "onlar yanlış bilgi, siz çektirin" dediler. 1400 tl ödedim çektirdim. Sonra geldiler tabi yine randevuları sektire sektire. Bağladılar, o an iyiydi, birkaç saat sonra koptu ve saatlerce gelmedi. Aradım, hızımı düşürmeyi çare gördüler kopma olmaması için. 1.6 mpbs hız verdiler, inanabiliyor musunuz 1.6! Bu hızda internete mi girilir? Üstelik bu bile aynı şekilde saatlerce kopuyor. 15 gündür de bu şekilde. Vodafone'un saçmalığı şu ki: bana, 15 gün içinde çözülmüş olur dediler. (Tobby ve başka temsilciler 1-3 gün diyorlardı ayrıca onu da yalanladılar.) Arıza kaydını, internet arada bir yarım saatliğine geri gelince kendi kendilerine otomatik kapatıyorlar. Arayıp, kaydı kapattınız ama sorun bitmedi çünkü kopmaya ve yavaşlığa devam ediyor diyorum, tekrar kayıt açıyorlar, şimdi dün yine anlık geldiğinde kaydımı kapatıp arayınca tekrar yeni kayıt açtılar ve her kaydı yeniden açtıklarında 15 günlük süreyi de yeniden başlatıyorlar! Sorun çözülmediği halde dün 4. kez arızanız giderildi sms'i geldi, aradım yeniden açtılar ve her yeni kayıt açtıklarında süreyi baştan başlatıyorlar! Yasal bir açık mı buldular nedir! Bir de dalga geçer gibi, "hanımefendi sadece 1 gündür sorununuz var." demezler mi! O her gün yeni kayıt açtığınızdan! 1.6 hızla geldiğinde de pişkin pişkin "sisteme göre internetiniz var işte, sorun nedir tam olarak?" Diyorlar. Ağlayacağım ya. Sonra biri geldi baktı, kabloda problem yok dedi, portuna bakılması lazım dedi. Vodafone beni kendisi aradı ve portunuza bakılsın diye birisi gönderilecek dedi, bu gün gelir dediler cuma günü, gelen olmadı, ctsi çalışılıyor dediler o gün de gelen olmadı, bu gün sabahtan aradım, bu gün iletişime geçilecek sizinle dediler yine geçen olmadı. Üst katımın interneti muazzam çekiyor. Sorun benimkinde. Parası neyse veriyim nası nereye kime yaptırıcam bunu ya? Parçalayasım geliyor o ankastreyi tüm bina şikayet etsin de tsmir etsinler anasını satim! Ttkom'u aradım, sadece sizin servis sağlayıcı ararsa geliriz diyorlar. Vodafone kaydı dün kapatıp tekrar açtığı için eylül 15 diyor! Eylül'ün 15'inde 1 ayı geçmiş olacak ya imdat istanbul'dayım bakırköy'e yakınım bu nedir ya 2025'te midem bulandı artık dava mı edeyim ben bunları napayım ya? Btk'ya da şikayet ettim sayısız şikayet ettim. Gidip kendim bos bi porta takayim mi kabloyu? Calisir mi? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nebiliyimdostum -- 1 Eylül 2025; 17:40:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |