Şimdi Ara

Aklımdan çıkmıyor mu yoksa..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Surekli aklımamı geliyor bilmiyorum ama attığı tripler yuzunden ayrıldığım eski sevgilimi hatırlıyorum çok ozluyorum yanında kalbimin heyecandan dışarı çıkacakmış gibi olmasını ilk buluşmamızı ikinci buluşmamızda ilk opuşmemizi ve buluşana kadar ki 3 ayı ozlemiyorum desem yalan olur be opuştukten bir şeyler yaşadıktan sonra salak gibi soğuduğum zamanlara lanet ediyorum. Keşke ilk zamanları geri getirebilsem.. Çalışmadığım vakitlerde iş aradığım zamanlarda bana destek olması ve en onemlisi bana sende satışçı ticsretçi kafası var demesi ve şuan sayesinde aşama aşama lg ye geçmem de ki fikir anası.. Sony - philips - lg ve benim hayatımı değiştiren kadın.. Ah ulan ozledim. Evlenme hayali kurduğum ve saçma sapan tripleri olmasa harbiden evlenirim ulan dediğim tek kişiyi ozluyorum ama yine mesaj atsam yine barışsak 1 hafta sonra aynı olacak yine ayrılıcaz niye boyle oluyo laaan

Abi akıl fikir verin ya sıkıntıdan belgesel izlemeye başladım yok bufalo vs gergadan yok firevun faresi vs piton yok doğal yaşam vs kafayı yicem iş yerinde de aklıma gelince durgunlaşıyorum satış yapmak hiç umurumda olmuyor bi boşluk hissediyorum

son mesajında uçaktaydım ve inşallah uçak duşer olursun yazmıştı.. O kadar nefret ettirdim kendimden ama ozluyorum be

http://m.youtube.com/watch?v=Uv68txFzoMI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGSalesB -- 8 Nisan 2015; 2:30:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2. buluşmanızda öpüşme
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Knock0uT_

2. buluşmanızda öpüşme

Masum opuşme kardeş yavaşça. Somurerek değil

• quote:

Orijinalden alıntı: HTCquietlyBrilliant

quote:

2. buluşmanızda öpüşme

Seninle ikinci buluşmada masumca öpüşen kız başkasıyla beşinci buluşmada neler yapabilir kardeş hiç düşündün mü
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HTCquietlyBrilliant

quote:

2. buluşmanızda öpüşme

Seninle ikinci buluşmada masumca öpüşen kız başkasıyla beşinci buluşmada neler yapabilir kardeş hiç düşündün mü

O zaman hiç bi kızı sevmeyelim kardeş

• kendin kaşınmışsın

ithalat ihracat yapıyosan taşımacılık işlemleri için pm rica edebilirim bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu nedir çözümü yok mu ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.