Şimdi Ara

Aklımda birsürü telefon var karar veremiyorum (YENİ KONU AÇILDI XPERİA S-XPERİA T-XPERİA ACRO S)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • aklımda birsürü telefon vardı karar veremiyodum araştırdıktan sonra bu üç telefon arasında kaldım arkadaşlar
    Xperia S şuan türkiyede var ve 1 yıl garantili 1100 liraya buldum Xperia Acro S 1400 lira Xperia T henüz Türkiyede yok aralıkta gelecek..

http://www.phonearena.com/phones/compare/Sony-Xperia-S,Sony-Xperia-T,Sony-Xperia-acro-S/phones/6220,7332,7126

Burda karşılaştırması var Xperia Acro S en çok aklıma yatan size sorum Xperia T ile arasında çok performans farkı olur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atakanerol -- 14 Eylül 2012; 11:47:50 >

• Sony Xperia S, tam sana göre ve belirteyim hafıza kartı desteği yok.Listene Galaxy S2 ile Galaxy Nexus'u da ekleyebilirsin.
    ASUS 23.6" VN247H 1MS TAM HD OYUN MONİTÖRÜ | COOLER MASTER HAF X 942 SİYAH BASKI TAM KULE | CORSAIR CX SERİSİ 80 ARTI® 750W | INTEL® CORE™ i7-4770K 3.5GHz | ASUS ROG MAXIMUS VI HERO | ASUS ROG STRIX GEFORCE GTX1070 O8G 8GB GDDR5 256BİT DX12 | GSKILL 16GB (2x8GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHz CL9 ÇİFT MALZEME | SEAGATE 3.5" 2TB BARRACUDA | PIONEER DVR-221LBK 24X ± ÇİFT KATMAN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avrasya Kurdu

Sony Xperia S, tam sana göre ve belirteyim hafıza kartı desteği yok.Listene Galaxy S2 ile Galaxy Nexus'u da ekleyebilirsin.
    s2 abimde var aynısını almak istemiyorum zaten tipi de hoşuma gitmiyor performansı çok iyi ama..sony neden hafıza kartı desteği sunmamış akıl mantık almıyor ya..nexusada bakarım saolasın

Orijinalden alıntı: Atakanerol

s2 abimde var aynısını almak istemiyorum zaten tipi de hoşuma gitmiyor performansı çok iyi ama..sony neden hafıza kartı desteği sunmamış akıl mantık almıyor ya..nexusada bakarım saolasın

Alıntıları Göster
    S2+ da S3mini ile beraber gelecek sanırım, tam da bu segmente hitap eden cihazlar.

Xperia S sanalreyon'da görünmüyor, ayrıca güvenilir mi ne dersin? daha önce alisveris yaptın mı?

Orijinalden alıntı: Leooino

S2+ da S3mini ile beraber gelecek sanırım, tam da bu segmente hitap eden cihazlar.

Xperia S sanalreyon'da görünmüyor, ayrıca güvenilir mi ne dersin? daha önce alisveris yaptın mı?

Alıntıları Göster
    hayır yapmadım.xperia s yazmıyor sanırım ana sayfada gördüm bende.ama kapıda ödeme talimatı verirsen sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.en ucuz s3 falanda orada

hayır yapmadım.xperia s yazmıyor sanırım ana sayfada gördüm bende.ama kapıda ödeme talimatı verirsen sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.en ucuz s3 falanda orada

Alıntıları Göster
    Nakit alacaksan kapıda ödemeden yaparsın taksit yok bildiğim kadarıyla kapıda. ayrıca bence internetten alacaksan hepsiburada gibi sitelerden al . verdiği garantilere bak o siteyle ilgili şikayet çok

Orijinalden alıntı: EvoRoncatto

Nakit alacaksan kapıda ödemeden yaparsın taksit yok bildiğim kadarıyla kapıda. ayrıca bence internetten alacaksan hepsiburada gibi sitelerden al . verdiği garantilere bak o siteyle ilgili şikayet çok

Alıntıları Göster
    androidtelefonlari.com hakkında bilgin var mı peki ?

androidtelefonlari.com hakkında bilgin var mı peki ?

Alıntıları Göster
    Orası baya indirimli ben şüpheleniyorum açıkçası. sayfaya yorum atanlar memnun ama şikayetvar.comda falan şikayetçi bol. ama androidturkiyeye bağlı bir site bilemiyorum

Orası baya indirimli ben şüpheleniyorum açıkçası. sayfaya yorum atanlar memnun ama şikayetvar.comda falan şikayetçi bol. ama androidturkiyeye bağlı bir site bilemiyorum

Alıntıları Göster
    kapıda ödemede post cihazı getiriyolar diye biliyorum.hepsiburadada ve mağazalarda bariz 200-300 lira pahalı

kapıda ödemede post cihazı getiriyolar diye biliyorum.hepsiburadada ve mağazalarda bariz 200-300 lira pahalı

Alıntıları Göster
    Hangi telefonu düşünüyorsun?

Hangi telefonu düşünüyorsun?

Alıntıları Göster
    bilmiyorum ya sony ve lg yeni telefonlar çıkartıyor onlarıda bekleyebilirim yada gözümü karartıp s3 alabilirim yukardakilerde iyi telefonlar baya karışık kafam anlıyıcağın :D

bilmiyorum ya sony ve lg yeni telefonlar çıkartıyor onlarıda bekleyebilirim yada gözümü karartıp s3 alabilirim yukardakilerde iyi telefonlar baya karışık kafam anlıyıcağın :D

Alıntıları Göster
    Karartabilirsen durmadan s3 al . LG yi boşver derim ben onun dışında xe ile xperia s i kıyasla ihtiyaçlarını hangisi karşılıyorsa onu al

Karartabilirsen durmadan s3 al . LG yi boşver derim ben onun dışında xe ile xperia s i kıyasla ihtiyaçlarını hangisi karşılıyorsa onu al

Alıntıları Göster
    sony xperia t ve v gelecek onlarda hemen hemen s3 kadar onlar daha ucuz gelirse kanser olurum ondan korkuyorum :D

sony xperia t ve v gelecek onlarda hemen hemen s3 kadar onlar daha ucuz gelirse kanser olurum ondan korkuyorum :D

Alıntıları Göster
    Sony nin yeni çıkaracağı telefonlara s3 ten daha iyi donanım vermiyor sanırım kamerasını 13 mp veriyor sadece

Sony nin yeni çıkaracağı telefonlara s3 ten daha iyi donanım vermiyor sanırım kamerasını 13 mp veriyor sadece

Alıntıları Göster
    Bu arada baktım android telefonlarında pos cihazı yok kapıda nakit ödeme seçeneği var hepsiburada gibi sitelerdede aynı şekilde . 1-2 sitede tek karta 2-3 taksit seçeneği oluyor.

Bu arada baktım android telefonlarında pos cihazı yok kapıda nakit ödeme seçeneği var hepsiburada gibi sitelerdede aynı şekilde . 1-2 sitede tek karta 2-3 taksit seçeneği oluyor.

Alıntıları Göster
    Paran çoksa Galaxy S3 yoksa Galaxy S2

Orijinalden alıntı: pulucu

ilgilendiğin için saol kardeşim sanırım 2-3 ay daha çalışıp s3 alacağım.biraz zor olcak beklemek 5800 ım kafayı yedi

Orijinalden alıntı: ozon3

arkadaşa katılıyorum ama sony xperia s le htc xe arasında tercih yapacaksanda kesinlikle sony xperia s almalı

Orijinalden alıntı: burakketenci

quote:

Orijinalden alıntı: ozon3

arkadaşa katılıyorum ama sony xperia s le htc xe arasında tercih yapacaksanda kesinlikle sony xperia s almalı

evet zaten xperia s alırım öyle bişey olsa ama biraz araştırdım xperia s 1200-1300 ken s3 e 1500 vermek daha mantıklı gibi geliyor onun içinde 2 ay çalışmam gerekicek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.