Bildirim
AKLIMA TAKILDI YARDIM EDER MİSİNİZ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
YOK MU YARDIM EDEBİLECEK ARKADAŞ ? _____________________________ Light -
BİLGİLİ ARKADAŞLAR Bİ YARDIM EDİVERİN YA 
_____________________________ Light -
4 tane çıkış var hocam teypte ister öne ister arkaya totalde 4 tane koyabilirsiniz.
Yalnız eldeki teyp 4x16w rms veriyor tutup 80 100 watt rms lık hoparlör almayın. 40 50w rms i aşmasın alacağınız hoparlör yüksek seste güç yetmeyeceği için bozma yapar.
Ayrıca 4 tane teybe bağlı 6965 yerine 2 tane amfiye bağlı oval daha iyi güçlü ve temiz ses verir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
AMFİSİZ TEMİZ SES ALABİLECEĞİM ÖNERİNİZ VAR MI ? MESELA 2 OVAL HOPARLÖR VE 2 KAPI KOLONU GİBİSİNDEN _____________________________ Light -
YANİ ELİMDEKİ TEYP VE 2 ADET 6965 E ŞU HOPARLÖRÜ EKLESEM SIKINTISIZ ÇALIŞIR MI ?http://www.n11.com/pioneer-ts-g-1644r-250-watt16-cm-kapi-kolonu-P15511987 _____________________________ Light -
Aynen hocam 1 takım(2adet) 6965 bir takımda linkini verdiğiniz hoparlörü sorunsuz çalıştırır.
Yalniz linkini verdiğiniz model 1644r modelinin yenisi çıktı 1645r olarak 2015 modeli. 76tl onun fiyatı da ondan alabilirsiniz.
çok teşekkür ediyorum arkadaşım çok makbule geçti
bi de son olarak kaç cm almalıyım. araç tofaş _____________________________ Light -
13cm Tofaş ön kapı, yani 1345r modeli olabilir. Ekstra ceplik takıp değiştirebiliyorlar ama; 16-20cm veya ovalle.
Bence amfi kullanmadan düzgün ses alamazsın. Her türlü amfi şart
_____________________________ 2005 Kia Cerato Advance 1.5 Crdi 115 Ps
Ana ünite : Pioneer DEH-X7650SD
Amfi : Aranıyor.
Mid : Aranıyor.
Woofer : Aranıyor. -
fazla param yok o yüzden amfi almak istemiyodum ama şöyle orta yollu bi şey ne alabilirim
quote:
Orijinalden alıntı: npinarci18
fazla param yok o yüzden amfi almak istemiyodum ama şöyle orta yollu bi şey ne alabilirim
Ne kadar bütçe ayırabilirsin amfiye ?_____________________________ 2005 Kia Cerato Advance 1.5 Crdi 115 Ps
Woofer : Aranıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: SilentJ
quote:
Ne kadar bütçe ayırabilirsin amfiye ?
en fazla 150 TL
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: SilentJ
quote:
Ne kadar bütçe ayırabilirsin amfiye ?
en fazla 150 TL
Jameson 4 kanal sıfır amfilere veya 2.el xetec 200.4 falan bulabilirsin 150 tl ye_____________________________ 2005 Kia Cerato Advance 1.5 Crdi 115 Ps
Woofer : Aranıyor.
-
çok saolun cevaplarınız için
_____________________________ Light
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt