Şimdi Ara

Aklıma takılan önemli bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha 24 saat bile dolmadan 3000 tane hakim-savcı gözaltına alındılar.

Darbe teşebbüsünde bulunan sebep olan binlerce kişi yakalanacaktı bunların adli takibi için hakimlere savcılara ihtiyac olacak. Neden hakimler savcılar gözaltına alınıyor mantığı nedir?

Yoksa darbenin sahteliği ortaya çıkacağından mı korkuldu?

Madem böyle bir liste önceden vardı da neden beklendi?

• Kaynak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Aslan.

Kaynak?

Adam kaynak diye soruyor. Hocam hiç mi haber takip etmiyorsunuz. Darbe sabahı hepsi gözaltına alındı.

Ayrıca darbe gerçekleşseydi bu adamlar onları yargılayacaktı. Darbe gerçekleşmedi ellerindeki fetocu ve diğer kişileri tasfiye ettiler.

Bu kadar basit.

Yani başarısız olursan sana darbe yaparlar, başarılı olursan sen darbe yapmış olursun.
  • bir paralel dersin tüm devleti çember içine alırsın.durum bundan ibaret.darbenin neden tezgah olduğu hakkındaki tahminimide burda açıkladım.

http://forum.donanimhaber.com/m_118628839//tm.htm#118629209

kısacası presidency is coming.
  • 2×2 = 4 ediyormuş

Kaynak var mı hocam ?

Tiyatrodan bir darbe sahnelediler.

Hoşlarına gitmeyen bir sürü adamı paralel diye görevden alıyorlar

Yerlerine Hulogcuları getirecekler olay bu

• 2745 kişi galiba hakim savcı toplamı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir soru :)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan.ka

quote:

Kaynak?

Adam kaynak diye soruyor. Hocam hiç mi haber takip etmiyorsunuz. Darbe sabahı hepsi gözaltına alındı.

Ayrıca darbe gerçekleşseydi bu adamlar onları yargılayacaktı. Darbe gerçekleşmedi ellerindeki fetocu ve diğer kişileri tasfiye ettiler.

Bu kadar basit.

Yani başarısız olursan sana darbe yaparlar, başarılı olursan sen darbe yapmış olursun.

Elimden geldiğince takip ediyorum ancak ilk defa duydum.

Kaynak belirtilmemesi üzerine verdiğim cevaba neden böyle bir yazı yazma gereği duyulur anlayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Aslan. -- 18 Temmuz 2016; 10:22:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

2745 kişi galiba hakim savcı toplamı

Son sayıyı bilmediğim için yuvarlak 3.000 kişi dedim.
  • Habidin kullanıcısına yanıt
    dün akşam haberlerde dediğim sayı yazıyordu ama artmış olabilir 3,000 civarı çıkar zamanında kendileri ağlamadılarmı gel bitsin bu sıla hasret ama şimdi düşman oldular
  • quote:

quote:

quote:

Kaynak?

Bu kadar basit.

Elimden geldiğince takip ediyorum ancak ilk defa duydum. Haberlerin yayınlanma saatlerine bakacak olur isek yaklaşık 14 saat önce olduğunu görüyoruz, yani dün akşam yedi suları.

Laf kalabalığını bir tarafa bırakacak olur isek beklediğim bir durum olduğunu söyleyebilirim, bakalım daha neler olacak. Kaynak belirtilmemesi üzerine verdiğim cevaba neden açıklayıcı bir yazı yazma gereği duydun, anlamadım açıkçası.

Herkes televizyonlarda görmüştür ve duymuştur diye kaynak göstermedim. 15 temmuz sabahı tüm tv lerde haberi vardı. Ben de ne alaka diye sorudm kendi kendime. Oldukça garipsediğim bir durumdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Habidin

quote:

quote:

quote:

Kaynak?

Bu kadar basit.

Elimden geldiğince takip ediyorum ancak ilk defa duydum. Haberlerin yayınlanma saatlerine bakacak olur isek yaklaşık 14 saat önce olduğunu görüyoruz, yani dün akşam yedi suları.

Laf kalabalığını bir tarafa bırakacak olur isek beklediğim bir durum olduğunu söyleyebilirim, bakalım daha neler olacak. Kaynak belirtilmemesi üzerine verdiğim cevaba neden açıklayıcı bir yazı yazma gereği duydun, anlamadım açıkçası.

Herkes televizyonlarda görmüştür ve duymuştur diye kaynak göstermedim. 15 temmuz sabahı tüm tv lerde haberi vardı. Ben de ne alaka diye sorudm kendi kendime. Oldukça garipsediğim bir durumdu.

Darbe sabahı olduğundan emin misin hocam? 17 temmuz sabahı olması daha olası.

• quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

dün akşam haberlerde dediğim sayı yazıyordu ama artmış olabilir 3,000 civarı çıkar zamanında kendileri ağlamadılarmı gel bitsin bu sıla hasret ama şimdi düşman oldular

Ben o konuda samimi olduğunu da düşünmüyorum. İktidara geldiğinden beri cemaati sevmemişti. Belki de daha eskiye dayanıyordu. 2004 mgk kararları basına sızmıştı zaten. Cemaat bunun farkına geç vardı. Çünkü oy vermeye devam ettiler.

Aklıma takılan önemli bir soru

• quote:

quote:

quote:

Kaynak?

Bu kadar basit.

Elimden geldiğince takip ediyorum ancak ilk defa duydum. Haberlerin yayınlanma saatlerine bakacak olur isek dün akşam yedi suları olduğunu görüyoruz.

Laf kalabalığını bir tarafa bırakacak olur isek beklediğim bir durum olduğunu söyleyebilirim. Kaynak belirtilmemesi üzerine verdiğim cevaba neden böyle bir yazı yazma gereği duydunuz anlamadım açıkçası.

Kusura bakma, haklısınız.

Tutuklanmalarının sebebi belli yani. Ellerinde bir liste var hepsini topluyorlar. Askerler de aynı şekilde. Hepsinin listesi var kim nedir necidir diye. Teker teker alıyorlar...

• çok akıllı adam cumhurbaşkanı adamın her anı bir pilan proje halkı yönetmesini çok iyi biliyor sokak ağzıyla insanları kandırdı din iman dedi belki cemaat olayı sahte olabilir güç kazanmak için sırtını bi yerlere vermesi lazımdı gücü kendinde topladıkdan sonra dershaneleri kapatacağım dedi çünki oralardan her zaman taze kan çıkardı binlerce şubesi vardı alt yapı görevi görüyordu bir nevi sonra yavaşcas tasfiyeler başlandı kendi müritlerini koydular
  • Habidin kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lotusx -- 1 Haziran 2021; 18:1:28 >
  • Darbenin tiyatro ve oyun olduğunu hangi akıl ve mantıkla düşünüyosunuz arkadaşlar?

Meclisin bombalanması cb sekretirinin alınması insanların askerlerin polislerin ölmesi bir savaş hali, bunları direk geçiyorum size göre bu adam bu kadar cani ve bunları yapabiliyor

Yüzlerce general komutan subay teğmen asker savcı hakim, 6 bin gözaltından bahsediliyor, bu kadar okumuş yetişmiş insan erdoğanın oyunu için kendi feda edip hain damgası verilmesine izin vermiş olabilir mi?

eğer hala oyun diyebiliyorsanız, gerçekten akıl ve mantık sağlığınız ile ilgili sorunlarınız var demektir.
  • Diktatörlük bu ışte. Adam 3000 hakim ve savcıyı tutuklamak için bu darbeyi planlamış demekki.

Yani 3000 hakim niye tutuklanır?

Hepsi mi hain?

Kimi kandirdigini saniyor bu hükümet.

Yargıya son darbeyi vurarak diktatorlugunun noktasını koydu. Fuhrerimiz hayırlı olsun.

• quote:

Daha 24 saat bile dolmadan 3000 tane hakim-savcı gözaltına alındılar.

Darbe teşebbüsünde bulunan sebep olan binlerce kişi yakalanacaktı bunların adli takibi için hakimlere savcılara ihtiyac olacak. Neden hakimler savcılar gözaltına alınıyor mantığı nedir?

Tesadüf ki bir de SÖZDE darbe girişiminden hemen 1-1.5 saat sonra adliye toplanmış, suçluları tespit etmiş, yakalama kararı çıkarmışlar!..

Türkiye'de işler bu kadar hızlı işler mi ya? Veya hazırda bekletiliyordu da bizim haberimi yoktu dediğin gibi kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anticor

quote:

Daha 24 saat bile dolmadan 3000 tane hakim-savcı gözaltına alındılar.

Tesadüf ki bir de SÖZDE darbe girişiminden hemen 1-1.5 saat sonra adliye toplanmış, suçluları tespit etmiş, yakalama kararı çıkarmışlar!..

Türkiye'de işler bu kadar hızlı işler mi ya? Veya hazırda bekletiliyordu da bizim haberimi yoktu dediğin gibi kardeş.

Aynı performansı PKK için de beklemeyelim de ne edelim şimdi?!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.