Bildirim
aklılsız telefon arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Ne kadar akilsiz aramasan ds yine de ihtiyac halinde lazim olacak 3-5 islev yapabilsin die ben bi ara bb pearl 8220 flip kullanmistim belki nette temiz bulursin ,2.el istemiosn eyvallah ama bi bak diye soyluyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
konuşmama mesaj atmama yarasın yeter. bir de otobüste konuştuktan sonra kapatınca telefonu yanımdaki korksun. ŞAK diye ses çıkarsın. zevkli oluyor hocam bunları kullanmak. öneriniz için teşekkürler. -
:) Bende aynı düşüncedeyim ,telefon piyasası dokunmatik telefonlara doğru çok ilerledi ve taviz verilmiyor nedense hiç ,kullanıcı talepleriyle alakalıdır elbet.Bu işlevler için sadece bu da işinizi görür ama samsung ve nokia'nın modelleri var kapaklı onlara da bakın derim o vakit
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X