Şimdi Ara

aklı olan varsa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an forumdan çıkar ve gider ders calışır. Ne kadar kuyruk acısı olan bu çıkartılan konuları yapamayan beyni örümcek tutmuş işsiz varsa foruma doluşmuş milletin siniriyle dalga geçiyor. Gidin valla burda kendinize zarar verirsiniz.

Yorumlarda dalga geçen gerizekalılara da köle gibi cahilce geçirecekleri hayatında tüm iyi niyetimle iyi günler diliyorum.

Umarım sınav açıklandıgı gün de burada olurlar da başaranları içlerini yiye yiye izlerler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• +1

• +1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen.Acayip troll doldu burasi

• ModelX kullanıcısına yanıt
    Tek tek blocklamak gerekiyor.

• +1 hocam forumun nadir iyi, doğru düşünen akıllı insanlarındansınız

• Estagfurullah hocam. Ben gördügüm yanlışları insanlara anlatmayi seviyorum. Yine de tesekkur ederim hocam fikriniz icin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle haklısınız bir süre forumdan uzak durulmalı

• Zaten aklı başında olan +1 ler gelin sarılalım

• Ben gidiyorum arkadaşlar hakkınızı helal edin aklı olan varsa

• + sonsuz bir haftadır pek girmiyorumdum zaten. Bugün Bi tekrar gireyim dedim resmen trol dolmuş. Sınav bitene kadar uzak kalmak en mantıklısı.

Artık olan oldu burada zaman kaybetmektense 4 aylık süreçte diğer konulara sağlam çalışmak daha mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-66CEC5845 -- 27 Mart 2020; 16:58:3 >
  • Helalsın hocam. Şu an yeni planlama oluşturmak gerek.

• kesinlikle hocam

• Jasonn Bourne kullanıcısına yanıt
    Katiliyorum hocam. Troller de burda yorum atarak kazanacagini düşünmeye devam etsin

• Konuya desteginizden ötürü herkese tesekkür ederim. Zaten yorum bırakanların çogu aylardır burada. İnsallah emeklerinizin karsiliginiz alirsiniz dostlarim.

• ------------------------------------------------------------------Kamu Spotu-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mezunların %90'ı ilk 20k'dan dereceye giremiyor, yokatlas verileri de birkaç istisna dışında bunu dogruluyor. İlk sene kazanacak adam çalıştıysa ve çok büyük bir sanssizlik olmadıysa hedefine ulaşıyor zaten. Öncelikle sözüm meclisten dışarı yani ailevi, psikolojik sorunlar veya bir yakınıni kaybetmesinden dolayı mezuna kalanları ayrı tutuyorum. Muhakeme yeteneginden yoksun dandik liselerden mezun olan embesil güruh YouTube ve bilimum mecradaki gerizekalı kanaat önderlerinin gazına geliyor ve yasamlarinin en güzel yıllarını heba edip yayinevlerine, aptal hocalara para yağdırmaya devam ediyor. Üstüne üstlük ailelerine de yük oluyorlar. Bu kısır dongunun engellenmesi için bir sene tercih yapmayan sınav adayının ertesi sene sınava girmesinin engellenmesi lazım. Belki o bir senede bir yerlerde çalışıp hayatı ogrenirler veya universite okumadan da ülkede çok iyi konumlara gelinebileceginin farkına varirlar

Not:Gerçekten önemli bir sıkıntıdan dolayı veya hayalleri için mezuna kalan adamla sıkıntım yok.Ha ama 3-4 senedir deniyorsan ve olmuyorsa farklı alanlara yönelmeleri lazım.Ulkede ara eleman kalmadı anasını satayım.

-------------------------------------- Gerçekler acıtır ----------------------------------------------------------------------------

belki yararlanırsınız gençler :d

• Canbesiktask C kullanıcısına yanıt
    bak sen şu işe yav allah allah

• +1

sınav açıklandıktan sonra başaranlara “hOcAm KoNu AçMaYı DüŞünÜr mÜsÜnÜz” diye zırlayıp 2021’e çalışacaklarını görmek hiç de zor değil.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.