Bir aracın değeri satılamadıkça düşer bu araçta artıyor. ilk 18.000 TL istiyordu. sonra 20 bin oldu, 22.000 oldu, 24.000 di geçen hafta şimdi 25.000 oldu. Üstelik araç yeşil, devrilmiş (yana yatmış), komple boyalı. temiz de değil..
İMAMDAN sıfır fiyatına hemde 2003 modelArkadaşlar aklınızda olsun Ankaradan özellikle Kırıkkaleye araba bakmaya gelenlere söylüyorum burdan araba falan alınmaz.Fiyatlardan bahsetmiyorum anlayın siz işte. Düşünün Kırıkkaleli bile dışarı gidiyor araç bakmaya.
2008 MODEL SEAT CORDOBA 1.4 TDİ STYLANCE. ARACIMIZDA DİJİTAL KLİMA - A.B.S - SÜRÜCÜ VE YOLCU HAVA YASTIĞI - ÇELİK JANT - SİS FARI - ELEKTRİKLİ ISITMALI VE KATLANIR YAN AYNALAR - FONKSİYONEL DİREKSİYON - CD ÇALAR - DÖRT CAM OTOMATİĞİ - HİDROLİK DİREKSİYON - UZAKTAN KUMANDA MERKEZİ KİLİT - İMMOBİLİZER MEVCUTTUR. ARACIMIZ KESİNLİKLE orjinal 49.000 km de aracın 3 parça yüzeysel işlem gören yeri vardır sol ön çamurluk sol ön kapı ve sağ arka çamurluk aracımın kesinlikle önden arkadan darbesi kazası yoktur.değişeni yoktur kapı içleri şasede en küçük darbe boya yoktur..araç zevki komple boyanmıştır. aracın pert hasar kaydı vardır ama büyük bir kazası yok. fiyatı acil olduğundandır son derece temizdir görmeye değer bir araç. hayırlı olur inşallah..ocak bandrolü alınmiştır.yağ ve filitre bakımları 4bin km önce yapılmıştır.motor ve yürüyeni on numaradır tornavida dahi değmemiştir.tek krş masrafı yok..lütfen 150 bini geçmiş motor ömrünü yarılamış araçlarla kıyaslamayın araç km 49.000 de orjinaldir bakımlıdır. alacak olan istediği ustaya gösterebilir.
2008 MODEL SEAT CORDOBA 1.4 TDİ STYLANCE. ARACIMIZDA DİJİTAL KLİMA - A.B.S - SÜRÜCÜ VE YOLCU HAVA YASTIĞI - ÇELİK JANT - SİS FARI - ELEKTRİKLİ ISITMALI VE KATLANIR YAN AYNALAR - FONKSİYONEL DİREKSİYON - CD ÇALAR - DÖRT CAM OTOMATİĞİ - HİDROLİK DİREKSİYON - UZAKTAN KUMANDA MERKEZİ KİLİT - İMMOBİLİZER MEVCUTTUR. ARACIMIZ KESİNLİKLE orjinal 49.000 km de aracın 3 parça yüzeysel işlem gören yeri vardır sol ön çamurluk sol ön kapı ve sağ arka çamurluk aracımın kesinlikle önden arkadan darbesi kazası yoktur.değişeni yoktur kapı içleri şasede en küçük darbe boya yoktur..araç zevki komple boyanmıştır. aracın pert hasar kaydı vardır ama büyük bir kazası yok. fiyatı acil olduğundandır son derece temizdir görmeye değer bir araç. hayırlı olur inşallah..ocak bandrolü alınmiştır.yağ ve filitre bakımları 4bin km önce yapılmıştır.motor ve yürüyeni on numaradır tornavida dahi değmemiştir.tek krş masrafı yok..lütfen 150 bini geçmiş motor ömrünü yarılamış araçlarla kıyaslamayın araç km 49.000 de orjinaldir bakımlıdır. alacak olan istediği ustaya gösterebilir.
nolur birisi şaka olduğunu söylesin
Önden arkadan kazası yoktu demiş, yandan sağlam yemiş demekki.
quote:
Orijinalden alıntı: Düşbaz
Peugeot 206 ya 15 isteyen var abiler
neresi garip bunun anlamadım 2 hafta önce sattım 15.200 e
quote:
Orijinalden alıntı: umutcan11
quote:
ben 2001 model 206 sattım 2 hafta önce araba dökülüyordu 13700 e verdim15 normal eğer araç temizse.
quote:
Orijinalden alıntı: 666
quote:
quote:
ben 2001 model 206 sattım 2 hafta önce araba dökülüyordu 13700 e verdim15 normal eğer araç temizse.
Ben bunlara çıtır taklalı,pıtır hasarlı diyorum...
Galericilerin satış ağzına hastayım.Abi araç bina altında iken saksı düşmüş,cam kırılmış cam yağmış arabanın üstüne boyanmış...
Yoksa araç 10 numara,çıtır bir önden hasarı var.Önde değişmeyen bişi kalmamış.Neymiş şaseler sağlammış...
Satıcılara Hiçbirşey sormamak lazım kendin araştıracan edecen öyle heleki kıyaslama şu nasıl bu nasıl Chery Encho vs Dacia Logan Nasıldır diye sordum adam çin malı Encho aracı bi met etti dedi güvenli araç şöyle böyle , araç klima açıkken yokuş çıkarken hararet yapıyor,sıfırında marş sorunları olan bir seri
quote:
666 Yarbay
Dün; 20:17:32 Yeni mesajlar yok Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.
quote:
quote:
ben 2001 model 206 sattım 2 hafta önce araba dökülüyordu 13700 e verdim 15 normal eğer araç temizse.
kardeş sen bu aracına rapor alıp dizel çok temiz arabam diyen arkadaş değilmisin gelmiş burda bu lafı ediyorsun ayıp..
quote:
Orijinalden alıntı: ismailburak_20
quote:
666 Yarbay
Dün; 20:17:32 Yeni mesajlar yok Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.
quote:
quote:
ben 2001 model 206 sattım 2 hafta önce araba dökülüyordu 13700 e verdim 15 normal eğer araç temizse.
kardeş sen bu aracına rapor alıp dizel çok temiz arabam diyen arkadaş değilmisin gelmiş burda bu lafı ediyorsun ayıp..