Şimdi Ara

Akla Zarar Sahibinden.com İlanları (209. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.510
Cevap
134
Favori
597.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: veilben

quote:

Orijinalden alıntı: murat8228

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-15.250-acil-2006-model-palio-1.3-dizel-son-fiyat-113777933/detay
    aracın bazı özellikleri...yol bilgisayarından bile 3 farklı özellik türetmiş...

Araç Bilgisayarı
    Km ayarlama ve hesaplama
    Depodaki yakıtla kaç km yol gideceğini gösterme
    Elektronik Far Ayarı
    Yakıtı verimli yakarak devir koruma

vay anasına ağzım açık kaldı ne özellik varmış şaşırdım 2012 model arçlarda yok...abartması normal.

Alıntıları Göster
    Arkadaş fazla uğraşmak istememiş 1 ilanda 4 araç satıyor

Selamlar.
    Aracım 1973 model 10 tekerdir.25 tonluk su tankeri üzerinde mevcuttur..Aracım orjinal temizlikliktedir.
    Araç bakımları yenidir.Satışı hemen verilecektir.Az da olsa pazarlık payı mevcuttur.

RESİMDEKİ İKİNCİ ARAÇ OLAN BEYAZ FORD 1210 UN FİYATI DA 13000 TLDİR.1983 MODEL 18 TONLUK SU TANKERİDİR.AYRICA ÜZERİNDE YERDEN SU ÇEKME MOTORU MEVCUTTUR.DURUMU İYİDİR.BAKIMI YENİDİR.

3.ARAÇ 1814 FORD CARGODUR.ÜZERİNDE 25 TONLUK SU TANKERİ.VARDIR.20000 TL FİYATIDIR.BUNUN ÜZERİNDE DE YİNE YERDEN SU ÇEKME MOTORU MEVCUTTUR.1986 MODELDİR.DURUMU İYİDİR.

4.OLARAK RESİMDEKİ TRAKTÖRDE SATILIK OLUP FİYATI 5.500 TL.1962 MODELDİR.ARKASINDA 1500 TL LİK SU TANKERİ MEVCUT OLUP FİYATA DAHİL DEĞİLDİR.SATIŞLARI HEMEN VERİLECEKTİR.

İlgilenen arkadaslar ilandaki telefon numarasından iletişime geçebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: 404 Not Found

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-volkswagen-4-aylik-2013-donanimli-2012-caddy-sportline-122287619/detay

65.000 TL Volkswagen Caddy.

Bu kadar ucuza veriyosa mutlaka bi kazası falan vardır.

Not: Bir tanıdığım sıfırını 43000 liraya aldı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

quote:

Orijinalden alıntı: 404 Not Found

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-volkswagen-4-aylik-2013-donanimli-2012-caddy-sportline-122287619/detay

65.000 TL Volkswagen Caddy.

Bu kadar ucuza veriyosa mutlaka bi kazası falan vardır.

Not: Bir tanıdığım sıfırını 43000 liraya aldı :)

Alıntıları Göster
    akla zarar olmasa da yeni bir ilan.. ikinci el elektirikli Fluence ilanı..

• quote:

Orijinalden alıntı: Hamdi0555

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-elektrikli-araclar-elektrikli-otomobil-fluence-z.e-dynamic-ful-versiyon-122253402/detay

Daha yepyeni neden satıyor acaba
  • quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-15.250-acil-2006-model-palio-1.3-dizel-son-fiyat-113777933/detay

Araç Bilgisayarı
    Km ayarlama ve hesaplama
    Elektronik Far Ayarı

Yol bilgisayarının marifetlerini herkes bilmiyorki iyide yapmış bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Toygun_ank

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-elektrikli-araclar-elektrikli-otomobil-fluence-z.e-dynamic-ful-versiyon-122253402/detay

Daha yepyeni neden satıyor acaba

Alıntıları Göster
    Arayıp sormak lazım.

Ben yazılanları okuyunca pek ekonomik olmadığı için memnuniyetsizlikten sattığı kanaatine vardım.

" Şehir içinde yılda 20-30 bin kilometre yapanlar için kilometredeki maliyeti;Pil kirası +elektrik tüketim bedeli dahil 20 kuruştur.Normal otomatik bir arabada bu maliyet 35 kuruş civarıdır. " demiş..

Bildiğim kadarıyla vergiden de muaf.. (satıcı da belirtmiş...)

Geriye en büyük engel aşırı pahalı olan pil kirası kalıyor.. (80 euro aylık)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 5 Mayıs 2013; 22:14:05 >

• quote:

quote:

Araç Bilgisayarı
    Km ayarlama ve hesaplama
    Elektronik Far Ayarı

Yol bilgisayarının marifetlerini herkes bilmiyorki iyide yapmış bence

Alıntıları Göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ask-5-harfli-honda-123979183/
    aşk:otuzüç (5 harfli)

• quote:

Arayıp sormak lazım.

Ben yazılanları okuyunca pek ekonomik olmadığı için memnuniyetsizlikten sattığı kanaatine vardım.

" Şehir içinde yılda 20-30 bin kilometre yapanlar için kilometredeki maliyeti;Pil kirası +elektrik tüketim bedeli dahil 20 kuruştur.Normal otomatik bir arabada bu maliyet 35 kuruş civarıdır. " demiş..

Araba kaç kw bilmiyorum ama 50 kw olsa
    10 kw bizi taşımaya yetse (80 km sabit hizda)
    3.5 tl yapar saatte (kabaca elektrik 1 kw = 35 kuruştu en son)
    80 km desek yıllık 8000 yapsak
    8000 km yi 3500 lira + 2000 lira da batarya kirası ile 5500 liraya 8000 km
    Bilmiyorum yanlış hesaplamış olabilirim ama...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

quote:

Arayıp sormak lazım.

Araba kaç kw bilmiyorum ama 50 kw olsa
    10 kw bizi taşımaya yetse (80 km sabit hizda)
    3.5 tl yapar saatte (kabaca elektrik 1 kw = 35 kuruştu en son)
    80 km desek yıllık 8000 yapsak
    8000 km yi 3500 lira + 2000 lira da batarya kirası ile 5500 liraya 8000 km
    Bilmiyorum yanlış hesaplamış olabilirim ama...

Alıntıları Göster

resim fln yok gerçi ama bir insan 20 bile etmeyecek araca neden 25 isterki.

• quote:

Orijinalden alıntı: sanctuary33

resim fln yok gerçi ama bir insan 20 bile etmeyecek araca neden 25 isterki.

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: delismen571

Alıntıları Göster

• quote:

adam ne anlatmış hayran kaldım

• quote:

Orijinalden alıntı: veilben

quote:

adam ne anlatmış hayran kaldım

Alıntıları Göster

Bu adam bu arabayı satamaz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Anonymous

Arkadaşlar şu arabayı almayı düşünüyorum ama boya görmüş müdür görmemiş midir anlayamadım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-cekme-belgeli-satisi-hazir-borcu-harci-yok-122939129/detay

Yok ya görmemiştir

Şaka bir yana bu neden satılırki bunu alacak adamın bu hurdayla ne yapabilmesi düşünülür ?? bilen bir bir açıklasın

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster

Evet arkadaşlar Bayan Kuaföründen araç 2 haftada bir röflesi ağdası yapılmıştır ayrıca her ay manikürü pedikürü yapılmıştır.

Kaç ilan gördüm böyle bişi ilk defa görüyorum ya . Bayandan olsa zaten alınmaz bir de bayan kuaförü olunca ne oluyor bunlar 3 yıl ileri sürüş eğitimi mi alıyorlar yoksa

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Evet arkadaşlar Bayan Kuaföründen araç 2 haftada bir röflesi ağdası yapılmıştır ayrıca her ay manikürü pedikürü yapılmıştır.

Kaç ilan gördüm böyle bişi ilk defa görüyorum ya . Bayandan olsa zaten alınmaz bir de bayan kuaförü olunca ne oluyor bunlar 3 yıl ileri sürüş eğitimi mi alıyorlar yoksa

Alıntıları Göster

bu kasımoğullarının ilanları komedi

ARACIMIZIN BAZI SIKINTILARI VARDIR UFAK TEFEK EKSİKLİKLERİ MEVCUTTUR ARACIMIZ TEMİZ BİR ARAÇTIR.

arabanın sıkıntıları varmış bizden dertli valla.. her ilana aynı yazı ve araçların hepsi pert kaydı olan telef araçlar...

http://kasimogullariotomotiv.sahibinden.com/

• quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Düzeltmişmi ne göremedim

• quote:

quote:

Düzeltmişmi ne göremedim

Neyi ?

Şey mi 2 haftada bir röflesi ağdası falan o kısmı ben uydurdum da ilanda bayan kuaföründen yazıyor

•  Akla Zarar Sahibinden.com İlanları
  • quote:

quote:

quote:

Düzeltmişmi ne göremedim

Neyi ?

Şey mi 2 haftada bir röflesi ağdası falan o kısmı ben uydurdum da ilanda bayan kuaföründen yazıyor

Pardon hocam espriyi yakalayamımışım

• 
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.