Şimdi Ara

Akla Zarar Sahibinden.com İlanları (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.510
Cevap
134
Favori
597.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ssd23062306

son resime dikkat

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-kazasiz-boyasiz-orjinal-104876776/detay

Akla Zarar Sahibinden.com İlanları

1000. msjımda buraya kısmetmiş

bende aracimi satarken direksiyona bayan doktor oturtup fotosunu sahibinden com a yukleyecegim. nerden baksan 2000 tl fazla yazar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

quote:

Orijinalden alıntı: ^^chicken_translate^^

yan taraflardan SÜRTME sonucu belaltı boyalıymış, hemen 5664 e sorduk tam 6 adet hasar kaydı var, 04.03.2010 da tam 25 milyarlık hasarı var, bu adam bu aracı nereye sürttüde 25 milyarlık hasar aldı merak ediyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-1-9-dizel-2008-jetta-yeni-bakimdan-cikti-muayene-yeni-96131113/detay

bu adamlar bu hasarlari bilerek plakayi nasil acik birakiyorlar? Gerçi araci görmeye gidince yine plakayi alip sorgularsin.belki de plaka , şasi no sorgulamayan alici bekliyorlardir

Edit: adam kazasi ve fotolari var yazmis zaten

Alıntıları Göster

Yorum yok

• quote:

Orijinalden alıntı: bykush99

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-lastik-19565-r-15-91-h-continental-4-adet-kis-lastigi-500-tl-105462602/detay

Yorum yok

Şaka mı bu yaa :DDD
    Nası insanlar nefes alıyor su hayatta anlamıyorum yaa...

• 1987 model renault R12 tx 26.000-tl

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-turunun-tek-ornegi-103672064/detay/

arabanın dört far zenon far parklar ve ön sinyaller gündüz farıdır. arabanın motorunu hız tutkusundan dolayı 1600 motor olarak değiştirdim. Şanzımanı beş vitestir.şarz dinamosu 85 amper olup aküsü 72 amperliktir. arabanın bütün bakımları zamanın önce yapılmış olup yağı, yağ filitresi, hava filitresi, firen mekanizmaları, firen yağı kutusu, firen diskleri, fren balataları(ön/arka), alt takımlar(akslar, rotlar, salıncaklar beşik kolları(ön/arka) aklınıza gelen ne varsa orjinal parçaları ile değiştirilmiştir. Arabanın iç döşemesi tavan hariç polyesterdendir. Dört kapı camı otomatik olup kapılar kitlendiğinde dört cam otomatik olarak kalkar. dört camın kontrollerini sürücü sağlar. Ön ve arka yolcular için 3 tane TV mevcuttur. TV.'leri İster bireysel ister toplu olarak kullanabilirler. Arabanın iç ışıkları kapı aralarına konulan beyaz led ışıkları ile güçlendirilmiştir. yol esnasında rahatsızlık verir düşüncesi ile kapılara mavi led ışıklar konulmuştur. kontrolleri için ayrı bir düğme konulmuştur. torpido gözü elektronik olup düğme ile açılıp kapanmaktadır. klometre saatinin iç ışıkları cansız yandığı için bayaz led ışığı ile canlandırılmış olup aynı zamanda ayar düğmesi ile ışığın parlaklığıda kontrolümüz altındadır. Aracımızda anahtarı iptal etmiş olup sadece düğme ile çalıştırıyoruz. aracımızın kaloriferleri 2 tanedir çorum ve orjinal kaloriferi çalışmaktadır yani kışın soğuk yüzü görmezsiniz. (arabanın içinde) aracımız da çift eksoz bulunmaktadır ikiside faaldir. Biri orjinal olup diğeri silinjır eksozdur. Dilerseniz silinjıra kullanabilir dilerseniz orjinal eksozunu kullanabilirsiniz. kontrol düğmesi şoförün elinin altındadır. Arabamda 4 kompenat 2 tane normal hapörlör ve bir tane bas vardır. anfiyi kapatmak için şoförün önündedir. ayrı yeten bas kontrol düğmeside şoförün elinin altındadır. Dört lastik yeni olup markası MICHELINdır. Dört cant yenidir.Aracımız uzaktan kumadalı olup radyo firakanslıdır. şehir içinde yani evlerin arasında 500 ile 1000 metre arasında kumanda çekimi söz konusudur. Aracımın kapıları kitli iken uygunsuz bir şekilde açılan her kapıdan (ön kaput ve bagaj kapıları buna dahildir.) kumandaya uyarı sinyali gelir. Araç kilitli iken düz kontakla dahi çalıştırılamaz. Böyle bir durumda aracın kumandasını sinyal gelmektedir. ayrıca sileceklerde zamanlayıcı mevcuttur.

ARKADAŞLAR KISACASI BU ARABA ŞOFÖRÜN VE YOLCULARIN RAHATLIĞI İÇİN DİZAYN EDİLMİŞTİR.

BU ARABA ESKİDE RAHATI VE KONFORU ARAYANLAR İÇİN BİR NUMARA

YANİ TÜRÜNÜN TEK ÖRNEĞİDİR.

ALAN KİŞİYE ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN.

• quote:

Orijinalden alıntı: lervolerto

1987 model renault R12 tx 26.000-tl

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-turunun-tek-ornegi-103672064/detay/

arabanın dört far zenon far parklar ve ön sinyaller gündüz farıdır. arabanın motorunu hız tutkusundan dolayı 1600 motor olarak değiştirdim. Şanzımanı beş vitestir.şarz dinamosu 85 amper olup aküsü 72 amperliktir. arabanın bütün bakımları zamanın önce yapılmış olup yağı, yağ filitresi, hava filitresi, firen mekanizmaları, firen yağı kutusu, firen diskleri, fren balataları(ön/arka), alt takımlar(akslar, rotlar, salıncaklar beşik kolları(ön/arka) aklınıza gelen ne varsa orjinal parçaları ile değiştirilmiştir. Arabanın iç döşemesi tavan hariç polyesterdendir. Dört kapı camı otomatik olup kapılar kitlendiğinde dört cam otomatik olarak kalkar. dört camın kontrollerini sürücü sağlar. Ön ve arka yolcular için 3 tane TV mevcuttur. TV.'leri İster bireysel ister toplu olarak kullanabilirler. Arabanın iç ışıkları kapı aralarına konulan beyaz led ışıkları ile güçlendirilmiştir. yol esnasında rahatsızlık verir düşüncesi ile kapılara mavi led ışıklar konulmuştur. kontrolleri için ayrı bir düğme konulmuştur. torpido gözü elektronik olup düğme ile açılıp kapanmaktadır. klometre saatinin iç ışıkları cansız yandığı için bayaz led ışığı ile canlandırılmış olup aynı zamanda ayar düğmesi ile ışığın parlaklığıda kontrolümüz altındadır. Aracımızda anahtarı iptal etmiş olup sadece düğme ile çalıştırıyoruz. aracımızın kaloriferleri 2 tanedir çorum ve orjinal kaloriferi çalışmaktadır yani kışın soğuk yüzü görmezsiniz. (arabanın içinde) aracımız da çift eksoz bulunmaktadır ikiside faaldir. Biri orjinal olup diğeri silinjır eksozdur. Dilerseniz silinjıra kullanabilir dilerseniz orjinal eksozunu kullanabilirsiniz. kontrol düğmesi şoförün elinin altındadır. Arabamda 4 kompenat 2 tane normal hapörlör ve bir tane bas vardır. anfiyi kapatmak için şoförün önündedir. ayrı yeten bas kontrol düğmeside şoförün elinin altındadır. Dört lastik yeni olup markası MICHELINdır. Dört cant yenidir.Aracımız uzaktan kumadalı olup radyo firakanslıdır. şehir içinde yani evlerin arasında 500 ile 1000 metre arasında kumanda çekimi söz konusudur. Aracımın kapıları kitli iken uygunsuz bir şekilde açılan her kapıdan (ön kaput ve bagaj kapıları buna dahildir.) kumandaya uyarı sinyali gelir. Araç kilitli iken düz kontakla dahi çalıştırılamaz. Böyle bir durumda aracın kumandasını sinyal gelmektedir. ayrıca sileceklerde zamanlayıcı mevcuttur.

ARKADAŞLAR KISACASI BU ARABA ŞOFÖRÜN VE YOLCULARIN RAHATLIĞI İÇİN DİZAYN EDİLMİŞTİR.

BU ARABA ESKİDE RAHATI VE KONFORU ARAYANLAR İÇİN BİR NUMARA

YANİ TÜRÜNÜN TEK ÖRNEĞİDİR.

ALAN KİŞİYE ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN.

özlemişim ya

• quote:

Orijinalden alıntı: dogukan21

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-turkiye-ve-dunyada-tek-tertemiz-megane-2000-105563553/detay

özlemişim ya

Sığınakta saklamış arabayı heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: Losangelos

quote:

Orijinalden alıntı: dogukan21

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-turkiye-ve-dunyada-tek-tertemiz-megane-2000-105563553/detay

özlemişim ya

Sığınakta saklamış arabayı heralde

Alıntıları Göster
    Yangında ilk kurtarılacak

• quote:

Orijinalden alıntı: ismail hoca

quote:

Orijinalden alıntı: Kaan Aras

ilanların yarısından çoğu aynı model için :

-Türkiyede tek !
    -Aynısından bi dene daha bulursan bu bedava !
    -Emsalsiz !
    -Sıfır kokusu hala duruyor! (araç 120.000 kmde)
    -Daha temizini bulamazsın!
    -Full+Full daha dolusu yok! (baz donanım araç)
    -İlk sahibinden! (Sigortacıma sorgulattım plakayı,sonuç: adam 6. sahibi)
    -0 ayarında! (km 170.000)
    -En temizi bu! (vitesin yanında küllük var utanmadan öylece fotoğraf çekmiş)
    -Doktor sahibinden! (ilanı ilkokul mezunu birisi yazdığı apaçık ortada)
    -Yer uçağı! (araç 62 beygir)
    -........................

Alıntıları Göster

ağır bek

• quote:

Orijinalden alıntı: dadas_ismail

ağır bek

Alıntıları Göster
    verildi mi bilmiyorum ama adam üşenmemiş yazmış yaratıcılık sınırsız
     Akla Zarar Sahibinden.com İlanları  Akla Zarar Sahibinden.com İlanları  Akla Zarar Sahibinden.com İlanları

• quote:

Orijinalden alıntı: tshoba

verildi mi bilmiyorum ama adam üşenmemiş yazmış yaratıcılık sınırsız
     Akla Zarar Sahibinden.com İlanları  Akla Zarar Sahibinden.com İlanları  Akla Zarar Sahibinden.com İlanları

Alıntıları Göster

Sizce bu fiyat pert araç için ne kadar uygun?, alıcı kişi bu kadar parayı pert araca vereceğine 15-20k daha verir hasarsız olanı alır.

• quote:

Orijinalden alıntı: agandon

Sizce bu fiyat pert araç için ne kadar uygun?, alıcı kişi bu kadar parayı pert araca vereceğine 15-20k daha verir hasarsız olanı alır.

Alıntıları Göster

Bu kafayı neyin sağladığını çok merak ediyorum.
    Allah bilir Eylülden beri satamadık arabayı diye dert yanıyodur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klise Adam -- 21 Kasım 2012; 14:33:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

• quote:

Orijinalden alıntı: ParsKUKRER

quote:

Alıntıları Göster
    Öncelikle başlık Çok keyifli :)

Sahibinden.com da aracımı sattığım süre zarfında epey bulundum .İlk sayfalarda yazıldığı gibi FULL+FULL+FULL yazanlardan Keyfe keder boyalı lafları Emsalsiz Muayyer gibi arabayı satmak için kullanılan çoğu galericilerin uydurduğu laflar gercekten baya güldüm :)))

• quote:

hd yayinlara uyumlu mu acaba. .

• quote:

Orijinalden alıntı: vebo

quote:

hd yayinlara uyumlu mu acaba. .

Alıntıları Göster
    paylaşıldımı bilmiyorum ilanın infosu beni yardı resmen :D:D:D:D:D:D:

• quote:

Orijinalden alıntı: _RuLazz_

paylaşıldımı bilmiyorum ilanın infosu beni yardı resmen :D:D:D:D:D:D:

Alıntıları Göster
    Daha önce verildimi bilmiyorum ama satıcı eşine çok ama çok kızmış

• quote:

Orijinalden alıntı: ozay06

Daha önce verildimi bilmiyorum ama satıcı eşine çok ama çok kızmış

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-bayandan-inanilmaz-temiz-herseyi-ile-sifirlanmis-mukemmel-bir-a-85240288/detay

favorim bence bu cift bosanır sebebıde otomobil olur :D

• quote:

• 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.