Geçen 2 ay'da bu hatayı çok fazla araştırmış olmama ragmen neden kaynaklandıgını bulamamıştım. haliyle çözümü de yoktu.
Şimdi dün gece oynayabiliyorken, bu sabah akk'den dolayı hızım 3 mbite düştü.
Oyuna baglanmaya çaliştim ancak yine "connection failed after 30 retries" hatası verdi.
Sizce bunun bir çözümü yok mudur ? 3 mbiti olup baglanan var mı acaba ? ping degelerine bakiyorum onlarda iyi gözüküyor ama hız olarak sanırım yetersiz kalıyor.
McCarty
kullanıcısına yanıt
3 Mbps hız yeterli başka bir sorun var. Modemi yeniden başlatın. Oyun dosyalarını doğrulatın. DNS varsa otomatiğe alın. Şurayada bakabilirsiniz
söylediginiz herşeyi daha öncesinde denemiştim hemde kaç defa.
mesela az önce şöyle bişey yaptım. mobil'den baglarak denedim. hız 6 mbps olmasına ragmen sorunsuz oyuna girdim.
tekrar sabit hattımla girdim yine aynı hata. acaba oyunun ayarlarında hız ile ilgili bir sınırlama limiti mi var ?
McCarty
kullanıcısına yanıt
Sorun kesinlikle hız değil, başka bir problem olmalı. Mobil hattan girip, evdeki ISP nizden girememeniz çok garip, uydunet kullanıyorsanız destek hattını arayabilirsiniz. Şu başlık altındakileri inceleyin diyeceğim ama mobil hattınızla girebiliyorum diyorsunuz. https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=9828-SFLZ-9289 Aklıma gelen farklı bir bilgi olursa paylaşırım.