Şimdi Ara

akitpazar.com da 699 Liraya Galaxy S3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün gazetede akitpazar.com un 699 liralık samsung galaxy s3 telefon ilanını gördüm. Bu fiyata mümkün müdür galaxy s3? Telefon orjinal mıdır?
    http://imgim.com/53inciq7302714.jpg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mantikli gelmiyor ram 2 gb yazmislar mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: nilayveren

mantikli gelmiyor ram 2 gb yazmislar mesela

sahte midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReCoMaX

quote:

Orijinalden alıntı: nilayveren

mantikli gelmiyor ram 2 gb yazmislar mesela

sahte midir?

s3 un resmi gercek gibi duruyorda altinda iphone 4 cakmasida var ayni resimde. guvenilir degil acikcasi .
    en azindan internet uzerinden alinilmaz yeri varsa inceleyip anlayabilirsiniz.
  • arkadaşlar aklımı şöyle bi konu kurcalıyor peki böyle bir reklamı yapan gazeteye dava açılabilirmi yada bi şikayet falan yapılabilirmi sonuçta çakma ürünlerin satıldıgı reklamları yapıyorlar ?
  • Bende bugün gördüm ve heyecanlandım . Şikayet sitelerinde almış gidiyor akitpazar. Bu telefon orjinal değilmiş. Yada 2. el falan çıkıyormuş. Kara listedeymiş ve hat kabul etmiyormuş vs. gibi bir çok sorun yaşanmış ve geri iade şansınızda yokmuş. Bu yüzden uzak durun derim. Saçmalığın daniskası aynı telefon yeni+kampanya ile 700 'e satılıyor fakat sadece kampanyalısı 900 lira civarıydı. Biraz araştırdıktan sonra iyice soğudum . Buda internet sitelerinin güvensizliğini bir kez daha kanıtladı. Gidip adam gibi alacaksın. Büyük tekno marketlerden.
  • adamlar niye 699tlye s3 satsın ki, bunu cevaplarsak sahte mi değil mi bulunabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hepsiburada HTC One V 499 TL
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cihazin resmi fiyatini bildikten sonra bu soyunculara inanlarin olmasi dusundurucu gercektende
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.