Şimdi Ara

Akita inu besleyen var mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
3
Favori
40.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: semih_efendi

cane corso denilen yaratığın ismini mesajı okurken öğrendim haberin olsun küçük bir at boyunda kangal ile yarışır türevleri var.bizim burda besliyen biri vardı ordan biliyorum 7 mahalle korkardı köpekten

dediğin köpek presa canrio olmasın veya napoliten mastiff'de olabilir,çünkü cane corso öyle at gibi büyümez,isim olarak cane corso-napoliten mastiff ve presa canario birbirleriyle karıştırılırlar
  • yok arkadaşım öyle cane corso , pressa canario türü tehlikeli köpekler istemiyorum evde kız kardeşim var 8 yaşında
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickimi değiştirdim

quote:

Orijinalden alıntı: Ata

quote:

Orijinalden alıntı: Soz.Turk

Arkadaslar o zaman bir cins onerin ya. :( evde besleyebilecegim , kucuk kardesimle anlasabilecek , koruyucu vazfi olan bir tur ariyorum.Tuyleri cok onemli.Cok tuy dokmemeli ve golden ya da ACK gibi uzun tuylu olmamali.

Boxer, ingiliz bulldog, amerikan bulldog aklıma gelenler.Doberman ve rottweilerı düşünme bence.

İyi ama ingiliz bulldog'un pek o özelliklerde olmadığı söyleniyor,zaten fazla yavaş bi ırk

Bu arada hep sana cevap veriyomuş gibi oluyor,yanlış anlama hep böyle denk geldi

İngiliz bulldog çoğu koruyucu ırkın üretilmesinde kullanılmış.Ama çok çevik olmadığıda kesin...

• petarkadas davetiye olanlar yollayabılırlerse sevınırım
  • Hepsi ingilizlerin mallığı,o eski piskopat bulldogların soyunu bozdular,ortaya yavaş,atik olmayan canlılar ortaya çıktı.Bu ırkın daha önce boğalarla dövüştüğüne inanamıyorum.

Ama tabi boğalarla dövüşüp kan dökülmesindense bir ırkın soyu bozulup böyle yavaş kalsın daha iyi
  • o zaman şmdiilik tek seçeneğim akita inu

En yakın zamanımda paramı biriktireyim eve gizlice alayım bir tane.

İnşallah köpekle beni atmazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPEREN A.

yasak ırk

neden yasak bir ırk ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

quote:

yasak ırk

neden yasak bir ırk ki?

başta tosa inu olmak üzere hepsi iş köpekleri ve köpek dövüşlerinde kullanılıyor
  • quote:

quote:

quote:

yasak ırk

neden yasak bir ırk ki?

başta tosa inu olmak üzere hepsi iş köpekleri ve köpek dövüşlerinde kullanılıyor

Köpeğin ırkı kaybolma tehlikesiyle karşı karşıya geldiği için japon hükümedi bu köpekleri koruma altına almıştır ve dövüştürülmesini yasaklamıştır. Köpek dövüş köpeği diye dövüştüreceksin kaidesi yok. Türkiye'de gerçekten yasak mı bilmiyorum ama eğer yasaksa biraz kıskanç ve vahşi olduğu için yasak olabilir. Evinize gelen tüm komşuları, özellikle de çocukları dişten geçirebilir.

• Peki hocam onerebileceginiz baska kopek yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

quote:

quote:

quote:

yasak ırk

neden yasak bir ırk ki?

Köpeğin ırkı kaybolma tehlikesiyle karşı karşıya geldiği için japon hükümedi bu köpekleri koruma altına almıştır ve dövüştürülmesini yasaklamıştır. Köpek dövüş köpeği diye dövüştüreceksin kaidesi yok. Türkiye'de gerçekten yasak mı bilmiyorum ama eğer yasaksa biraz kıskanç ve vahşi olduğu için yasak olabilir. Evinize gelen tüm komşuları, özellikle de çocukları dişten geçirebilir.

Japonya'da dövüşler hala yapılıyor ve yasal.Bu arada hükümedi değil, hükümeti T ile.

• quote:

Peki hocam onerebileceginiz baska kopek yok mu ?

Benim tavsiyem "Doberman" gerçekten güzel köpeklermiş. Bir daha köpek alırsam kesinlikle doberman alıcam
  • Birincisi; bende biliyorum "T" ile yazıldığını. Elim yanlış harf bastı diye üzerine basa basa gösterip ortamı germek zorunda değilsin. Dünkü üye değilim. Seni saygıya davet ederim.

İkincisi; ben gördüğümü söylüyorum. Araştırırım, birçoğu gibi beklemem. Bilmediğim bir cins köpek hakkında da küçük bir araştırma yaptım. Ve yazılan metinde geçen, dövüşlerin yasaklanmış olduğuydu. Yapılan bir hata varsa benim hatam değil. Site sahibine bildiriniz.

http://www.evcilkopekler.com/kopek-irklari/akita-inu
  • @Haplo ;

Japonya da yapılan yasal dövüşler varmış.Ama bunlar öyle vurmalı kırmalı değil.İki köpeği karşı karşıya getirtip hırlama ve göz temaslarıyla dövüştürürlermiş.Hangi köpek yuvarlak alandan çkarsa o kaybeermiş
  • quote:

@Haplo ;

Japonya da yapılan yasal dövüşler varmış.Ama bunlar öyle vurmalı kırmalı değil.İki köpeği karşı karşıya getirtip hırlama ve göz temaslarıyla dövüştürürlermiş.Hangi köpek yuvarlak alandan çkarsa o kaybeermiş

İşin b.kunu çıkarmışlar yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: PIERzig

Bu köpeği beslemek yasak mı şimdi ,niye ki

Akita inu besleyen var mi

aynen niye yasak ? Köpekler benim genelde pek hoşuma gitmez beslemek istemem ama bu köpek baya hoşuma gitti besleyesim geldi

• Bu sadece bi öneri..Madem küçük kardeşiniz var ve yazları yaylaya gidiyorsunuz sahibine ve Aile bireylerine sadık çocukları seven kısa ve uzun tüylüsüde mevcut olan ÇİN ASLANI diyede bilinen CHOW CHOW ırkını tercih edebilirsiniz.En belirgin özelliği dillerinin siyah olmasıdır,bana görede bi hayli sevimli bir yüze sahip CHOW CHOW lar bahçeli bir evim olmuş olsa derhal edinmek istediğim canlılar arasında gelir..
    Dediğim gibi sadece küçük bi öneri... ESENKALIN...
    http://www.dogsranch.com/wp-content/uploads/2009/03/chow-_chow.jpg

• quote:

@Haplo ;

Youtube'u açamıyoru.Videolar sorun veriyor.Tosa Inu diye aratırsanız belgesel esnasında çekilmiş dövüş videolarını görürsünüz.Dediğindan çok farklı olarak hayvanlar birbirlerinin ısırarak dövüşüyor.Kafes içinde olduklarından kaçabilecekleri bir yer yok.

Örnek video:http://www.youtube.com/watch?v=4cU7nqyJSEY

Bknz: Dakika 4:14

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ata -- 18 Ağustos 2009; 23:09:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sıra_dışı

Bu sadece bi öneri..Madem küçük kardeşiniz var ve yazları yaylaya gidiyorsunuz sahibine ve Aile bireylerine sadık çocukları seven kısa ve uzun tüylüsüde mevcut olan ÇİN ASLANI diyede bilinen CHOW CHOW ırkını tercih edebilirsiniz.En belirgin özelliği dillerinin siyah olmasıdır,bana görede bi hayli sevimli bir yüze sahip CHOW CHOW lar bahçeli bir evim olmuş olsa derhal edinmek istediğim canlılar arasında gelir..
    Dediğim gibi sadece küçük bi öneri... ESENKALIN...
    http://www.dogsranch.com/wp-content/uploads/2009/03/chow-_chow.jpg

Ama koruma ve bekçilik özelliği olsun istiyor,bu cins pek olmaz,aslında kullanılabileceği,yetenekli olduğu söyleniyor,fakat diğer özellikleri yüzünden güvenilirliği tartışılır.

www.juen.com.tr
    Juen Pet Bilgi Portalı - Köpek Irk Detay (Chow Chow)
    http://www.juen.com.tr/irkDetay.aspx?PTT=3&ID=114

evde bi tane çocuk var,köpeğin tipide oyuncak gibi,sakatlık çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mister No -- 19 Ağustos 2009; 1:07:08 >

• @Ata hocam ben pitbullx sitesinde gormustum.Yasal olarak dedigim gibi yapiliyormus.Zaten kopek dovusu adi ustunde tabi disi gecerecek hayvanlar.Zaten bu da yasadisi olan dovustur.. @nickimi degistirdim hocam bu kopek tibet aslani kadar pahalidir bence.Cep tel.Den giriyorum zaten ... Neyse artik ya akita inu ya rott ya da malinious alacagim.Artik onumdeki tek engel para sorunu.Su anda da elimde 200 civari var.Bayram , aylik , iddaa filan derken ilkbahar sonu yeterli param olur ins
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.