Şimdi Ara

Akım korumalı priz renk gösstergesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi günler dilerim. Yaziyor olduğum konuyu daha önce internette araştirdim kimse bunun hakkinda birşey yazmadiği icin herkese faydali olmasi umuduyla konuyu başlatiyorum
    Bildiğiniz gibi akim korumali prizler elektrik hattindaki akim bozulmalarina karşı pc yi koruyan bir priz çeşidi. Ancak üzerinde bazi led işıklandirmalari var ve bunlarin hangi renginin neyi gösterdiğini bilmiyorum. Sanirim bilmeyen arkadaşlarda olacaktır. Bilen arkadaşlarımız varsa sizden ricam olaya açiklik getirmektir
    Bu arada sorunu anlamayanlar icin yuvarlak bir led hatti bazen tamamen mavi bazen tamamen kırmızı bazen ise hem mavi hem kirmizi rengi aliyor.
     Akım korumalı priz renk gösstergesi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Konu hala güncel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lütfen bilgisi ola varsa yazsın
  • Lütfe...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet ben de merak ediyorum.Bir de hocam hangi modeli bu Philips'in?Memnun musunuz?Açma kapama butonu yok galiba ve anten girişi de var mı?
  • Açma kapama yok anten girişi var ama bir türlü bu ışık göstergelerinin ne olduğunu bir türlü çözemedim. Memmnunum bir sıkıntısını görmedim modelini bilmiyorum vatandan almıştım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Not:Alıntıdır



    Philips SPS1063A/51 akım koruyucu priz aldım ve Protected (Korunuyor) göstergesi kırmızı yanıyordu. Grounded (Topraklı) ise yanmıyordu.

    Philips’e bunun ne anlama geldiğini sordum fakat cevap veremediler. İlginçtir, Philips’in bilemediğini ürünü aldığım firma bildi! Firmadan iki önemli bilgi öğrendim.

    1- Protected göstergesinin zaten kırmızı LED olduğunu ve kırmızı yanmasının normal olduğunu söyledi.

    2- Her iki göstergenin aynı anda yanıp yanmadığını sordular. Ben de sadece Protected göstergesinin kırmızı yandığını, Grounded göstergesinin yanmadığını söyledim. Fişi prize ters taktığımı, diğer yönde takmamı istedi. Önceki konumda priz bağlantıyı ters bağlanmış gibi algılıyormuş. Dediği gibi yapınca her iki gösterge de yandı. Grounded (Topraklı) gösterge de yeşil yanmaya başladı.

    Philips akım koruyucu priz alan herkes için gerekli ve önemli bu bilgileri paylaşmak istedim. Darısı bu bilgileri müşterileriyle paylaşması gereken Philips’in başına!


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.