Şimdi Ara

Akıllı Telefon alıcam.Bunaldım yardım edin lütfen.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimde iphone 4s var vardı.Yolda giderken elimden kayıp ızgara deliğine düştü.telefon yalan oldu.Elimde 4000 lira gibi bi para var.
    Bana menü geçişlerinde donma bekleme sıkıntısı olmayan,oyunlarda kasma oyundan atma ,oyun oynarken ısınma gibi problemleri bulunmayan ,şarzı 1-1.5 günü çıkarabilen internet konusunda sıkıntı yasamayacağım ,video/fotoğraf çekimi iyi olan bi telefon önermenizi istiyorum.

aklımda general mobile discovery vardı fakat okuldan arkadaştada aynı tel vardı ölü piksel,pembeleşme,sarz soketi gibi problemlerden sıkıntıları vardı.

iphone 5, iphone5s,iphone5c olarak kesin karar kılmış bulunmaktayım.

ama hangisini almayalım karar veremıyorum.

edit:bütçe değiştirildi gerekli düzenlemeler yapıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hukukcu Polis -- 6 Aralık 2013; 1:31:06 >

• biraz çıkacaksın mecburen o soyledıklerıne uyan bır telefon yok o fıyatlarda ama alabılırsen nexus 4 onerebılırım. gozu kapalı o fıyata ulabılırsın bıraz zorlarsan
  • valla elimde para olsa zorlarımda yinede çaresine bakacağım.olmazsa arkadaşlardan borç para alırım 100-200 lira.ozaman bu özellıklere uygun telefon bulabilirmiyim

@sylar31
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hukukcu Polis

Elimde iphone 4s var vardı.Yolda giderken elimden kayıp ızgara deliğine düştü.telefon yalan oldu.Elimde 800 lira gibi bi para var.bu parayı geçemıyorum malesef.

Bana menü geçişlerinde donma bekleme sıkıntısı olmayan,oyunlarda kasma oyundan atma ,oyun oynarken ısınma gibi problemleri bulunmayan ,şarzı 1-1.5 günü çıkarabilen internet konusunda sıkıntı yasamayacağım ,video/fotoğraf çekimi iyi olan bi telefon önermenizi istiyorum.

aklımda general mobile discovery vardı fakat okuldan arkadaştada aynı tel vardı ölü piksel,pembeleşme,sarz soketi gibi problemlerden sıkıntıları vardı.en uygun fiyata en iyi urunu arıyorum.

param boşa gitmesin arkadaşlar.sizlerin dediğine göre bir telefon alacağım.aklımda aslında lg e460 var ama bilemiyorum.sizlerden gelecek her öneriye açığım.bide bu zamanda general mobile discovery sorunları falan kalkmışmıdır.arkadaş ilk alıcılarından ondan bu sorunlar var.yenı cıkan partilerde durum nedir ?

eskı bır nexuscu olarak az daha cıkabılırsen keısnlıkle xperıa sp onerırım,hem hızlı hemde oldukca saglamdır,sarj olarakta gunu en rahat cıkartabılecegın telefonlardan bırıdır,dıscovery ıse para tuzagı resmen bana göre,uzak durmak en iyisi.

• Hocam 2. El cihaz düşünürmüsünüz. Eğer düşünürseniz 850-900 liraya temiz bir note 2 alin kafaniz rahat etsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Getirtebiliyorsan dışardan Motorola getir,hesabına uyan modellerinden herhangi biri.Hem sağlamlar hemde hesaplı.
  • Hukukcu Polis H kullanıcısına yanıt
    Bence Galaxy S4 aldırt avrupadan. Üstüne bi 500 TL daha ekle Galaxy S4 almanı tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun hocam. Çok uzun süre kullanamayacaksanız android işletim sistemlilere bakın. Yoksa almayın android, en iyi telefonu alsan bile ilerde kasma yapıyor. Lumiaları önerebilirim.

• İkinci el İp4S al yada xperia L-M ve 200 tl takviye ile Nexus4 ve xperia Sp derim

• quote:

Elimde iphone 4s var vardı.Yolda giderken elimden kayıp ızgara deliğine düştü.telefon yalan oldu.Elimde 800 lira gibi bi para var.bu parayı geçemıyorum malesef.

aklımda general mobile discovery vardı fakat okuldan arkadaştada aynı tel vardı ölü piksel,pembeleşme,sarz soketi gibi problemlerden sıkıntıları vardı.en uygun fiyata en iyi urunu arıyorum.

param boşa gitmesin arkadaşlar.sizlerin dediğine göre bir telefon alacağım.aklımda aslında lg e460 var ama bilemiyorum.sizlerden gelecek her öneriye açığım.bide bu zamanda general mobile discovery sorunları falan kalkmışmıdır.arkadaş ilk alıcılarından ondan bu sorunlar var.yenı cıkan partilerde durum nedir ?

Xperıa sp butcesı yoksa xperia L onerırım,dıscovery alınmaz,macera olur

• quote:

Orijinalden alıntı: İmam340

Hocam 2. El cihaz düşünürmüsünüz. Eğer düşünürseniz 850-900 liraya temiz bir note 2 alin kafaniz rahat etsin

hocam ikinci el düşünmuyorum.ailem bu duruma karşı malesef.dediğiniz gibi arkadaşımda note2 var.tertemız telefon 1 ay önce aldı.sıkıştı şimdi paraya ihtiyacı var.bana sana satayım dedi.çok temız telefon ama ailem kızdıgı ıcın alamıyorum hocam.öneri için teşekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Getirtebiliyorsan dışardan Motorola getir,hesabına uyan modellerinden herhangi biri.Hem sağlamlar hemde hesaplı.

hocam dışardan getırtemıyorum malesef.getırtılen telefonlar daha sonra kapanıyormuş diye duyuyurum çevremde.bu riskı göze alamam ama öneri için sağol hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

Xperıa sp butcesı yoksa xperia L onerırım,dıscovery alınmaz,macera olur

sp ve L telefonlarını teknolojı mağazasında ınceleyeceğim.

discovery eledim zaten.epey sıkıntılı bir cihazmış.forumda epey konu vardı.kımı almış memnun değil kımı cok memnun bakmaya kıyamıyorum demiş.video incelemelerinde pek sıkıntı gözukmuyor ama nedense forumun yarısı sıkıntılı cihaz diyor.ben almayacağım fakat bu telefonuda inceleyeceğim mağazada.kendı görusumude burda belirtirim.belkı birilerine faydam dokunur.

• quote:

Orijinalden alıntı: IIVega

Geçmiş olsun hocam. Çok uzun süre kullanamayacaksanız android işletim sistemlilere bakın. Yoksa almayın android, en iyi telefonu alsan bile ilerde kasma yapıyor. Lumiaları önerebilirim.

sağol öncelıkle.allah kımsenın başına vermesın.

uzun sure kullanacağım bi telefon alacağım hocam.şöyle 2-3 sene servis yuzu görmesın masraf çıkarmasın.

lumialarada bakacağım dostum.öneri için sağol.
  • LG E460 L5

LG P705 OPTIMUS L7

P760 LG Optimus L9

Bu cihazlar hakkında bilgisi olan var mı ? bu cihazları önerirmisiniz ?
  • beklemedeyim
  • hala beklemedeyim.
  • L5 ve L7 den vazgeçtim.

L9 hakkında bilgisi olan,kullanan var mı

telefonsuz gün geçmiyor arkadaşlar gerçekten.

lütfen yardımcı olabilirmisiniz ?

ekleme:arkadaştan borç para alarak sadece oyun oynamak ve muzık için ipod touch 5 yeni nesil alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hukukcu Polis -- 5 Aralık 2013; 6:48:36 >
  • Xperia L bahsi gecen lg serisi eski cpuya sahip,xperia cok cok daha mantiklidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 800 liraya alacağınız 0 telefon 4sten sonra seni tatmin etmez 2.el dede yine aynı durum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.