Şimdi Ara

Akıllı Ol - Get Smart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Tür : Komedi / Aksiyon
    Gösterim Tarihi : 29 Ağustos 2008
    Yönetmen : Peter Segal
    Senaryo : Tom J. Astle , Matt Ember
    Yapım : 2008, ABD , 110 dk.

Oyuncular

Steve Carell (Maxwell Smart) , Anne Hathaway (Ajan 99) , Dwayne Johnson (Ajan 23) , Alan Arkin (Patron) , Terry Crews (Ajan 91) , Bill Murray (Ajan 13)

ABD casus teşkilâtı Control’un kumanda merkezi saldırıya uğrayıp, ajanların kimlikleri ifşa olunca, Teşkilat Amiri’nin analizcisi Maxwell Smart’ı terfi ettirmekten başka şansı kalmaz.

Her zaman Ajan 23’le çalışmanın hayallerini kuramuş olan Smart, ne yazık ki öldürücü Ajan 99’la çalışmak durumundadır. Çok az deneyimi olan Smart’ın, dizginlenemez coşkusuyla KAOS’u yok etmesi gerekmekte

Fragman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L a s T in Akatsuki -- 10 Ağustos 2008; 13:26:20 >

• film güzele benziyor fragmanda bile baya güldüm ayrıca Steve Carell'ı çok severim ses tonu, mimikleri ve yüz ifadesiyle tam bir komedi oyuncusu
  • Up Film Gösterimde
  • Bakalım nasıl bir filmmiş
  • öngösterimine gitmiştim gayet güzel bir film zaten filmi çekici yapan da steve carell
  • az önce tgrtde gördüm..hatta ardından garfield çıktı
  • Bugün büyük bir önyargıyla gittiğim fakat gayet hoşuma giden bir filmdi Get Smart. Jhonny English gibi çansına CIA'ye girmiş bir adamın yaptığı saçmalıkları izleyeceğimi sanırken gayet de tecrübeli, işinde uzman olan bir CONTROL Analizcisi'nin, kimliği KAOS tarafından tespit edilen ajanların yerine geçmesiyle ilgili bir hikaye. KAOS adı verilen Rus asıllı bir terörist grubun "Sarı Kek" adınadaki Uranyum'u çalıp nükleer başlık üretmesine engel olmaya çalışan Ajan 86 (Maxwell Smart) ve Ajan 99'un hikayedi. Çoğu zaman güldüğüm ve neşeli bir film olmuş. Benim en çok hoşuma giden, dakikalarca güldüren sahne Maxwell'in Ajan 23'ü öptüğü sahneydi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güzel filme benziyor inşallah çok cıvık değildir
  • Get Smart
  • filmle ilgili fazla yorum yok gidenler bir yorum yapsın merak ettim filmi fragmanı hoşuma gitti
  • Filme bugün gittim, oldukça eğlendim diyebilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.