Şimdi Ara

Akıllı Koç’un sınavın 4 Yıllık müfredattan sorulacak demesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
2
Favori
3.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neymiş eğitimde fırsat eşitliğiymiş. Uzaktan eğitimle bütün konular bitermişmiş. Kolpadan başka bir şey değil. Evinde televizyon olmayan insanlar var bu ülkede. İki üç tane kitap verilerek üniversite sınavında çıkacak konular hallolur mu sizce? Resmen milletin aklıyla dalga geçmek oluyor bu. Sanki herkes eşit şartlardaymış gibi konuşuyorlar. Marketlerde çikolatalara bile alarm konulmaya başlandı. Napacak durumu iyi olmayanlar? İşte burası çokomelli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kral sovyetler birliği sanıyor herhalde burayı eğitim sağlık eşitliği falan doğuda sınıf köyündeçocukları bile düşünen bir sistem hiç olmadı daha da olmayacak onlara da kitap vereceğiz online destek sağlayacağız dedi bakan bu kadar işte kimse konuşmaz doğu köylerindeki o çocuğu emin ol
  • sana mı kaldı onları düşünmek ? devlet düşünsün konuların kalkması işine geliyor diye hiç umrunda olmayan insanlardan bahsetme
  • -Shepard- kullanıcısına yanıt
    03 lüsün galiba

• marxınsakalı M kullanıcısına yanıt
    muhtemelen öyle
  • jiijii kullanıcısına yanıt
    Pardon erkek. Konular yerine konsa beni çok etkilemez merak etme. Matematikte lti geri gelse nolur? Herkesi kendin gibi sanma yok düşünmediğin insanmış vs. Ötede havla

• Vay be akıllı koç ilk kez yerinde bir şey söylemiş.
    Edit: Onu da Ziya Selçuk söylemiş gerçi ben bilmiyordum. Lafımı geri alma noktasındayım şu anda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holydiver619 -- 29 Ağustos 2020; 17:6:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu sahibi haklı. okul olmazsa konuları halledemeyecek çok kişi var ki herkes internetten halledebilmek zorunda değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • marxınsakalı M kullanıcısına yanıt
    2002. Ea için konular eklense nolacak? Zaten bu sene lti’nin çoğunu halletmiştim.

Ulan ne andaval adamsın. Kıçı kırık lti gelse nolacak. :D
    Durduk yere laf atan benim sanki kepnelwşns

• Ahaha mezuna bırakanların zoruna gidiyor kuduruyolar sanırım konu sahibine bu kadar yüklendiklerine göre.Evet arkadaşlar bizi de ilgilendirir.1 öğrenci bile eşit şartlarda yarışamıyorsa bu herkesin sorumluluğudur.Doğuda sınır illerinde televizyon,internet akıllı telefon bile olmayan evler var.Onlar ne yapacak peki?Akıllı koç en aklı başında youtube camiasındaki ama bu sefer boş yaptı.Kaç tane hocamla görüştüysem lti uzaktan olmaz anlatamayız dedi.Uzaktan eğitimle fiziki eğitim bir tutulamaz.Kimse 4 senelik müfredat beklemesin.Bana kalsa ygs tarzı +10 geo +15 coğrafya +15 te tarih sor mis gibi sınav olur.Sayısallardada fkb arttır.

• Akıllı koç kendisi bir şey söylememiş ki adam ziya ne derse onu aktarmış

• doyourenouncesatan kullanıcısına yanıt
    tamam kardeşim bu kadar düşünüyorsun buyur git yardım et bağışlarını eksik etme
  • kardeş uzaktan eğitim olmayacak yazıyorum buraya sadece 8 ler ve 12 ler gidecek okula bu kadar basit
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Shepard-

Ulan ne andaval adamsın. Kıçı kırık lti gelse nolacak. :D
    Durduk yere laf atan benim sanki kepnelwşns
    ben sayısalım sadece lti gelmeyecek sayısallar için
  • Halledecek alet edevatı olmayanlarda azımsanamayacak sayıda bide ne yazıkki

• doyourenouncesatan kullanıcısına yanıt
    Kral sovyetler birliği sanıyor herhalde burayı eğitim sağlık eşitliği falan doğuda sınıf köyündeçocukları bile düşünen bir sistem hiç olmadı daha da olmayacak onlara da kitap vereceğiz online destek sağlayacağız dedi bakan bu kadar işte kimse konuşmaz doğu köylerindeki o çocuğu emin ol

ya sen ne diyorsun yardım edemiyorsak onların da eşit şartlarda olmasını istediğimizi dile getirmeye hakkımız yok mu? ulan iyi ki bir basit lti var

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.