Şimdi Ara

Akıllarda Kalan ve Gelmiş, Geçmiş En İyi Araba Yarışları! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
2
Favori
6.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Underground serisi vazgeçilmezimdir halâ.
  • Açık ara underground serisi.
  • NFS 1 (Devrim yaratan bir oyundu)
    NFS 2 SE (İlk D3D destekli oyunlardan)
    NFS 3 HP (Polis kovalamacası çıktı)
    NFS Underground 1 & 2 ("Keşke olsa" deyip yıllardır beklediğimiz oyun şekliydi, mükemmel!)

Daha eskilerden sorarsanız Lotus vardı, çok çok iyiydi.
  • gelmiş geçmiş en iyi araba yarışları sınıfına sokamam ama ilk oyunlarımdan biri olan(2003) v rally 3 benim için efsanedir. Gerek müzikleri gerek grafikleri gerekse de atmosferi oldukça iyi bir oyundu.
  • bir de "Xpand Rally" diye bir oyun vardı..o da ilk çıktığında çok sıkı dinamik ve grafiklerle sükse yapmıştı
  • eğer çocuğum olursa şuanki oyun bolluğunu ona direk vermeyeceğim . atariden başlatacağım. sonra cs filan sırayla
  • yanlız gerçek otomatik viteslerin çalışma prensibi oyunlarda da olsaydı o benim için gelmiş geçmiş en iyi oyun olurdu sanırım
  • Rollcage diye bir oyun vardı 2001 yılında oynardım süper ötesi birşeydi
  • dirt 2- grid

codemaster tan babam çıksa yerim
  • carmegeddon
    NFSU1-2

bir de bilmiyorum siz hatırlar mısınız?

destruction derby
  • NFS Most Wanted

edit= tek seçenek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Holy Templar -- 6 Mayıs 2011; 21:56:57 >
  • gran trismo 5 oynuyan olmadimi yha :) yazdiginiz cogu oyunu oynadm gecn hafta ps3 te gran trismo denedim bnce shift ten kat kat iyi nfs sokaklardan cktiktan sonra tadi kalmadi bnce bi underground1-2 mw nin tadini hic biri vermiyor carbon da guzeldi ozellikle dag drifti ama nfs pro streetle beraber tadini kaybettirdi :))
  • Colin mcrae 1 özellikle 2 üstüne tanımam , umarım yeni çıkıcak colin bu oyunların bize yaşattığı safkan ralli heyecanını yaşatır, dirt2 gibi kepazelik yapmazlar umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RæmireZ

NFS Most Wanted

edit= tek seçenek

Aynen
  • grid'den gerisi osuruktan teyyare selam söyle o yare
  • quote:

Orijinalden alıntı: _BRUCE LEE_

grid'den gerisi osuruktan teyyare selam söyle o yare

Grid güzel oyundu ne yalan söyliyim o bölümleri geçtikten sonra puan tablosunda puanının yükselme efekti çok manyaktı birde son ses açıksa ses sistemin tamam =). Drift bakımından çok şahaneydi int rekorları izledim onların hepsini geçmiştim ama 1 saat drift yaptım parmaklarım uyuştuğu için bırakmıştım sarıyodu be ama artık eskidi. Artık dirt 3 zamanı
  • Gelmiş geçmiş derken önce geçmişten başlamak gerek diyorum, bu günün oyunlarını ise zaten bu gün yarıştırıyoruz hala...

1-
     Akıllarda Kalan ve Gelmiş, Geçmiş En İyi Araba Yarışları!

Kovacalamanın Allah'ı, araçların fiziksel sürüşü çok heyecan verici, lastikleri komik yere bassa da, insanı bir hayli zorlayan bir oyun. Tuş takımın kendinize göre ayarlamanız şart. Modern değil klasik arabalar olması ve senaryosu ile insanı saran bir oyundu.

2-

Bir hayli zaman geçirdiğim ve devrim niteliğinde polis kovalamaca ve spor otomobillerin en iyilerini oynama şansı bulabildiğiniz süper bir yarış oyunu, bu tarzın atası.

3-

Gözden kaçmış bir Codemaster oyunu. Fuel'in dedesi diyebiliriz. Araç grafikleri, fizik motor ve çok araba seçeneği ile birlikte arazi yarışlarında bir numaralı oyun. Bayrak kapma ve benzeri bir çok özelliği ve bir çok tarzda otomobil ile zamanının en iyi doğa atmosferine ve sınırsız haritalarına sahip bir oyundu. İçinde Türkiye haritasının da bulunduğunu ve oynanmasının çok heyecan verici olduğunu söylemek gerek. Unutmadan araçların arazide yavaş yavaş hasar ve kirlenme aldığı ve araba kullanırken göçmen kuşları takip ettiğim çok ender oyunlardan biriydi. Kayıttan seyretme ve bir çok kamera açısı yaratma gibi o kadar çok seçeneği vardı ki bu oyun neden gözden kaçtı asla anlamamıştım.

4-

Tamamen Porshe arabalardan oluşan bu oyun o zamanın en iyi grafiklerine sahipti. Özellikle araba fizikleri ve çevre atmosferi ile iyi bir sükse yapmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 15 Mayıs 2011; 10:51:59 >

• Need for Speed Most Wanted ve Race Driver GRID
  • EN iyisi pro streetti bence debriyaj vardı:d
  • Yakın zaman oyunlardan:

1-

2-

3-

4-

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.