Şimdi Ara

Akıllarda kalan Türkiye'de oynamış yabancı futbolcu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
6.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Akıllarda kalan Türkiye'de oynamış yabancı futbolcu

Mitar Mrkela

Wagenhaus

• hakan şükür
  • İliç, Mondragon ve Guti
    Mondragon'un şampiyon olduktan sonra ağlamasını unutamıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Carrusca
  • Aklımda çok fazla Galatasaraylı futbolcu var ama onların haricinde Yattara'yı hiç unutmuyorum
  • Galatasaray ımızın efsaneleşmiş isimlerini tek tek yazmayacağım. (Hagi,Popescu,Simovic,Prekazi... gibi)

Schumacher
    Falko Götz
    Brad Friedel
    Tarık Hodzic
    Ali Lukunku
    Batista(Mertol Karatay)
    Richard Kingson(Faruk Gürsoy)
    Amaral
    Amokachi
    Zago
    Ronaldo
    Pascal Nouma
    Rigobert Song
    Andre Kona
    Sebastian Perez
    Elvir Bolic
    Jay Jay Okocha
    Tijani Babangida
    Hamidou
    Shorunmu
    Zdravko Zdravkov
    Geremi
    Diallo
    Ahmed Hassan
    Lazarov
    Yordanov
    Maksim Romaschenko
    Youla
    Balili
    Bebbe
    Augustine
    Bouazizi
    Washington
    Kratochvil
    Lee Yong
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackson Teller

quote:

Orijinalden alıntı: Hatake Kakashi

quote:

Orijinalden alıntı: barman

Tabii ki de Sasa İliç

Bizim Wesley önümüzdeki sezon, inşallah onun kadar faydalı olabilir takıma. Belki de Hagi'den sonra Galatasaray'ın en verimli Trequartista tipinde oyuncuydu.

+1905
    Öyle çok gösterişli bir top oynamazdı ama takımın en çok istatistik yapan oyuncusuydu. Doğru zamanda doğru yerde olup ya golü atar ya da asisti yapardı İliç. Ağlamıştım lan bu adam gittiğinde.

Ben de baya üzülmüştüm, gözlerim dolmuştu. Hiç unutamayacağım futbolculardan biridir.

adami hic yere gönderdiler sirf takim kötu gidiyor diye sanirim, erman toroglu ilic icin hali saha futbolcusu diyordu mal herif, o da aklimdan gitmiyor.

• is yerinde Sili'li biri var futbol hk konusuyoruz bazen maldonado hic iyi degildi fenerde filan diyorum hatta dalga konusudur hani nasil transfer diye, adam inanamiyor. simdi brezilya liginin en saygin orta saha oyuncularindan diyor ama teylo'ya laf yok iyi oynadi besiktas'da hala turkiye liginde. uzaktan sutlari filan cok iyiydi diyorum. bugun hatta besiktas diye kocaman yazmis is yerinde ki duvara sildim galatasaray yazdim hemen öyle iste bu iki Sili'li futbolcu da akillarda kalanlardan.
  • Cesar Pirates ben bu adam gibi sağ bek kanat ne derseniz artık adam görmedim Ribery nin Brazil versiyonuydu.
    Sasa İlic ve Felipe bunlar o dönemlerde Galtasaray a gelmiş en iyi top cambazlarıydı ama o dönemlerdeki sorunlar direktörler tarafından harcandılar.
  • Radu Niculescu
  • hiçbir Galatasaray'lı yazmamış galiba: Dean Saunders... Dakika 116 ve gol...
    Ve benim çocukluktaki hayranım Falco Götz ile Stumpf.
  • Guiza :)
  • zvjezdan misimoviç çok iyi futbolcuydu kendini yaktı hagiyle problemleri olmuştu
  • Oynadıkları dönemden uzun zaman geçse de Anadolu kulüplerinde oynayan oyuncuların çoğu aklımda.

Coulibaly
    Augistine ( Bir de bunun yancısı başka bir oyuncu vardı ama hatırlayamadım )
    El Saka
    Bouazizi
    Iordanov
    Lazarov
    Thomas Zdebel
    Maxim Romaschenko
    Kratochvil
    Ayman

Biraz daha kafa yorsam çok isim gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearMachıne

quote:

Orijinalden alıntı: Mert_Jeksin

quote:

Orijinalden alıntı: FearMachıne

Allah rahmet eylesin Enke vardı ilk maçta kadıköyde istanbulspordan 3 gol yiyip ertesigün gönderilmişti.

o sene ilk maçtı degılmı. o zamandan beri istanbul sizin belalınız olmuştu. ama o sene sizdiniz şampiyon

Ali lukunkuyu unutamıyorum. Lukunku . Fabio Pinto vardı. Piervanhoydunk. Birde Frikikçimiz vardı baptistamıydı cratesmiydi neydi .

ilk maçtı sezonun istanbulsporda bi zenci yaktı çocuğun başını ztn

ilave olarak yanlış hatırlamıyorsam a.y. o maçta şelçukinhoyu almayı kafaya koymuştu

• Flávio Conceição
    Rigobert Song

• revivo, felipe, prekazi, kewell () şimdilik aklıma gelenler. bir de fenerde washington vardı bi aralar.
  • Hacettepede tozo ve zoko vardı hiç unutamadım , yıllar sonra bana bu soru sorulduğunda da Veli kavlak demek isterim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kewell

Keita

• inamoto geldiğinde çok korkmuştum daha küçüktüm zaten sonra balon çıkmıştı adamda

yattara
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.